Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Celtics said:

everton'da niasse'ı kesemiyor, öyle bi 25 milyon.

Kesemediği adamı da 20'ye almıştı Everton bonuslar dahil. O güne göre bir piyasa endeksi çalışsan Cenk'ten pahalıya denk gelir. Cenk'in handikapı Big Sam gibi bir adamla çalışmak, Everton tamam Avrupa devi değil ama belli bir postürü var. Sunderland gibi oynatıyor bu kadroyu

Bir de gittiğin takımın kurtarıcı forveti olması da lazımdı. Kadroda Rooney ve Niasse var zaten, bir de Calvert-Lewin çıktı piyasaya genç, feci formda. Kanatlara atsan orada Bolasie, Walcott falan. On numarada Siggurdson'lar. Zor işi
Sosyal ağlarda paylaş

Celtics kendi takımından gitmedi diye eleştiriyor zaten yoksa eleştirilecek yanı yok, gittiğinden beri Cenk'in takımı 4 maça çıktı 3'ünde oynadı en basitinden sdfsadfsa

Cenk zaten kalıcı olursa seneye olur, bu sezon alışma süreci geçer. Direkt kadroya koyduğu üç maçta takımın oyun tarzına ve onu geçtim diğer oyuncularla uyumu pek iyi değildi. Tarz olarak çok farklı, bu yapıda direkt gelip başarılı olması zaten zordu.

Niasse'nin oynama sebebi şuan sadece oyun tarzı ile alakalı, Sam'ın oyununa en ideal adam kadrodaki o.

Bence bu arada kadrodaki en iyi forvette Lewin ama hem tecrübesiz, hem fiziği halen yetersiz hem de zaten rotasyonda tek başına bir şey yapamadı. Tahminen seneye Cenk + Lewin öncelikli bi rotasyon ile başlarlar. Ona göre de takım kurarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Bir de gittiğin takımın kurtarıcı forveti olması da lazımdı. Kadroda Rooney ve Niasse var zaten, bir de Calvert-Lewin çıktı piyasaya genç, feci formda. Kanatlara atsan orada Bolasie, Walcott falan. On numarada Siggurdson'lar. Zor işi

xeske bjkde kalaydı, gs gibi trink paraya da ihtiyaçları yoktu

hatta fanboilukla karışık eğer cenk kalsaydı bjknin bayerni geçme ihtimalı yine çok düşük ama şimdikinin iki misli olurdu dicem

çok vurmayın zaten gribim havalar ısındı ben hasta oldum
Sosyal ağlarda paylaş

şu demba'nın attığı goldeki içeri dikine oyun ile kaleci ile tek topta karşı karşıya kalma olayını bu sezon bjk'de kaç kere gördük mesela?

belki iki veya üçtür, ben hatırlamıyorum şahsen. o kadar ender ki hafızamda yer kaplamamış.

istersen messi'yi al. bu adam yine ona da orta kestirip, ortaya kafa vurmasını bekleyeceği için bir şey değişmeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...