mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 bu arada ceza alıcaz saha kapatma falan. sadece sizin istediğiniz gibi bedavadan alamicaksınız maçı. ha bu arada gayet iyiydi beşiktaş maçta bence o 30 dakikada yeniliriz daha büyük rezil oluruz ama tabi o başka konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 sahaya çıkmamaları lazım aynen ayrıca şu mehmet metiner e cevap vermeyin gözünüzü seveyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 abi maç neden seyircisiz tekrar oynanacak bu arada ????? madem seyirci olayları yoktu ve maçın devamı için gerekli şartlar vardı, o zaman fener taraftarını neden cezalandırıyorsunuz ?? adamlar girsin 57.dk dan sonra seyircili devam etsin ?? mete kalkavan bir daha maç alacak mı mesela ?? adamın iptal kararını tamamen yok saydılar, o zaman hakemliği bitti kalkavan'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 DarKRideR said: ekstra bi şey beklemiyordum ben de, aziz-aykut falan boşuna o kadar ağlamıyor günlerdir sağı solu yalamıyorlar. seçim önü boşuna ekstra hamle olmazdı. çoğu çomar fb taraftarı zafer olarak görüyor kararı falan. bundan sonra stadyum içindeki olaylar demek ki serbest, hiçbir cezası olmayacak kulübe vs. emsal karar olarak da geçer. işler sıkıntıya mı girdi dağıt ortalığı. nasılsa seyircisiz dışında yaptırımı yok. kural kitabı, disiplin maddeleri vs. zatne ülkede geçerli şeyler değil artık da işte bekleyen de kabahat yalan yok. şu kararı 1 tane fenerli insan evladı zafer olarak göremez ki. yalancı bir hoca, kansız yarık, dikişler, tolga'nın provokesi, takımın sahayı terk etmesi derken 3-0 hükmen yenilecek takım 57. dk dan itibaren onurunu kurtarmak için oynayacak. cumhurbaşkanına ne kadar dua etseler azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 bjk 10 kişi de alabilir fener maçını hem de seyircisiz işte mis gibi çıkın oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 tamam trolsün bomboşsun bırak da konuyla ilgili 2gram ciddi fikri olanlar konuşsun, sonra kendine küfür ettirmek için ayrıca yazarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Saha çıkmazsak bütün taraftardan destek alır Fiko ama tabi başka yerlerden destek alabilir mi o başka. Maça çıkıp yensek ne olacak ayrıca ? 10 kişi yensek,yüzsüzce çıkıp maçı ertelettiler o yüzden bizi yendiler diyebilecek o kadar çok yüzsüz insan var ki inanılmaz gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Bunun olumlu yanı aziz seçimi garantiledi bence, bu gazla yine alır heuah. Ali Koçta ciddili deliller var mıy mıy diye kıvırmış ama bence bu sonuç seçimi bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Aziz'in seçimi zaten garanti ya, Ali Koç bile ortalıkta dolanmıyor artık sdafds şovunu yapıyor işte ne zaman böyle şeyler olsa fenerliler sakoluyor başkanlarına tekrar. yazında 2 transfer yapar işte yine kral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Peregrin feneri savunduğun kadar kürd haklarını savunsan şimdiye insan haklarında level atlamıştık ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 niye abi 350k fazla pusula mi bastirmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 DarKRideR said: Aziz'in seçimi zaten garanti ya, Ali Koç bile ortalıkta dolanmıyor artık sdafds şovunu yapıyor işte ne zaman böyle şeyler olsa fenerliler sakoluyor başkanlarına tekrar. yazında 2 transfer yapar işte yine kral olur. ali koç nasıl ortalıkta dolanmıyor yahu adamın neredeyse her gün başka şehirde toplantısı var fbliler derneği üyeleriyle. takip etmiyorsunuz bari yalan yanlış bilgi vermeyin. ali koç düzgün bir insan olduğu için takıma ve yönetime bu konuda destek vermemiz lazım diyerek ortalığı daha çok karıştırmadı bu konuda. ayrıca bildiğiniz gibi taraftarlar değil kongre üyeleri veriyor oyları. o yüzden şu olaydan sonra aziz'in güç kazandığını söylemek çok saçma. hatta bence dün şekip gayet güzel konuşurken araya gidip salak salak yok bordo kravat giyiyo falan diyerek sıvadı bence aziz. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Aziz'in seçim almak için hile yapmasına gerek yok ki? Taraftarın çoğunluk kalitesini gördük işte. Tabii ki Azize oy verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 belki kongrecinin istedği o buradakiler gibi ne bildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 komplo (!) ile yarıda kalan maçtan sonra antalya ile oynarken ölmüş seba'ya şenol güneş'e, ailesine karısına kızına Beşiktaş'a küfür eden taraftar tabi ki aziz'e oy verecek aksini düşünen mi var. kongre üyesi dediğin de o stadın içinden çıkıyor, gs gibi 95 yaşında dedeler yönetmiyor ki feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 mokoko said: DarKRideR said: Aziz'in seçimi zaten garanti ya, Ali Koç bile ortalıkta dolanmıyor artık sdafds şovunu yapıyor işte ne zaman böyle şeyler olsa fenerliler sakoluyor başkanlarına tekrar. yazında 2 transfer yapar işte yine kral olur. ali koç nasıl ortalıkta dolanmıyor yahu adamın neredeyse her gün başka şehirde toplantısı var fbliler derneği üyeleriyle. takip etmiyorsunuz bari yalan yanlış bilgi vermeyin. ali koç düzgün bir insan olduğu için takıma ve yönetime bu konuda destek vermemiz lazım diyerek ortalığı daha çok karıştırmadı bu konuda. ayrıca bildiğiniz gibi taraftarlar değil kongre üyeleri veriyor oyları. o yüzden şu olaydan sonra aziz'in gün kazandığını söylemek çok saçma. hatta bence dün şekip gayet güzel konuşurken araya gidip salak salak yok bordo kravat giyiyo falan diyerek sıvadı bence aziz. e fiko da her hafta bir şehirde toplantılara katılıyor. katılması önemli değil yapacak tabii ki. ne önceki dönemdeki gibi sosyal medyada olayı kaldı ne de medyada konuşuluyor. bildiğin geri planda kaldı. hani çok normal sürekli aynı heyecan ve abartıda yarışta kalmayacağı ama bu kadar kısa sürede resmen yarımdan unutulması hiç öyle ortalıkta dolanıyor anlamına gelmez. bir yerlerde çıkıyor olması toplantılara onu da güçlü kılmaz. ayrıca fb'de kongre üyeleri kim, nasıl üye oluyor ve nasıl oylama süreci var, bu işler son 10 yılda nasıl olmuş önce bi bakın hacı. sonra aziz neden bu kadar güçlü kendiliğinden ortaya çıkıyor. koç'un alması çok ekstra bi destek dışında bu yüzden çok zor. kaç kere konuştuk burada da. alırsa zaten cengiz'in gs'ye seçilmesinden daha büyük olay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 goldbären said: aktiftablet said: benjani said: Vodafone arena daki maçta hiçbir şey olmayacak, boşuna gaza gelmeyin. sen öyle zannet, klavyeden boş boş konuşmuyoruz burdaki çoğunluk gibi, tribündeyiz biz. mokoko said: TİRİBÜNCÜYÜZ BİZ ADAMI KESERİZ bırakın ya bu işleri bizim merkez ofise geçince şu bebenin ağzına iki tane çakıp videosunu çekersen 1000₺ anında hesabında kardeşim........ asdfasd Walla gözlemimi aktardım, tribün full beyaz yakadan oluşmuyor, yeterince tinerci de var. Ayrıca adam kesmekten de bahsetmedim, adam kesmek falan zaten imkansız bütün deplasman kafilesi polis eşliğinde gelp polis eşliğinde gidiyor artık, kavga falan olma ihtimali yok, tribünde olacak olayları kastettiğim gayet anlaşılıyor anlamak isteyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 olabilir tabiki yoksa 20 sene nasıl başkan olarak kalır ki bir insan ama bana ali koç baya kuvvetli geliyor gibi geliyor. en azından takip ettiğim kadarıyla kongre üyelerinin (özellikle amatör şubelerde genel olarak aziz yıldırımın kalesi olarak görülen boks ve kürek gibi) ali koç'a desteğini görebiliyorum. bu yüzden umutluyum ama neyse konusu burası değil sadece ali koç konusunda hatalı olduğunu düşündüğüm bir şey denince cevap vermek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 mokoko said: ayrıca bildiğiniz gibi taraftarlar değil kongre üyeleri veriyor oyları. taraftarlar gidip üye oluyor zaten, lordlar kamarasından seçilmiyor kongre üyeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 aktiftablet said: goldbären said: aktiftablet said: benjani said: Vodafone arena daki maçta hiçbir şey olmayacak, boşuna gaza gelmeyin. sen öyle zannet, klavyeden boş boş konuşmuyoruz burdaki çoğunluk gibi, tribündeyiz biz. mokoko said: TİRİBÜNCÜYÜZ BİZ ADAMI KESERİZ bırakın ya bu işleri bizim merkez ofise geçince şu bebenin ağzına iki tane çakıp videosunu çekersen 1000₺ anında hesabında kardeşim........ asdfasd Walla gözlemimi aktardım, tribün full beyaz yakadan oluşmuyor, yeterince tinerci de var. Ayrıca adam kesmekten de bahsetmedim, adam kesmek falan zaten imkansız bütün deplasman kafilesi polis eşliğinde gelp polis eşliğinde gidiyor artık, kavga falan olma ihtimali yok, tribünde olacak olayları kastettiğim gayet anlaşılıyor anlamak isteyene. bana komik geliyor abi böyle altında tehdit varmış gibi cümleler tribündeyiz biz işte falan gibi. sırf sana özel değil bu lafım. fb tribünündeki sefacı tayfaya da aynı şekilde gülüyorum. ayrıca gold'un burada olay çıksın diye yaptığı bu teklife karşılık gel biz gold'u beraber tokatlayalım, alacağımız zevk bence 1000 liradan bile büyük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Bunu diyecegimi dusunmezdim ama bastan beri applevodka hakli konuda. GS'li ve FB'li arkadaslarin yuzde doksanina filan da katilmiyorum bu arada. Bir olayin da kumpas/operasyon gibi alakasiz bir algiyla gecistirilmis olmasi yine Turk futbolunun ayibidir. Su son 20 yilda, bana ulke futbolunda bir olay soyleyin ki isin icinde Aziz ve ekibi olmasin. Yeri gelir FT olur, yeri gelir Senol olur, yeri gelir baskasi olur. Bu adamlar bildigin constant. Adamlar cikmis hala kan yok, yalanci Senol gibi seyler diyorlar. 12 numara denen taraftar grubu toplulugu bir video atiyor, kendini savunmak icin, videoda 70 yasindaki adam yuzu koyun kapaklaniyor gelen darbe sonucu, adamlarin takildigi yer iceriye nasil girdigi ile ilgili. Boyle seyler tiksindiriyor artik ya. Kimse cikip ne ozur diledi ne birsey dedi. Seversin sevmezsin koskoca Senol Gunes yalanci oldu, oyun/numara yapiyor oldu. Tribunden birbiriyle alakasiz olan adamlar kumpasci/operasyoncu oldu -halbuki boyle birsey olmadigini adimiz gibi biliyoruz. Hakli olan yine Aziz ve Fenerbahce oldu yani. Pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 DarKRideR said: mokoko said: DarKRideR said: Aziz'in seçimi zaten garanti ya, Ali Koç bile ortalıkta dolanmıyor artık sdafds şovunu yapıyor işte ne zaman böyle şeyler olsa fenerliler sakoluyor başkanlarına tekrar. yazında 2 transfer yapar işte yine kral olur. ali koç nasıl ortalıkta dolanmıyor yahu adamın neredeyse her gün başka şehirde toplantısı var fbliler derneği üyeleriyle. takip etmiyorsunuz bari yalan yanlış bilgi vermeyin. ali koç düzgün bir insan olduğu için takıma ve yönetime bu konuda destek vermemiz lazım diyerek ortalığı daha çok karıştırmadı bu konuda. ayrıca bildiğiniz gibi taraftarlar değil kongre üyeleri veriyor oyları. o yüzden şu olaydan sonra aziz'in gün kazandığını söylemek çok saçma. hatta bence dün şekip gayet güzel konuşurken araya gidip salak salak yok bordo kravat giyiyo falan diyerek sıvadı bence aziz. e fiko da her hafta bir şehirde toplantılara katılıyor. katılması önemli değil yapacak tabii ki. ne önceki dönemdeki gibi sosyal medyada olayı kaldı ne de medyada konuşuluyor. bildiğin geri planda kaldı. hani çok normal sürekli aynı heyecan ve abartıda yarışta kalmayacağı ama bu kadar kısa sürede resmen yarımdan unutulması hiç öyle ortalıkta dolanıyor anlamına gelmez. bir yerlerde çıkıyor olması toplantılara onu da güçlü kılmaz. ayrıca fb'de kongre üyeleri kim, nasıl üye oluyor ve nasıl oylama süreci var, bu işler son 10 yılda nasıl olmuş önce bi bakın hacı. sonra aziz neden bu kadar güçlü kendiliğinden ortaya çıkıyor. koç'un alması çok ekstra bi destek dışında bu yüzden çok zor. kaç kere konuştuk burada da. alırsa zaten cengiz'in gs'ye seçilmesinden daha büyük olay olur. hepsinden haberim var. başta bende oldukça umutsuzdum ama yukarda yazdığımda da dediğim gibi amatör şubelerde azizin kalesi olarak görülen yerlerden de büyük destek var ali koç'a. ztn belirli kesim taraftarın tamamı ali koç'u destekliyor. hani rte'nin karşısına çıkacak olan meral gibi bir durum yok. ali koç, ali koç olduğu için destekleniyor. aziz karşıtı olduğu için değil. o yüzden daha sağlam bir kitlesi olduğunu düşünüyorum genel olarak. umarım seçilirde kurtuluruz azizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Gene olabilecek en sacma karar verilmis.Eyyamdan ölecekler resmen. Su maca besiktas aleyhine 3-0 verseler daha mantikli bir karar olurdu. Suan sanki hicbirsey olmamis gibi karar vermisler. Oyle bir derbi olduki tüm ligden sogudum. Takip edesim falan bile kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 mokoko said: aktiftablet said: goldbären said: aktiftablet said: benjani said: Vodafone arena daki maçta hiçbir şey olmayacak, boşuna gaza gelmeyin. sen öyle zannet, klavyeden boş boş konuşmuyoruz burdaki çoğunluk gibi, tribündeyiz biz. mokoko said: TİRİBÜNCÜYÜZ BİZ ADAMI KESERİZ bırakın ya bu işleri bizim merkez ofise geçince şu bebenin ağzına iki tane çakıp videosunu çekersen 1000₺ anında hesabında kardeşim........ asdfasd Walla gözlemimi aktardım, tribün full beyaz yakadan oluşmuyor, yeterince tinerci de var. Ayrıca adam kesmekten de bahsetmedim, adam kesmek falan zaten imkansız bütün deplasman kafilesi polis eşliğinde gelp polis eşliğinde gidiyor artık, kavga falan olma ihtimali yok, tribünde olacak olayları kastettiğim gayet anlaşılıyor anlamak isteyene. bana komik geliyor abi böyle altında tehdit varmış gibi cümleler tribündeyiz biz işte falan gibi. sırf sana özel değil bu lafım. fb tribünündeki sefacı tayfaya da aynı şekilde gülüyorum. ayrıca gold'un burada olay çıksın diye yaptığı bu teklife karşılık gel biz gold'u beraber tokatlayalım, alacağımız zevk bence 1000 liradan bile büyük olur. tehdit mehtit yok hacı, tribündeyiz dedim tribünü biliyorum dedim. burdaki çoğu insanın aksine. o maçta da sahaya atılmadıkşey kalmaz. gold gibi klavye karşısında ana bacı gidip de hayatında göreceği ilk gerçek kavgada hüngür hüngür ağlayacak tiplerden ibaret değil o tribün, seni beklemeden ben iki tokat atsam mı çok canım çekti (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 TFF öyle bir karar aldı ki seneye Beşiktaş'ın stadında oynanacak olan maçta fenerbahçe kulübesinde olan herkesin özellikle Aykut Kocaman filan olursa neler olabileceğini az biraz tahmin edebiliyorsunuzdur. Bundan sonra Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları hiç olmadığı kadar taraftar terörüne sahne olacaktır ne yazık ki. İşin kötü yanı bundan sonra ki bütün maçlarda bu karar emsal gösterilerek şiddetin önü açılmış oldu. Yazıklar olsun 3-5 kişinin nemalanması istendiği için insanları taraftarlıkları üzerinden böldüler ve ilerisini hiç düşünmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar