dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 biz 4. oluruz, net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 şu fikstürden çıkarsak (ÇIKAMADILAR) şampiyon oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 anasını bile ağlatırız bana bırakın topic açmayı bırakmıştım ama başlayım isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Bayern’e 1 gol ile eleneceksiniz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 @llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Es kaza Fabri'ye bir şey olur da Tolga kalede olursa kötü flashbackler gelebilir maç sırasında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 fabri'den de bir kaza bekliyoruz aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Son 2 senedir, sezon bitimine dogru en kritik deplasmana gidip, son dk golleri ile şampiyonluğa en büyük katkıyı ben veriyorum, yine yaparım. Yeter ki son viraja şampiyonluk yarışı içinde olsun takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 mascio said: mario gomez ve aboubakar'dan sonra maalesef golcümüz kalmadı. Cenk Tosunu beğenen tek futbol izleyicisi ben miyim arkadaş..? Adamı 25 e epl ye sattınız. Daha nası bi golcü istiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 everton'da niasse'ı kesemiyor, öyle bi 25 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Alisik olmak lazim ingiliz ligine. Niasse 1 senede anca alisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Cenk toplasan 3 maç oynamadı epl de. Henüz kesememesi normal. Ayrıca Evertonda olmadı diye bjk seviyesinde çok büyük bir topçu olduğu gerçeği değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Celtics said: everton'da niasse'ı kesemiyor, öyle bi 25 milyon. Kesemediği adamı da 20'ye almıştı Everton bonuslar dahil. O güne göre bir piyasa endeksi çalışsan Cenk'ten pahalıya denk gelir. Cenk'in handikapı Big Sam gibi bir adamla çalışmak, Everton tamam Avrupa devi değil ama belli bir postürü var. Sunderland gibi oynatıyor bu kadroyu Bir de gittiğin takımın kurtarıcı forveti olması da lazımdı. Kadroda Rooney ve Niasse var zaten, bir de Calvert-Lewin çıktı piyasaya genç, feci formda. Kanatlara atsan orada Bolasie, Walcott falan. On numarada Siggurdson'lar. Zor işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Celtics kendi takımından gitmedi diye eleştiriyor zaten yoksa eleştirilecek yanı yok, gittiğinden beri Cenk'in takımı 4 maça çıktı 3'ünde oynadı en basitinden sdfsadfsa Cenk zaten kalıcı olursa seneye olur, bu sezon alışma süreci geçer. Direkt kadroya koyduğu üç maçta takımın oyun tarzına ve onu geçtim diğer oyuncularla uyumu pek iyi değildi. Tarz olarak çok farklı, bu yapıda direkt gelip başarılı olması zaten zordu. Niasse'nin oynama sebebi şuan sadece oyun tarzı ile alakalı, Sam'ın oyununa en ideal adam kadrodaki o. Bence bu arada kadrodaki en iyi forvette Lewin ama hem tecrübesiz, hem fiziği halen yetersiz hem de zaten rotasyonda tek başına bir şey yapamadı. Tahminen seneye Cenk + Lewin öncelikli bi rotasyon ile başlarlar. Ona göre de takım kurarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 BulletRide said: Bir de gittiğin takımın kurtarıcı forveti olması da lazımdı. Kadroda Rooney ve Niasse var zaten, bir de Calvert-Lewin çıktı piyasaya genç, feci formda. Kanatlara atsan orada Bolasie, Walcott falan. On numarada Siggurdson'lar. Zor işi xeske bjkde kalaydı, gs gibi trink paraya da ihtiyaçları yoktu hatta fanboilukla karışık eğer cenk kalsaydı bjknin bayerni geçme ihtimalı yine çok düşük ama şimdikinin iki misli olurdu dicem çok vurmayın zaten gribim havalar ısındı ben hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 nasıl paraya ihtiyacı yok bjk'nin, diğerlerinden bi farkı yok. şl'ye gidemesin ki gelecek sene gidemiyoruz, görürüz paraya ihtiyacı var mı yok mu asdfds kendi gelirleri ile şu kadroyu bile tutamaz bjk şuan. öyle saçma sapan harcadılar, savurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 klup maaslari odemiyordu. cenk satilinca odeyebildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Dem ba akıyor la göztepede gol de attı İç yüzünü bilmiyorum ama biz de iş yapardı Ba reyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 yapamazdı, tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 ben de yapamazdı tarafındayım, bjk’nin her almadığı forvetin akıp aldıklarının gol atamaması şansla açıklanamaz bjk’nin sisteminin verimsizliği bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 şu demba'nın attığı goldeki içeri dikine oyun ile kaleci ile tek topta karşı karşıya kalma olayını bu sezon bjk'de kaç kere gördük mesela? belki iki veya üçtür, ben hatırlamıyorum şahsen. o kadar ender ki hafızamda yer kaplamamış. istersen messi'yi al. bu adam yine ona da orta kestirip, ortaya kafa vurmasını bekleyeceği için bir şey değişmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 hoca kalemi kırmış cezayı kesmiş kadroda büyük çalkantılar var helal (tu) (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 tolgayi oynatsaydi keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Dışardaki adam icin topu dışarı attilar ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 gene başladılar kaçırmaya net golleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar