Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

ben de kovulsuncu değilim, ama kendini değiştirmeyeceğini bildiğinden kovulması en mantıklı ve doğru hareket diyorum. gerek yok bu köylüyü beklemeye.

http://twitter.com/HaberKartali/status/962992302619811840

said:
Şenol Güneş: "Gerçek futbol kimliğimiz işte bu. Olumlu ve sürekli pas yapıp sonuca ulaştık. Bu sezon çok puan kaybettik. Artık durmak yok." (Fanatik)

beyninde oturan taşlar var gibi gözükse de değil işte, haftaya yine quaresma 11, en az 30 orta görürüz. çünkü zorlu maç, konya kapanacak ve kontradan gol arayacak ve atacak. bunun kapalı oyunu çözme yönündeki tek taktiği orta kesmek.

21 maç, binlerce ortadan sonra anlasan ne olur mesela bir de. maymun bile 10 maçtan sonra bu işin böyle olmayacağını anlayıp bi önlem alırdı. bunun şimdi anlaması bile muazzam yetersizlik, kötülük. sırf şu yüzden büyük bir takım hocanın ağzına sıçar. kovmasa bile büyük ultimatom verir medyaya kadar çıkartıp... bizim yönetimde beş para etmez bu konularda.

quaresma'nın yerine kaç alternatif çıkarırdın. en kötü "denerdin". ki az denemelerinde hep daha verimli oldu. ezberleri denemekten başka hiçbir şey yapmadı. klasik bir çomar taraftar kafasında olduğu için quaresma'sız olmuyor dedi. oluyor. onsuz her maç takım daha pozitif istatistiklere sahip. kazanıyor da.

gollü beraberlik falan maçı. biliyorum, çünkü sezon hep öyle geçti. ipleyip azıcık bjk'ye çalışan herkes vurup geçer. bayern mesela iki maçta en az 6 atacak.

dost acı söyler, hoşumuza gitmiyor bjk yenilince biz de çıldırıyoruz ama olacaklar bunlar.

ben bu olacakları da sezon başından beri yazıyorum. apple'ın bile hem bana burada hem whatssap'ta karşı çıktığı dönemlerden beri ben şenol güneş'in bu olduğunu hep yazıyordum.

içimde ondan rahat en azından. bunlar bu adamla bizim iyi günlerimiz.

ha dediğim gibi değişirse, hatalarından keskin bir şekilde dönerse kalsın niye kovulsun.

değişmez ama bu adam. devre arası sürekli vida'ya bile orta çalıştırtan adam bu. değişmez boşuna beklemeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

cidden yani bjk tarihinin geçtim, lig tarihinin açık ara en iyi üç kadrosundan biri şu kadro. bu takımın ligde bu kadar rezil oynamasına ve açık ara farkla rahat rahat ligi götürecekken bu kadar rezil durumda olmasını nasıl sindirebiliyorsunuz ya?

Cidden küçük takım olmayı içten içe kabullenmiş sözde büyük takım taraftarısınız. Ben artık o gözle bakıyorum.

2 şampiyonluk aldı diye benim niye gelecek senelerimi piç eden bi adamı destekleme zorunluluğum olsun ya?

Bayern yönetimi mal mı Ancelotti'yi harcadı hem ligde hem ŞL'de iyi giderken, gördüler bir bok olmayacağını tıkanma olacağını. Geleceği kurtarmak için radikal kararlar almak gerekir, zor kararlar ama doğru hazırlığı yaparsan seni kurtarır.

BJK yönetimi mesela şuan bile Şenol'un yedeğini hazırda tutuyor olması gerek ama eminim onlarda da bu aşağılık kafası olduğunu için böyle bir yatırımları. Bugün Şenol gitse hatta Ahmet Bulut kimi getirse onu takımın başına koyacakları için gerek de yoktur hazırlığa diyorlardır.

Aslında böyle bakınca Şenol kalsın derim ben de harbi...

Gerçi bi bakıma Ahmet Bulut'un her getirdiğini içeri alan ve sürekli onlarla prensçilik oynayan da bu adam. Son 2 senedir Ahmet Bulut'un getirtmediği her adam satıldı, kiralandı ve oynatılmadı. bkz Orkan, Mitrovic vs...

Üstüne bunlardan olmaz diye sürekli PR'ları da yapıldı. Mitrovic belçika'da müthiş gidiyor şuan, orkan konya'da misal.

Neyse yine bu adamı konuşarak zaman kaybettik. Hiçbir bok olacağı yok işte de neyse...
Sosyal ağlarda paylaş

şu konya maçında mesela lens love ve tolgay / oğuzhan mutlaka sahada olmalı rotasyon yapılmalı
şl maçında quaresma negredo ve medel / tolgay oynar,

quaresma tr deplasmanlarında direk çöp kesinlikle lens çok daha işe yarar

bir aylık fikstürde mecburen rotasyon yapacak bakalım kenarda ağlayanlar ne kadar hazır tutmuş kendilerini

16 Şubat: Konyaspor (D)
20 Şubat: Bayern Münih (D)
25 Şubat: Fenerbahçe
1 Mart: Fenerbahçe
5 Mart: Trabzonspor (D)
10 Mart: Gençlerbirliği
14 Mart: Bayern Münih
18 Mart: Başakşehir (D)
Sosyal ağlarda paylaş

yazmayacağım dedim de geldim, şimdi düştü çünkü.

said:
Şenol Güneş, Konyaspor deplasmanına ilk onbirde Vagner Love ve Tolgay Arslan ile başlayacak. (beIN SPORTS)

uzun top oyunu h.g.

ben izlemem maçı izleyenlere allah sabır versin.

çünkü kadro yine babel ve quaresma kanadı olacak. tek forvetten şaşmaz. tolgay'a uzun kenar topu yaptırtacak. oğuzhan bunu yapamıyor diye kesik yiyor sürekli vs...

edit:

tabii talisca ve atiba yine kesin oynayacak gözüyle bakıyorum. oğuzhan - tolgay - talisca hiçbir şekilde yapmaz bu. zaten olmaz da öyle.

negredo ve oğuzhan kesik. o kısa toplarla dikine oyunu eldeki adamlar yapamaz. boşuna beklemeyin işte ya.

sabaha kadar oynansa o maç berabere kokuyor net şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bayern üstüne iki fener maçı derken Mart başı Beşiktaş ve taraftarı fazla dozdan bitkisel hayata geçer.

İlk yarı Beşiktaş şampiyonluk havalarındayken bizim maçtan sonra dördüncülük yarışına başlamıştı. Muhtemelen yine aynısı olur, Şenol sezon sonu ıskartaya çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

http://haber1903.com/n-2105-besiktasta-kapilar-kapaniyor-hepsiyle-vedalasin.html

"Güneş, futbolcularını mart sonuna kadar kampa alıyor “Eşinizle, çocuğunuzla, sevdiğinizle vakit geçirin; sonra da hepsiyle vedalaşın. Bir ay için önce Allah’a, sonra bana emanetsiniz. Tarihe geçme şansını kaçırmayın”"
Sosyal ağlarda paylaş

Bayern karşısında ilk 20 dk gol yemezsek oradan bir galibiyetle dönme ihtimalimiz bile olabilir. Bayern ilk 20 dk da gol veya goller bulmak ve işi bitirmek için ekstra saldıracak. Bu akınları atlatırsak bayern geride boş alan bırakarak daha da yüklenecek çünkü istanbula gelirken rahat gelmek istiyorlar. Burada kapılan toplarla hızlı ve doğru çıkışlarla gol bulabiliriz. Tahminimce Love ile başlayacak oyuna. Babel ve q7 den ise topu alır almaz içeriye kat etmelerini isteyecek. Medel - Atiba - Pepe - Vida ise çanakkale geçilmez yapacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...