ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Pepe geldi mi lan hakkat Superligde kartlar yeniden karilacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 valla müthiş transfer helal olsun getirene şimdi sırada burak yılmaz var. onuda alırsa beşiktaş bundan sora efendi beşiktaş zırvalarını falan işitmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DD6r-SkVwAIAx0C.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Hele bi pepe yapsın tr de ona göre yaparsin yorumları. O gülücüğün altındaki gözyaşlarını da yirim yirim. Sweettears.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Abi çirkef fln anladıkta karşılaştırdığınız adamlar melo ve emre.Pepe lan bu .Bjk en yumuşak kısmına en sert adamlardan birini getirdi.En kötü iyi sezonundaki dembaba toer bir adam bulsa çıkarlar gruptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 pepe çirkef mirkef ama çok iyi topçu tebrikler beşiktaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 bize AĞLAK diyip, pepe daha saha çıkmadan AĞLAYANLARI not alıyorum ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Fiko 4ün üstüne asla çıkmaz diyordum, o yüzden hayal demiştim güzel göt oldum sdf. Skertelin 4 aldığı ligde aşağısına gelmez zaten. 5 ve üzeri de bjk için lüks transfer bence. Artık bizim de çirkefimiz var umuyorum emre belözoğlunu ve volkanı falan tekmeler ve dirsekler sezon içinde de içimizin yağları erir sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 tek adam o kadar fark etmez ama mitrovic ve atınç için harika oldu pepe'yi almak. yanında bayağı şey öğrenirler, gelişirler. geçen sayfadaki ragnick'in dediği kaliteli idman olayını pepe ile çok rahat getirir takım her şeyden önce. yatmaya bile gelmiş olsa bu çocuklar onu değerlendirirse harbi büyük iş yaparlar. cidden çok büyük iş. ve maliyet hesabı bile yaptığında geçen seneye + yazmıyoruz halen. orkan çınar'ı aldık. ikisi birlikte abou ve rhodolfo'dan boşalan yeri dolduruyor. pektemek, veli ve franco'dan kurtulup, milo'yu kiralarsa kulüp yine 3-3.5 ayarında maaşla kaliteli bir forvet daha katabilir ki geçen seneden zerre güç kaybetmeyip üstüne koymuş oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Olm şaka maka God tier bi defans oldu ya. Adriano-pepe-marcelo-GG Baki mercimek As sol bek Never forget Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 vay mua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Frantic said: Fiko 4ün üstüne asla çıkmaz diyordum, o yüzden hayal demiştim güzel göt oldum sdf. Skertelin 4 aldığı ligde aşağısına gelmez zaten. 5 ve üzeri de bjk için lüks transfer bence. Artık bizim de çirkefimiz var umuyorum emre belözoğlunu ve volkanı falan tekmeler ve dirsekler sezon içinde de içimizin yağları erir sdfgh Ben PSG ve Juve bırakmaz diye bekliyordum her şeyden önce de işte vergilendirme sağolsun şaka maka geldi ya. Bu arada tahminen ŞAKLABAN'ın etkisi büyüktür bu transferde. Sırf bu yüzden artık küfretmeyeceğim, hakaret edeceğim sadece kendisine. aldığı sözleşmeyi de taraftar ağlamalarını susturuyor diye hak ediyor demiştim, bir de bu şekilde hak etsin artık asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 calimero said: Hele bi pepe yapsın tr de ona göre yaparsin yorumları. O gülücüğün altındaki gözyaşlarını da yirim yirim. Sweettears.gif Ne gözyaşı yahu, defans oyuncusundan çekineceksek işimiz var. Yine dünyanın merkezinde takımınızı görmeye hayallerde yaşamaya başladınız. Ha, hayallerde yaşamak derken taş gibi transfer zaten, sözüm oraya değil de, bir takım iyi transfer yaptı diye hemen kıskanacak veya üzülecek herkes varsayımında bulunup gözyaşı muhabbeti açmak işin hayal kısmı, yanlış anlaşılma olmasın. Dediğim laftan "ağladılar/gözyaşı başladı" gibi çıkarım yapmak da resmen çocuk muhabbeti bu arada, şurada iyi kötü güzel argümanlarla tartışan adamlara yakışmıyor. Lafım sadece bu mesaja değil, yerli yersiz her fırsatta "ağladınız ehi ehi" diyen her mesaja. Ha bu arada şahsen herhangi bir rakip takım aynı transfer sezonunda Ronaldo ve Messi'yi transfer etse üzülecek/dertlenecek kadar umursamıyorum futbolu, şamatama bakıyorum, öyle gözyaşlık bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 şu doğruysa bedavaya kapatmışız yalnız said: Sözleşmenin detayları: İmza parası= 3 M€ Garanti ücret = 3.3 M€ 35+ maç =: 350.000 € Şampiyonluk primi = 250.000 € (NTV Spor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 abi gözyaşı geyiğini renkliler sürekli gündeme getirince bizimkiler de her yerde vurma gereği duyuyor tabi :D Kişisel algılama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Stringray said: şu doğruysa bedavaya kapatmışız yalnız said: Sözleşmenin detayları: İmza parası= 3 M€ Garanti ücret = 3.3 M€ 35+ maç =: 350.000 € Şampiyonluk primi = 250.000 € (NTV Spor) Fanatik şöyle yazmış http://www.fanatik.com.tr/2017/07/04/pepe-nin-besiktas-tan-alacagi-ucret-belli-oldu-iste-sozlesme-detaylari-1304746 İnş senin dediğin gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 çok caps çıkar bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 cicibeybe said: Stringray said: şu doğruysa bedavaya kapatmışız yalnız said: Sözleşmenin detayları: İmza parası= 3 M€ Garanti ücret = 3.3 M€ 35+ maç =: 350.000 € Şampiyonluk primi = 250.000 € (NTV Spor) Fanatik şöyle yazmış http://www.fanatik.com.tr/2017/07/04/pepe-nin-besiktas-tan-alacagi-ucret-belli-oldu-iste-sozlesme-detaylari-1304746 İnş senin dediğin gibidir. imzayı yüksek alır bu yamyam, bırakmaz 1.5 - 4.5 şeklinde aynı para olsa da sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 pepe iyi de şimdi sivas deplasmanına falan gidicek nerdeen nereye yaşı yüksek salabilir, noeldir paskalyadır kartları görür ülkesine kaçar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 cicibeybe said: Stringray said: şu doğruysa bedavaya kapatmışız yalnız said: Sözleşmenin detayları: İmza parası= 3 M€ Garanti ücret = 3.3 M€ 35+ maç =: 350.000 € Şampiyonluk primi = 250.000 € (NTV Spor) Fanatik şöyle yazmış http://www.fanatik.com.tr/2017/07/04/pepe-nin-besiktas-tan-alacagi-ucret-belli-oldu-iste-sozlesme-detaylari-1304746 İnş senin dediğin gibidir. İki yıl üzerinden hesaplayınca aşağı yukarı aynı paraya geliyor gibi. 3 + 3.3 x 2 + primler = 10-10,5M 1,5 + 4.5 x 2 + primler = 10,5-11M +1 opsiyon kullanılırsa makas açılıyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Fistan said: pepe iyi de şimdi sivas deplasmanına falan gidicek nerdeen nereye yaşı yüksek salabilir, noeldir paskalyadır kartları görür ülkesine kaçar gibi https://img.sondakika.com/haber/370/sivas-ta-roberto-carlos-izdihami-4692370_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Olm adamın son 1 yılı milli takımla avrupa şampiyonluğu,realle lig ve şampiyonlar ligi kupası.Ayık olun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 bu hangi seviye be kardeşim ciddi ciddi psg'nin elinden topçu kaptık lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 tahminen 2+1 imzalanmıştır. yoksa buralara gelmezdi 2 yıllık sözleşme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar