FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Son 2 sezonda beşiktaş sadece 2 kafa golü yemiş, doğru mu bu gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 dogru gs de 26 tane lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 çok bile yemişiz lel 2 senedir tank gibi stoperler hiç kafa vurdurmuyorlar bile neredeyse içeride, ancak uzaktan vurabiliyorlar onlar da kesiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 pepe-marcelo-tosic-vida ile zaten kafa golü yemezsin yani. biz genelde iq yetersizliğinden gol yiyoruz 2 senedir sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 karşı tarafa atamadıktan sonra çok da önemi yok yememenin, konyaspor'da böyle 3. falan olup EL'ye gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 dark gerçekten beşiktaş'ın pozisyona giremeyip berabere kaldığını falan düşünüyorsun sanırım. bahsettiğin kadar kötü top oynadığımız yok. pozisyona giremediğimiz de yok. gayet giriyoruz da mario gomez ve aboubakar'dan sonra maalesef golcümüz kalmadı. vagner love konusundan umutluyum bu yıl şampiyonluk için belki bir etkisi olur da geç kalındı yani. sezon başında negredo salağı yerine gol atmayı bilen birini almış olsaydık şu an birçok berabere biten maç galibiyetle biterdi. maçlar boka sarmaya başlayınca şenol güneş'in taktiksel yetersizliği ve inatçılığıyla forvetlerimizin angutluğu birleşiyor ve haliyle panikten takım doldur boşalt yapıyor. türkiye'nin hiçbir zaman değişmeyen gerçeği. anadolu takımlarına özel değil ynai. bir ara insanlar "bu ne lan fener gibi doldur boşalt oynuyorsunuz" diye konuşurdu 90'larda mesela. hala devam ediyor tüm takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ben düşünmüyorum, maçları düzenli izleyen herkes pozisyona giremeyip berabere kaldığımızı görüyor zaten. maç boyunca gerçekten ciddi kaç tehlikeli atağa giriyor takım? 55 ortada defanstan seken 50 atağı da istatistikler hücum diye kabul ediyor çünkü. onları görünce millet doğal olarak üretemiyor diye oyuncuları hedef alıyor. ihale x'e kalır, yerine y gelir bir şey değişmez. love falan da bu sistemde bir şey değiştirmeyecek. beklentiye boşuna girmeyin istatistiklere bakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ve bahsettiğim kadar kötü top oynuyoruz. 20 maçtır tek bir oyun düzeni dışında hiçbir şey oynamadık. b planı yok, her oyuncuyu rolü olmayan saçma sapan işlerde kullanıp kapasite üstü verim bekleyen saçma sapan bir anlayış var önce teknik kadro, sonra taraftarda. ihale en son fabri'ye kaldı mesela. ŞG çekmiş niye gol yiyorsun demiş. adam kendisinde ve prens sevgilisinde zerre kabahat aramıyor. açtırdığın maç başına 30 ortanın %80'i falan rakip kontrasına dönüşüyor. onu sorgulamıyor, çıkıp sürekli taraftar gibi oyunculara ihale kesiyor. Bu kontralarda orta sahaya, savunmaya ekstra yük biniyor bundan bahsetmiyor. Geçen 2 seneye göre kendi kalende az gol görmüşsün ama yediğin atak sayısı neredeyse 2 katına çıkmış. Bunu sorgulayamıyor. şu ligde şuan bjk'den daha iyi oynayan, en azından kimliği olan en az 10 takım var. genelde abartıyorum takıma laf sokarken farkındasınız ama şunda zerre abartı yok. Bizim şuan bu oyunla 6-8 bandında değilde 3. sırada olmamızın iki sebebi var. 1- BJK tarihini geçtim, lig tarihinin en iyi üç kadrosundan birine sahibiz. 2- Rakipler çok boktan durumda. BJK kadar puan kaybeden 2 ezeli rakip + şampiyonluk adayı Başakşehir var. Şuraya TS'yi bile koysan yatırımda yine aynı kapıya çıkar. Yıldızların attığı ekstra, bireysel goller olmasa şuan 5-6 puan daha geride olurduk. En temelinde postunda laf ettiğin Negredo'nun bu sezon kurtardığı 3 maç var. 3 maçta yanılmıyorsam 5 puanı bu adam sayesinde topladık attığı ekstra gollerle. Kötüyüz kötü, inkar ettikçe daha da boka saracak her şey. Ben inkar mekanizmanızı kırmak için bu kadar agresif yaklaşıyorum. Yoksa keyif almıyorum. Böyle böyle seviye atlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 yıllardır Şenol'a çemkiriyorsun Dark. Adam ilk kez ligi götürmüyor diye meydan sana kaldı :) Şenol'u kovsak yerine alacak TD yok, adam 2 senedir şampiyon oluyor, biraz kredisi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 avci var iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 avcıdan cacık olmaz. taraftarsız, stressiz takımı anca götürür, ona da bu sene hedef koydu bakalım ne kadar gidebilecek. karejmayı sevmem o yüzden onu savunmayacam burada ama giren yedekleri görüyoruz aslardan daha kötü durumda çoğu zaman. SGden ziyade takımın genelinde bir isteksizlik hakim. kaptırılan topa basma yok, geriye dönme yok, baskı kurmaya çalışma vs yok. üstüne bi de bulduğunu atan forvet de yok. gene de rakiplere bakınca aralarından sıyrılabiliriz gibi. derbilere bakıyor bence biraz. orada da ezmemiz lazım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 mehmet ayan yine demiş milli takımın ve Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli eğer bu sene şampiyon olamazlarsa diye.. avcı'nın medyada en yakın olduğu isim, pr yapmıyorsa alttan alttan bir şekilde konuşma görüşme olabilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 mascio said: ve haliyle panikten takım doldur boşalt yapıyor. türkiye'nin hiçbir zaman değişmeyen gerçeği. anadolu takımlarına özel değil ynai. gayet de değiştirmiştik zamanında. bursada 90da oğuzhanın attığı gol örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Rakibin sol stoperine basayım da sağ stoperi top kullansın çapındaki adamdan cacık olmaz. Orta seviye takımda arada bir büyük takımlardan puan alan td olur. Hakem iteklemesi olmadan da hiçbişey yapamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Raze said: karejmayı sevmem o yüzden onu savunmayacam burada ama giren yedekleri görüyoruz aslardan daha kötü durumda çoğu zaman. olayın quaresma'nın iyiliği kötülüğüyle alakası yok. herif negredo'ya pas vermiyor. son bursa maçında tek pas bile vermemiş, önceki maçta 1 pas vermiş. gençlerbirliği kupa maçında yoktu negredo bir sürü pozisyona girmişti. şenor'un suçu hücumu en çok geliştirdiğin oyuncunun forvetine pas vermemesi olayını bir türlü çözmemesi bildiğin rezillik bir durum var ortada. takımın gol atamaması oldukça normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 yapmaz demem yapar o ama ihale SGe mi kalmalı bilemedim, çok da aleni değil çünkü. ben farketmemiştim mesela. ne diyecek ki? "şahsi oynamayalım beyler"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 dark kusura bakma ama arkadaş sen gerçekten futbol cahilisin, üstüne bir de takıntılarına bağlı olarak objektifliğini kaybedince iyice saçmalıyorsun. Tüm bunlar narsist kişiliğin ile birleşince, karşındakiler sessiz kaldıkça kontrolsüz abanmaya başlıyorsun. Biz sessiz kalmaya devam edip ne kadar saçmaladığını gözüne sokmadıkça(narsist kişiliğin sebebiyle bunu kabullenmeyeceğini bilerek) muhtemelen devam da edeceksin. Sana cevap yetiştirmek durumunda kalmak bile gerçekten içimi darlıyor. said: 20 maçtır tek bir oyun düzeni dışında hiçbir şey oynamadık Takım ŞL de porto monaco deplasmanlarında başka oynadı, içeride leipzig porto maçlarında farklı oynadı, gs'ye 3 atıp sahadan silerken farklı oynadı, malatya akhisarda berabere kalırken farklı oynadı. Boş laf ediyorsun. said: b planı yok Göbekten yerden paslar, verkaçlar, q7'nin ön ve arka girek ortaları, babel'in soldan içeriye yardırmaları, talisca şutları, taliscalı 2.forvet oyunu, taliscasız gs'maçı orta sahası, ŞL deplasman oyunu, ŞL kendisaha oyunu, belkide bu ülkenin gördüğü en fazla planlı, en fazla varyasyonlu oyunu oynayabiliyor bu takım. Sorun motivasyona bağlı olarak takımın bu oyunu bazı maçlarda sahaya yansıtamaması. said: her oyuncuyu rolü olmayan saçma sapan işlerde kullanıp Hangi oyuncuyu rolü dışında kullanıyor? bek bek gibi, stoper stoper gibi, santrafor santrafor gibi, kanatlar kanat gibi, talisca talisca gibi atiba atiba gibi, oğuzhan tolgay herzamanki gibi oynuyor arkadaş. said: kapasite üstü verim bekleyen saçma sapan bir anlayış var önce teknik kadro Futbolcuların maximum verim almak ne zaman saçma sapan oldu? Böyle bir meziyeti bile saçmalık olarak görmen ne kadar futbol cahili olduğunun ispatıdır. said: ihale en son fabri'ye kaldı mesela. ŞG çekmiş niye gol yiyorsun demiş. he etoda bitmiş, bol laflar duyumlar.. said: adam kendisinde ve prens sevgilisinde zerre kabahat aramıyor. ŞG kadar medya önünde özeleştiri yapan çok az hoca vardır, kabahat aramıyor ithamın saçmalık. Q7yi her maç çıkartışı ve aralarında yaşanan tatsız gerilip de ne kadar boş konuştuğunun bir başka ispatı. said: açtırdığın maç başına 30 ortanın %80'i falan rakip kontrasına dönüşüyor q7 ortaları önemli bir hücüm silahı lakin q7 nin ligdeki orta kalitesi ile şl deki orta kalitesi arasında uçurum var. Oyuncu maç seçiyor. Dönen topların kontraya dönüşmesi de orta sahanın 2.topları kapmak için yeteri kadar mücadele etmemesi ile alakalı. son 2 sezon takım bunu özveriyle yapıyorken, hatta şl de pitbul gibi dönen top kovalıyorken ligde o motivasyon yok. geçen sezon marcelo öne çıkıp dönen toplarda destek olurken, bu sezon pepe-tosic bunu kısmen yapabiliyor, bu stoper ikilisi değiştiğinde defans hattı geriye kayıyor ve dönen toplarda orta saha boşalıyor. said: çıkıp sürekli taraftar gibi oyunculara ihale kesiyor. bazı oyuncular maç seçiyorsa haklı. said: Bu kontralarda orta sahaya, savunmaya ekstra yük biniyor bundan bahsetmiyor. Kimse görmüyor bir sen görüyorsun zaten durumu, hoca dahil herkes durumun farkında, stoperlerin, özellikle vida ve medelin geriye kaçtığını orta alanı boş bıraktığını her fırsatta bahsediyor. said: şu ligde şuan bjk'den daha iyi oynayan, en azından kimliği olan en az 10 takım var. genelde abartıyorum takıma laf sokarken farkındasınız ama şunda zerre abartı yok. Sayalım; başakşehir evet çok iyiler. GS mi? Tudoru tefe koydular. FB mi? Tribünler boş, taraftar dekoder kırıyor. Kayseri anadolu takımına göre iyi ama bjk den iyi değil tabikide. Trabzon dökülüyor, rıza biraz toplarladı ama hala kötüler. Topuklarına kurşun yememek adına takım sokağa çıkamıyor. Göztepe? Sivas, takviyeler sonrası zor deplasman sadece. Bursa, taraftarı takımı benzin döküp yakacak. Malatya, 11 kişi defans Kasımpaşa, terezege dışında bişey yok. Alanya, sadece iyi kontra. Gençlerbirliği kaç hoca değiştirdi takip edemiyoruz. Akhisar kötü Osmanlı karabük çok kötü Konya kötü ama toparlanır. Eğer sen şu ligde bjk den iyi 10 takım sayabiliyorsan gerçekten ama gerçekten futbol cahilisin. geriye kalan 17 takımdan herhangi birinin taraftarı olsan bugun yaptığın eleştirinin bin katını yapıyor, tesislerde futbolcuları taşlıyor olurdunmuhtemelen. said: Bizim şuan bu oyunla 6-8 bandında değilde 3. sırada olmamızın iki sebebi var. 1- BJK tarihini geçtim, lig tarihinin en iyi üç kadrosundan birine sahibiz. 2- Rakipler çok boktan durumda. Bjk tarihinin en iyi kadrosuna sahip olmada hoca faktörü yok mu? Gs ve FB de her sene bjk den daha iyi oyuncular ile doldurup boşaltıyorlar takımı, hocaları kötü olduğu için sürünüyorlar. Rakipler çok boktan durumda. ise hani bizden daha iyi 10 takım vardı? arkadaş diyorum ya ağzından çıkanı kulağın duymuyor, boş konuşuyorsun boş. said: BJK kadar puan kaybeden 2 ezeli rakip + şampiyonluk adayı Başakşehir var. Şuraya TS'yi bile koysan yatırımda yine aynı kapıya çıkar. Yine boş laf, TS son 5 yılda ne kadar para harcamış, ne kadar takıma yatırım yapmış bi hesap et. Üstüne devletten bedava stad aldılar. said: Yıldızların attığı ekstra, bireysel goller olmasa şuan 5-6 puan daha geride olurduk. Evet, o yıldızlar ligde maç seçip, bikaç maç ekstra gol atıp kalanında idare ederlerse sonuç bu notmal. İnsafa gelip bi kaç maç gol atmasalar zaten bjk de işleri ne. said: En temelinde postunda laf ettiğin Negredo'nun bu sezon kurtardığı 3 maç var.3 maçta yanılmıyorsam 5 puanı bu adam sayesinde topladık attığı ekstra gollerle. Sadece 3 maçta iyi oynadığından olabilir mi? Diğer maçlarda dökülüyor resmen. Ne hava topu alabiliyor, ne 2li mücadele kazanabiliyor, ceza sahasında boş kaleye kaçırdıkları ile 2 maçı da berabere bitirdik hatırlatırım. Bende çok eleştiriyorum q7 yi ama postuna laf ettiğin q7 nin negredonun 3 katı maç kurtarmışlığı var... said: Kötüyüz kötü, inkar ettikçe daha da boka saracak her şey. Kötü değiliz, sadece maç seçiyor takım ve belkide hoca. Gerçekten kötü olsak 2 senedir şl de bu kadar başarılı olamazdı takım sanırım. said: Ben inkar mekanizmanızı kırmak için bu kadar agresif yaklaşıyorum. Yoksa keyif almıyorum. Böyle böyle seviye atlarız. Kardeş sen bu kafaysa, vizyonla, gözlemle, analiz ile seviye fln atlattıramazsın kimseye, önce kendin bikaç seviye atlayıp kişisel gelişimini tamamlamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Lovedan umutluyum ben özellikle Negrode - Love ikilisi bir arada oynadıgında Ligde fırtına gibi eseceklerini düşünüyorum. Medel orta sahada ve oynadığı pozisyonda bildiğin ölümüne mücadele ediyor. Geçen sene atiba çok iyi top kesiyor dönen topları alıyordu ama bu sene onda düşüş var gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 aynı umut bende de oluyor, sonra senol hoca'nın asla 2 forvet oynamayacağını hatırlayıp kayboluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 hicbiri bir cenk degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 cenk oyle inanilmaz yetenekli bir adam da degil ama calisarak neler yapilabilecegini gosterdi adam CL stari oldu. milyon dolar kazanip gobek buyutenler, yanindakine pas atamayanlara ders olsun diyecem ama ne ders olacak ki tarik camdal hala bizdeymis maas aliyormus, kim akilli simdi Joker mi Cenk mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 joker tabi ki.. oturduğu yerden kazandığına göre sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Larin kiralandı mı kadroda kalacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 kiralandı kadroda kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Livered said: Lovedan umutluyum ben özellikle Negrode - Love ikilisi bir arada oynadıgında Ligde fırtına gibi eseceklerini düşünüyorum. Medel orta sahada ve oynadığı pozisyonda bildiğin ölümüne mücadele ediyor. Geçen sene atiba çok iyi top kesiyor dönen topları alıyordu ama bu sene onda düşüş var gibi sanki. ben hala beşiktaşın 4-3-1-2 şeklinde kanatsız oynaması gerektiğini savunuyorum. Kadrom da belli: Fabri GG - PEPE - VİDA - CANER OĞuzhan - MEDEL - TOLGAY TALISCA VAGNER LOVE - BABEL (NEGREDO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar