Darksun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 aktiftablet said: mokoko said: ayrıca bildiğiniz gibi taraftarlar değil kongre üyeleri veriyor oyları. taraftarlar gidip üye oluyor zaten, lordlar kamarasından seçilmiyor kongre üyeleri Bu daha kötü sana söyleyeyim, bizim taraftar demirörenden nefret ederken herif yine seçilmişti. Aziz zaten üyelerin çoğunu ayarlamıştır, bu karar da bence lehine olur. Malesef kongre üyeleri ile taraftar kararları çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 aktiftablet said: mokoko said: aktiftablet said: goldbären said: aktiftablet said: benjani said: Vodafone arena daki maçta hiçbir şey olmayacak, boşuna gaza gelmeyin. sen öyle zannet, klavyeden boş boş konuşmuyoruz burdaki çoğunluk gibi, tribündeyiz biz. mokoko said: TİRİBÜNCÜYÜZ BİZ ADAMI KESERİZ bırakın ya bu işleri bizim merkez ofise geçince şu bebenin ağzına iki tane çakıp videosunu çekersen 1000₺ anında hesabında kardeşim........ asdfasd Walla gözlemimi aktardım, tribün full beyaz yakadan oluşmuyor, yeterince tinerci de var. Ayrıca adam kesmekten de bahsetmedim, adam kesmek falan zaten imkansız bütün deplasman kafilesi polis eşliğinde gelp polis eşliğinde gidiyor artık, kavga falan olma ihtimali yok, tribünde olacak olayları kastettiğim gayet anlaşılıyor anlamak isteyene. bana komik geliyor abi böyle altında tehdit varmış gibi cümleler tribündeyiz biz işte falan gibi. sırf sana özel değil bu lafım. fb tribünündeki sefacı tayfaya da aynı şekilde gülüyorum. ayrıca gold'un burada olay çıksın diye yaptığı bu teklife karşılık gel biz gold'u beraber tokatlayalım, alacağımız zevk bence 1000 liradan bile büyük olur. tehdit mehtit yok hacı, tribündeyiz dedim tribünü biliyorum dedim. burdaki çoğu insanın aksine. o maçta da sahaya atılmadıkşey kalmaz. gold gibi klavye karşısında ana bacı gidip de hayatında göreceği ilk gerçek kavgada hüngür hüngür ağlayacak tiplerden ibaret değil o tribün, seni beklemeden ben iki tokat atsam mı çok canım çekti (= eline koluna kuvvet kardeşim videosunu atarsan çok sevinirim biraz yüzümüz gülsün şu gerginliği atalım üzerimizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 bu karar sırf bu maçı etkilemez, artık emsal belli hazır olun :) hatta bence Trabzon - FB maçı daha da kötü geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Bu arada, kararın bu şeilde çıkması şunu diyor aslında, maç gereksiz yere tatil edildi, tatil edilmesi için gereken şartlar oluşmadı, o yüzden kaldığı yerden devam, yani Mete`ye kesmiş oldular faturayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 en sacma karar verilmemis, bunun arkasindan o para atan 3 kisiye sen adam gibi ceza ver (sadece spordan men yetmez) sahaya selpak atiliyor mu bakayim inonude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Dün Liverpool maçını izledim. Futbola doymuş şekilde kanalları zaplamaya başladım. ASpor'u açtım ve Şenol ne demiş, Aykut ne demiş tartışmasına denk geldim. Bunu mu konuşalım abi sonsuza dek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Kocaman bir dip dalgası geliyor, ali koç başkan olacak. Yazılanlara gülüyorum, emsal olmuş artık futbol terörü serbestmiş filan.trabzon da sahaya atılmayan şey kalmamışken maçlar devam ediyordu.ülkedeki kaç tane maçta kafa yarılmasına rağmen devam edildi, şimdi mi geldi aklınıza futbol terörü.havadan galibiyet bekliyorsunuz tabi.kurallar açıkça Beşiktaşın hükmen mağlup olmasını gerektirirken, verilen karar ortada. Tribünde olacak arkadaşların da 6222 den haberi yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 6222'yi uygulasalar zaten kalmayacak, o atan adamin cok mu umrunda kupadan elenmisler 2 gol daha yaz bitane daha atayim der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 keşke bjk hükmen yenik sayılsa da sussanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Hala hukmen Besiktas mağlubiyeti diyen ya dümdüz cahildir.. ya da başarısız troll.. Her iki sekilde de konuya en ufak katkınız yok. Varmis gibi yapmayin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 sanki sadece fb'liler konuşuyoda sussanız falan diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 herkes sussun madem, ki spesifik oalrak 4 kişi sussa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Bu nasıl bir tepkidir ? Alan yöneticisi olarak,burada tartışan insanların susmasını talep etmek nedir ? Hatta spesifik olarak 4 kişi sussun demek nasıl bir şeydir ? Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 fenerliler çıxın qasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 o dediğini okumaya çalışırken ağzım büzüldü mutlu musun gold :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 mokoko said: sanki sadece fb'liler konuşuyoda sussanız falan diyorsun. konuşan var saçmalayan var. biri çıkmış sanki önemliymiş gibi hala tiyatro, fake dikiş falan diyor. adamı yere yıkan atılan cisimleri yok sayıyor. biri çıkıyor hakemin içeri girmesinden önce girmeyen, onun ardından içeri giren Beşiktaşlı oyuncuların videoları varken, hakem raporu mevcutken hala 3-0 hükmen yenilmeliydi Beşiktaş diyor. tartışılmak istenilen konuya gram faydası olan şeyler değil.. benim sorularım basit abi.. hakem bir daha maç yönetecek mi ? iptallik olay yoksa neden seyircisiz devam edecek, fenerli seyirciler girsin maça ? TD'nin kafasına çakmak, para, su şişesi atmak meşrulaştı mı ? benim 5-6 sene önce de benzer konularda kendi taraftarımdan şikayetim vardı, sahaya atlayan, çakmak atan, küfür eden aptallar yüzünden kaç tane maça giremedim hiç bir şey yapmadığım halde. verdiğim kombine parası boşa gitti. takımımın 3-0 hükmen yenildiği de oldu, izlediğim maçlarda 3-0 hükmen gördüğüm de oldu. maç oynanamayak seviyede miydi değil miydi ? tartışma bu olmalı. eğer rakibe korner kullandırmıyorken, rakip TD'nin kafasına attığın maddeler ile takımını yönetemez hale getirirken hala maçın devam etmesinin önünde engel yoktu diyen varsa Türk futbolu ile mutluluklar abi ben yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 khalad said: Bu nasıl bir tepkidir ? Alan yöneticisi olarak,burada tartışan insanların susmasını talep etmek nedir ? Hatta spesifik olarak 4 kişi sussun demek nasıl bir şeydir ? Şaka gibi. Senin okuduğun yazılar troll olmasın, flame olmasın, dimağına bir şey katsın diye uğraşıyorum, senin tepkin neye?? Neyi anlamadın da beyaz atlı prensliğe büründün ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Futbolun türkiyedeki en üst kurumu şiddeti meşrulaştırdı bu karar ile. Bundan sonra tff ye giderken savunmada söylenecek ilk şey fetö/kumpas olmalı. Tribünlerde bir gariplik vs var dediler, 3 ayrı korner direği sürekli yabancı madde atmalar vs. Bu durumda artık stadlarda organize olup sürekli kornerlerde yabancı madde atmak vs serbest olacak. Soran olursa kumpas denir. Yakalanan 32 adamdan hiçbirinde bağlantı vs bulamadılar. Belki kripto kumpasçılardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 dreagloth said: khalad said: Bu nasıl bir tepkidir ? Alan yöneticisi olarak,burada tartışan insanların susmasını talep etmek nedir ? Hatta spesifik olarak 4 kişi sussun demek nasıl bir şeydir ? Şaka gibi. Senin okuduğun yazılar troll olmasın, flame olmasın, dimağına bir şey katsın diye uğraşıyorum, senin tepkin neye?? Neyi anlamadın da beyaz atlı prensliğe büründün ?? Beyaz atlı prens filan değilim. İnsanlar fikirlerini belirtiyor,lafın kime gittiği belli değil. Ha trol olan var ise gereğini yapabilirsiniz. Buradan kime gittiği belli olmadan susun filan demek yakışmıyor. Benim açımdan bakmak zorunda değilsin tabi konuya ama ben genel olarak bakıyorum. Flame ve trol olanlara da cevabını veriyor insanlar ha anlamıyorlarsa da uğraşmıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 2 post yukarıdaki sorularıma ek soru ekleyeyim. maçta hiç bir suçu olmayan Beşiktaş taraftarı da alınmayacakmiş ?? neden ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 iyide senin savunduğun noktaların karşısında olamaz mı kimse? olay okadar net değil ki. açıkçası ben hala şenol güneş'in işi abarttığını düşünüyorum. yere kapaklanması çok kötü kafasına bir şeyler net bir şekilde gelmiş hiçbir itirazım yok ama sanki bu olaylar daha önce hiç yaşanmamış gibi bir tepki vermesi beşiktaş'ın komedi tam olarak. bunun dışında ikinci yarıya çıkarken beşiktaş'ın ortamı germek için çıktığını düşünüyorum. maç oynanırken 57. dakikaya kadar medel, lens ve q7'nin gayet sert ve topsuz alanda müdahaleleri vardı. bunun dışında mesela q7'e bişiler atıyolar korner atarken doğal olarak geri çekiliyo. sonra oraya birde caner gidiyor ortalık dahada kızışsın diye. şimdi diceksin ki caner kullanamaz mı? bence kullanabilir ama samimiyetsizlik şurada bence. daha 2 sene önce emre korner kullanmaya çalışırken atılan maddelerden geri çekilirken oraya gelen şenol emre'ye sen kullanma ozmn diyebiliyorsa kendisine yapılırken de hiçbişi söyleyemez. olayları, sahaya atılan maddeleri reddetmiyorum. şenol'un bordo kravat giymesine laf etmiyorum çünkü mal değilim. ama tolga'nın ortalığı germek için tribünlerin üzerine gittiğinden eminim. sanki ilk kez tolgaya küfür edilmiş gibi davranmayın lütfen ya. hangi topçunun anasına küfür edilmedi şimdiye kadar. bunlar normaldir demiyorum ama bunlar türkiyenin normalidir diyorum. kimsede bu dediklerime karşı bir tavır almıyor. siz mehmet topal'ın kafasını patlatırken hiç böyle tavırlarınız yoktu şimdi neden fb'liler aynı şeyleri söylerken farklı bir şey bekliyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Geçmiş, kanlı müsabakalar emsal alınırsa, Mete Kalkavanın verdiği karar çok yanlış, maç oynanmalıydı; Türkiye ne maçlar gördü de devam etti... ANCAK bu emsali kökünden değiştirecek bir karar alabilirdi TFF, cesareti olmadı. Türk futbolunu değiştirecek büyük fırsat kaçtı yazık oldu... Şu anda TFF suçu Taraftara, BJK ye ve Hakeme yasladı gitti. Tek suçsuz FB yönetimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 applev0dka said: 2 post yukarıdaki sorularıma ek soru ekleyeyim. maçta hiç bir suçu olmayan Beşiktaş taraftarı da alınmayacakmiş ?? neden ?? Evet bende bunu merak ediyorum. Sonuçta orada ki Beşiktaş taraftarı bu maçı izlemek için yüksek miktarda ücretler ödediler ve saatlerce stada girmek ve çıkmak için beklediler. İnsanların hakkı gasp ediliyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 fb'nin secimine denk gelmeseydi bjk'ye 3-0 hukmen verir gecerdi tff, sanki olmamis is. aziz yeterince aglayinca hukumet, ali koc'a karsi prensi aziz'i boostlamak icin bjk'nin hakkini yedi, gg =< bari burada siyaset konusmayalim diyoruz ama her elini attiklarini curutuyorlar helal be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 e böyle saçmasapan komplo teorileri ile sen besliyorsun bence bunu safdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar