applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 rıdvan her zamanki trollüğünü mü yapıyor, yoksa vasat bir şiddet sevici mi ayırt edemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 lan maddeyi atıp kafayı yaralayan adam itiraf etti bir anlık sinirle attım diye. 2 şaklaban çıkmış hala bir şey yoktu diye yalanla yanlışla savunmaya çalışıyor sdsafas. oğuzhan ile tolga göz göze gelmiş de fısıldaşmışlar da olayları öyle başlatmışlar, nasıl hayal dünyasında yaşıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 aziz yıldırım az önce "şenol güneş bordo kravat takıp tahrik ediyor taraftarı" dedi.... ya yemin ediyorum tam, mini etek giyip tahrik etmeseymiş diye gezen çomarlardan farkı olmayan adam 100 yıllık koca kulubü yonetip insanları birbirine düşman ediyor. zorla el çektirilmeli şu adam türk sporundan rezil herif ayrıca devre arasında hasan çetinkaya'ya hakeme gidip konuşması ve uyarması gerektiği konusunda talimat verdiğini itiraf etti sdsafas git söyle uyarı hakkımız bitti, dirayetli dursun bundan sonraki olayda tatil olur maç uyar dedim, o da birinin başına bir şey gelirse tatil ederim demiş, resmen provokasyon yaptı hakem dedi.. ahahah offf off bu resmen suç itirafı ya... şimdi de tolgayı tehdit ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Peregrin said: Şenol Güneş'in kafası mı yarılmış? : ) tiyatro az gelmiş demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Tolga ile taraftarın girdiği diyaloğu ağır tahrik gösteren zihniyet Volkanın bize her maç yaptıklarını nasıl es geçiyor anlamak mümkün değil. Ne yani bizde mi kafa yarsaymışız? Tolga'nın ki ağır tahrik deniliyorsa diğeri ne, sanki Tolga koştura koştura tüm sahayı geçip tribünün önünde kaydı, ve ya geçirdik pozu yaptıda tahrik oldunuz. Geçiniz, böyle saçma bahane yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 abi adamlar tüm olayın başlangıcını ozzy ve tolgayın fısıldaşması üstünden belirlemiş ve tüm maddi zararın tazmini için bir dava açacaklarmış. çok tatlı camia ya. etmedikleri hakaret, yapmadıkları aşağlama kalmadı. şu toplantıdan 2 senelik hak mahrumiyeti çıkar aziz kumpas diyor şekip tolga zengin diyor bu adamlar birlikte toplantı yapıp başka şeylerden bahsediyorlar sdsafa özetle: madde atık ama bir sor neden attık, hem kafayı tam yaramadık da, biraz yardık sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 valla su maci besiktas aleyhine 3-0 versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 trabzon vs fb bjk vs fb kavgasına evrildi resmen. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 kavgalık bir şey de yok, biz kurtulmak istedikçe adamlar paçalardan tutup pisliğe çekmeye çalışıyor maçı. kavgalık durum olsa pazar günü küfür kıyamet olurdu stadyumda, en ufak bahsi geçmedi fenerbahçenin. dün ise full küfür edilmiş. ts vs fb bjk vs fb değil olay ya. şikeciler vs şikecilere şikeci diyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 2 kelimelik adam yüzünden oldu hep. nereye gitse fenerbahçe düşmanlığını yanında getirdi. edit: at şikecisi LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 aynen öyle oldu.. onun yüzden TR'deki tüm stadlarda volkan ıslıklanıyor. aziz şike ortağı olmayan başkanlar dışında kimseyle yan yana maç izleyemiyor. aykut kocamana saygı duyan yok, kendi taraftarı bile her fırsatta gömüyor adamı. bunları hep şenol hoca yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Fenerbahce'nin tutumu cok rezil ya kimse kusura bakmasin. Su forumda 2 yildir Besiktaslilarla dalga geciyoruz fanatiklikleriyle ama su konuda Fenerbahce'nin yoneticisinden hocasina takindigi tavir tam bir yavuz hirsiz ev sahibini bastirir durumu. 2 gun once hocasi cikar, kendi meslektasi ve buyugu hakkinda kan yok der, artik su futboldan bir an once uzaklastirilmasi gereken Aziz Sekip ikilisi sacma sapan aciklamalar yapar... Fenerbahce cok kotu niyetli adamlar tarafindan yonetiliyor ya cok ciddi soyluyorum. Su Aziz ve Sekip denen adamlarin cok acil yokolmasi lazim su spor endustrisinden. Ama bu adamlar bu ortamdan besleniyor zaten. Mahmut-Sekip-Aziz. 20 yildir degismiyor anasini satiyim. Soyle olaylara kumpas/operasyon gibi sacma ithamlarda bulunmanin en ufak bir seyde Feto yapti diyen AKP'liden gram farki yok. Keza apple'in dedigi gibi seyirciyi tahrik etti diyen adamin da mini etek giydi tahrik oldum diyen adamdan farki yok. O zaman sosyal hayatta nasil bir tavir sergiliyorsan, burada da ayni durusu sergileyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Dediklerinizin çoğu doğru da, tribünü tahrik eden adam ile mini etekle tecavüzcüyü tahrik etti olaylarını aynı kefeye koymanız/kıyaslamanız/aynı cümle içinde kullanmanız düpedüz salaklık. Komplo, fetö vs. diyen adamların seviyesine iniyorsunuz farkında olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 aziz biraz daha hak mahrumiyeti alır kesin. toplantı yapmış, ne demiş haberlere falan da bakmadım ama görünen köy kılavuz istemez resmen adfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 çünkü aynı kefede ??? aziz yıldırım: şenol güneş stadımıza gelirken bordo kravat takıyor, bu seyircimizi tahrik ediyor. tecavüzcü: mini etek giymişti, bu beni tahrik etti. şu ikisi arasındaki farkı anlatsana bana bekliyorum merakla. bu arada şenol güneş 17 iç saha maçının en az 10 tanesinde bordo mavi giyiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 @holy : salaklik falan degil, herkes sizinle ayni fikirde olmak zorunda da degil. "tahrik etti" deyip siddet gostermeyi legallestiren comara her yerde ayni tarife. suclusu derdini hakime anlatir, cezasinin yanina tahrik indirimi alir, biraz daha az yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 şiddet yanlısı bir çomar değiliz diye hakaret de yedik çok iyi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Senol gunes fenerbahceye saygisizlik yapmis bordo kravat ve gömlek giymis. Azizin aciklamasinda bu da var vay arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 sabahtan beri herkese hakaret ediyorsunuz ağzınız köpüklü, biz en ufak bir şey söyleyince auuv ne bekliyordunuz? şu beşiktaş'ın, beşiktaş'lının gözyaşları bir dinmedi arkadaş hep mağdur hep mağdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Uzun uzadıya sosyolojik olarak açıklamak gereksiz, fazla kasmayacağım. Birinde birbiri arasında rekabet olan iki takım arasında, rakip takım seyircisini kışkırtmaya yönelik hareket var. Bunu tüm stadın, hatta izleyen milyonların önünde yapıyorsun. Direkt olarak farklı iki grubu karşı karşıya getiriyorsun. TV'den izleyen adam, o hareketi yapana sinirlenip en yakınındaki rakip takım taraftarına dalıyor vs. İşin boyutu çok farklı yani anlayacağınız. Benim mesajım Aziz'in "bordo kravatla tahrik etti" lafına değildi bu arada, yukarıda bu olayı genelleyerek tribünü tahrik etme ile mini etek giyen kızı aynı kefeye koymanıza idi. Bordo kravatın tahrik unsuru olamayacağını şu foruma giriş yapabilecek IQ seviyesine sahip herkesin bileceğini düşünüyorum. Ha olayı istediğiniz kadar tartışın, iki tarafın da haksız olduğu durumlar var. Saçma verilen kararlar var. Sahada olanlardan çok daha aptalca açıklamalar var. Çıkacak kararı veren kurum da tabi ki herkes için doğru kararı vermeyecek ama bu ligde oynayan takımları tutuyor isek, bu karara uyulacağını biliyoruz. İşin en üzücü tarafı da; bu olay ne ilk, ne de son olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 3 temmuzdan beri hep mağdur ayağı yapan fenerbahçe ve fenerbahçeliler. fenerbahçe'nin 3 temmuz mağduriyeti ile galatasaray'ın 2000 uefa kupası geyiği bir türlü bitmedi.. demek ki üstüne hiçbir şey koyamayınca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Haha en büyük mağdur biziz diye açıklama yapan sizin başkan değil mi anlamadım? Kupanın çok önemi yok, bize de ceza verebilirler dert değil. Yanlız aynı karşılığı verecek tribün sorun orada başlıyor. Bu olayı cezasız geçiştireceğim diye çabalarsan çok değil 1-2 maç sonra patlar, başkasına da veremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Tekrar söylüyorum, Tolga'nın taraftar ile diyaloga girmesi yanlış ama bunu bahane olarak kullanıp feci tahrik olduk derseniz bizim o zaman her maç volkanı öldürmemiz gerekiyor. Herifin tribünlere yapmadığı hareket yok be, en basiti geçen maç tüm sahayı koşup tribün önünde kaydı, bizden biri yapsa ne diyecektiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 işte o iq saviyesine sahip olmayan bir başkanın arkasına takılmış milyonlar var orası en acısı.. eksiği fazlası yok aziz o cümleyi kurdu abi. hani başka hareketlerini falan filan ortaya koymadı, zaten şenol güneş maçta tahrik edecek bir şey de yapmadı. net cümlesi şu aziz'in "bordo kravat ile stadımıza gelip seyircimizi tahrik ediyor" Adam bunu derse ben de haklı olarak mini etek kıyası yaparım çok güzel de karşılar hatta anlatılmak istenilen durumu. futbolcular tahrik ediyor dedikleri de, tolga'ya yedek klubesinde otururken ölmüş annesine söv söv, adam kalkıp cevap verince oooooooouuuuvvv tolga bizi tahrik etti... köpeğe taş atıp, gelip ısırınca ısırıldım köpekler kötüdür demek bu. şunlardan tahrik olan girmesin stada, sokağa çıkmasın hatta. ve evet malesef hiç bir şey değişmeyecek haklısın. karar ne olursa olsun, ceza ne olursa olsun hangi takıma 3-0 verirsen ver, hangi takıma 10 maç ceza verirsen ver insanımız bu yani.. yine de böyle koca koca kuluplerin ağzından çıkanın farkında olmayanlar tarafından yönetilmesinin önüne geçilmeli.. cidden hastalıklı zihinler yani.. utanmadan tonla yalan söylediler, sakaryalı mustafaya trabzonlu falan dediler, tolga artvinliymiş ona trabzonlu dediler. neyse ki quaresma trabzonlu çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Holy said: rakip takım seyircisini kışkırtmaya yönelik hareket var. . tek soru yiit, geçtiğimiz maçta, Beşiktaşlı hangi oyuncu ne hareket yaptı da tribünlerden yağmur gibi madde yağdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar