Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

vivavale said:

Abi lütfen şaklaban sakatlansın sezonu kapatsın
Lütfen yine ceza alsın sezon sonunu kapatsın
LÜT
FEN

yerine kim oyanaycak lens mi? adamda orta yapma vasfı yok bi kere..

şaka bi yana şu arada Töre yi izleyemedik ya, gerçi lens yüzünden maç kaybetmedik bu arada ama Alanya maçında adha az kanser olurduk belki
Sosyal ağlarda paylaş

Larin girerken gaz değilde millet ilk defa oyuna giriyor diye destek verdi. Adamın ilk topla buluşması faul, 2. si yanlış pas, 3. sü gol oldu :p , ben gaza gelinecek bir durum göremiyorum. İyi başlaması güzel, umarım pektemek yerine iyi bir alternatif olur.

3-0 ken Larin/Töre girse artık diyorduk, Pektemek/Vida girince biraz buruk oldu. Lens son şansınıda kullandı, Töre biraz oynasa lens in kadroya bile girmesi zor.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

sağ bek mi oynasa gg yokken

Aynısını tribünde arkadaşa dedim.

DarKRideR said:

son 2-3 maçtır lens'e laf etmek harbi ezberden başka bir şey değil, şenor güneş'ten farkınız olsun.

Laf atmadım ki, töre yi göremedik dedim sadece. Defansta ciddi olumlu müdahaleler yaptı ama, kontrataklarda da ciddi pas hataları yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

son 2-3 maçtır lens'e laf etmek harbi ezberden başka bir şey değil, şenor güneş'ten farkınız olsun.

hoca ezbere oyundan çıkarıyor bir de o çok komik.

başakşehir maçının en iyisiydi oyundan çıkarken, o çıkınca kazanma ihtimalimiz kalmadı.

@aktif

abi o tamamen özgüven sorunu ve adamın sisteme uyamaması..

fener bu adama göre oynuyordu geçen sene, sağdan yardır yardır gidip kafasındaki pası atıyor gol yaptırıyordu.

şimdi ise takıma göre oynaması gerek, istediği anda pas alamıyor atamıyor.

şenol hoca sağlam bir kamp dönemi ile adam edebilir.

volkan şen kalasını futbolcu yapmış adam.
Sosyal ağlarda paylaş

hep eksiklerinden konuştuk biraz da fazlalarından konuşalım. sdsafa

kilosu...

adam hala olması gerekenden şişman ve veremedi cidden hayret edici şu konu ya.

göztepe maçında 1 %100lük pozisyona girdi kaçırdı.
1 tane son adam düşürdü kırmızılık pozisyon faul çalınmadı.

onun dışında bariz kötü olduğu hucum çok yok gibi, ortalama üstü ama yetersiz performans
Sosyal ağlarda paylaş

o lens'in imzası zaten. kontrat sezonu değilse hep kilolu, formsuzdur. formsuzken yaptığı işler onu hep olduğu seviyede tuttu. kontrat sezonlaındaki efsane performansları da ona daha fazla para kazandırdı sadfasd

önemli olan kilolu lens'ten performans almak artık, 4 senelik kontratı bu adama veren kekolar azıcık anlasaydı bu işlerden zaten vermezlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

1,5m için o parayı riske atmak nasıl başarı ya
2 yıllık 4m kira da bize geri ödenecekse başarı olabilir tabi sdfsdf

hayır adama bir şey de diyemiyorsun ki 16/17 33 maç 17 gol 6 asist, 17/18 40 maç 18 gol 5 asist. 1.91 boyu var boyuna göre bilekleri mükemmel, hızı gayet iyi. tam iki ucu boklu değnek yani.
Sosyal ağlarda paylaş

talisca'yla anlaşacaklar, gelmek istemiyorum salın beni diyecek. benfica'da kalacak ki sırf buna yol aldırmak için menajeri ile +1 sene uzattı sözleşmesini daha 3-4 ay önce.

benfica satar, alttan da parasını verirdi.

talisca öyle şovunu yaptığı gibi bir adam değil, klasik brezilyalı işte çoğu hareketi hep çelişkili. çıkarcının teki. bir kere benfica'da böyle oldu şöyle oldu diye hep zırlayıp, gidip "BJK'DE OYNAMAK İÇİN O +1'İ İMZALAMAK ZORUNDAYDIM" gibi beyinsizce bir açıklama ile sözleşmesini uzattı adamlarla. Kozu onlara verdi.

Bu arada Benfica elbet satar ama sıkıntı şu, Mendes'in adamı Talisca. Mendes ve ortakları istediği sürece bi yere gider ya da kalır. Alıcıları da onları istediği sürece onu alır ya da kiralar vs...

Bu tip adamların transferinde kulüpler değil, menajerler rol oynar. O yüzden BJK gibi kulüpler böyle topların altına girmeyecek. Girmemesi gerek. Mendes engelledi mi transferi Talisca 18'e elinde patlar, o para bi kaçar sana sonra ağlarsın neden böyle oldu diye.

Ha gücün sende olması için tok satıcı konumunda olup, bonservisinin sende olması vs. gerek.

Senelik sabit geliri 20 milyon euro bile olmayan bi kulübün çıkıp o paraları bir adama bağlayıp, ondan kar etmeyi beklemesi kadar beyinsizce bi yatırım yok. Hani bu sezon şampiyonluk garanti gibi olsa yap, denersin. 3. bitireceğin ligde Talisca'ya o parayı vermek birilerini zengin etmektir sadece.

Bu beyinsizliği yaparsın, kar edersin ayrı konu ama ters tepip, götlerde patladığı onlarca belki yüzlerce örnek çıkartırsın sağda solda da.

Ha gerçi BJK o kadar boktan yönetiliyor ki Erdal Torunoğulları bıraktığından beri yapılır yani bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mitrovic'in de opsiyonu kullanılmış galiba, umarım yalan haberdir.

Yani ben beklemiyorum gerçi, o kadar kaliteli adamı o kelepir fiyata daha kolay kolay bulamazlar. Alıp satabilirler bile direkt kar edip.

Mendes'in çöplerinden biri olsaydı Mitrovic şuan her şekilde süre alıyor olurdu. Onun yerine kaliteli adam olmasına rağmen takımdan sürüldü. BJK'nin tünelinin ucu da en az FB ve GS kadar karanlık, hatta daha az parası var daha da karanlık bu adamlar ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Love niye patlasın ya, hoca kovulunca yeni hoca estirir onu da.

Herif Negredo ile bir görüyor ona göre oynattırıyor Love'u, işin kötüsü Negredo'yu da Cenk gibi görüp ona oynattırıyor.

3 farklı tip adam, aynı oyunda direten ve olmayınca oyuncuyu suçlayan bi işemeli sıçmalı deli ve destekçileri.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...