Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

hayır, getirip buraya hakem şu maçlarda beşiktaş'ın puanına mani oldu-şu maçta da beşiktaş'ın lehine hata yaptı desen tamam. öyle bir durum yok. (lehine de aleyhine de hata vardır ama demek istediğim doğranmalık bir durum yok. hatta geçen sene lehine hakem kararları daha fazlaydı hatırladığım kadarıyla)

ama burada saçma sapan hakem atama algoritmasıyla beşiktaş'ın kaybettiği puanların alakası yok. yani o atama sistemi dediğin gibi olsa bile bunun beşiktaş'ın hakem hatasına uğradığını kanıtladığı çıkarımı yapılamaz. çünkü tamamen alakasız info'lar. bunu anlamak bu kadar zor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen alakasız info'lar felan değil. hakem düşük skor alırsa puanına göre dinlendirilir ya da alt ligde maça gönderilir, ligde ertesi hafta maç verilmez. düşük skoru da maç sonucunu etkileyebilecek hatalı kararlar verirse alır. genel işleyiş bu.

sorun bu sistem değil zaten bu sistemin abuse edilmesi. bjk'nin 18 maçının 13'ünde dinlendirilecek kararlar veren hakemler gs'nin sadece 4 maçından sonra dinlendirilmiş olması oldukça gariptir zira bunların hepsi aynı hakem topu topu 10-15 tane var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

gerekmiyor zaten burada vurgulanan da o değil, tek tek anlatacak mıyız kimse okumuyor mu anlamıyor mu yazılanları. sorun bu kadar hata olmayıp bu sistemin hakemleri etkilemek için abuse edilmesi. elinde 10-15 hakem var ve hep bjk maçlarında hata yapıyorlar nedense ve hep bjk'nin kazandığı haftalarda cezalandırıyorsun bunları. bunlar gs maçında nasılsa hiç hata yapmıyor tüm hatalarını bjk maçlarına saklıyor galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Verilen mesaj nedir o zaman..Hakemler Besiktas maclarini kazandirtmayin yoksa atanamazsiniz mesaji mi..

Bu arada Besiktas taraftarinin klasik confirmation bias'i direk..Nereden birsey bulsak da her ihtimalde bize karsi operasyon yurutuldugunu ispatlasak inanci..
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

GS 4:1 Kayserispor (Halis Özkahya)
bu maçtan sonra 3 hafta maç almamış. sonraki maçı 1-1 biten Antalya:Gs maçı. Berabere kaldığımız Antalya maçı sonrası ödüllendirilip hemen bir sonraki hafta Başak:Trabzon maçına gitmiş

GS 1:2 Trabzon

Halis gelmiş yine. Olaylı kararlar vs sadece 1 hafta dinlendirilip lige dönmüş.

Başak 5:1 GS

Ali Palabıyık. Ödülünü almış ve hemen bir sonraki hafta düdüğünü alıp Trabzon maçına gitmiş.

Malatya 2:1 GS

Ali Palabıyık tekrar. Yenilmişiz ve haftaya maça atanarak mükafatını almış.

6 maç puan kaybetmişiz 4'ü böyle. Diğeri Fener maçı Cücü ve o da 1 hafta sonra atanmış. Sonuncu kaybımız ise BJK maçı orada da Aydınus 1 hafta maç almamış lige dönmüş.

İstatistik koydum, ağlayabilir miyim örtmenim?

daha önceki mesajlarda karşılaştırma konulmuş işte, neyin istatistiğini tekrardan koyduğuna bak ondan sonra ağla :)
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ha bjk'nin puan kaybettiği maçların %90'ı Şenor ve Quaresma yüzünden orası ayrı konu ama şu üstteki olay bi GS'ye falan olsa madcow gelip burada 56. penaltımız verilmedi, 90 puanlı liderliğimiz engelleniyor falan derdi.
Twitter'da bosluktan ne yapacagını sasıranları buraya tasıyan sizsiniz. Ben mac icinde yorumumu yapıp geciyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Son mactan sonra yazamadim ama su son mac senol gunes beni de deli etti artik. Elindeki iki forveti cikarim yerlerine sol acik ile defans almak nedir maci bombaladi resmen. Kazara kasimpasa beraberligi yakalasa takimin hucum etme sansi kalmadi. Talisca sakatlandiysa tolgayi alirsin hadi hic olmadi necipi al stoperleri mac icinde degistirmek hangisi hadi onu anladik neyse babeli forvete atip negredoyu cikarmak hangisi. ilk 11 gayet iyiydi bozdukca dagildik resmen. Hayir ayni adam avrupa macinda ondeyken kanat cikarip ikinci forveti sokuyordu. Kendi evinde anadolu takimina karsi yaslanmak hangisi hic anlamadim.
Tek mutlu oldugum konu talisca eskiye gore daha istekliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Opsiyona çok takılmayın. Şimdi Brugge'ün transfer bilançosuna baktım tarihlerinde bir oyuncu için en fazla 4 milyon euro bonservis vermişler. Yarım sezonda yardıracak da, rekorla bonservisi alınacak da; zor o iş

verdiği max bonservis 100k olan takım fenerin 3. kalecisine 1m verip yedek kaleci yaptığından beri umudum var benim her şey olabilir sdsafa
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...