Biyik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 şu an arda'nın da gelmesiyle başak > bjk, kadro kalitesi olarak. küskün oğuzhan, yaşlı atiba, yaşlı pepe, gitmiş cenk, kafası gidik q7'den başak'ın oturmuş kadrosu kat kat iyi. bence bjk liderliği BAYA bi süre unutsun. şampiyonluğu ise yine 4-5 sezon unutabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 said: Alanyaspor Başkanı Hasan Cavuşoğlu: Fikret Orman, bizden Vagner Love'ı istedi. Alanyaspor'un Vagner'a ihtiyacı var ama Vagner Love'ın büyük takıma gitmek istemesi gibi bir olasılık da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 4m bonservis istemişler lel olmaz o iş o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Biyik said: şu an arda'nın da gelmesiyle başak > bjk, kadro kalitesi olarak. küskün oğuzhan, yaşlı atiba, yaşlı pepe, gitmiş cenk, kafası gidik q7'den başak'ın oturmuş kadrosu kat kat iyi. bence bjk liderliği BAYA bi süre unutsun. şampiyonluğu ise yine 4-5 sezon unutabilir :D valequentayı arar duruma gelecez; senin 13. haftasında taraftarlığa başlayan bu varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 ne dediğin pek anlaşılmıyor ama başak taraftarı diyorsan bana değilim sadece iyi futbol oynadıkları için gerçeklere dayanan yorumlar yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 basaksehirin ozetini izledim. 3 golu de bursa yemis. oyle bi defans sekli yok malesef barca gibi gol atti dedigin besiktasin ikinci goluyle ayni, hatta taliscaninki daha iyi. taliscanin son sutuyla ardanin sutu da ayni, o da gol olabilirdi gayet. herneyse cok iyi cok iyi dediginz takimin ligin en boktan defansina karsi 3 gol bulmasi cok da muhim degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Abi gol yedirmesine ragmen Quaresma harika oynamadı mı? Böyle oynasın canımı yesin. Bam güm orta yapmadan. İçeri kat ederek, pas yaparak, hatta tek pas yaparak. Bir sıkıntı 2 net pozisyonda inatla Negredo'ya atmadı topu onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 o pozisyonda negredo q7'ye vermese q7 bes saat el kol yapar, negredo da oyundan çıkartılırdı.... q7 denen şaklaban dokunulmaz olduğu için... 24124312 orta denemesini önündeki savunmacının sırtına vurdu, yine ezdiği toplar oldu 3 kere sola 5 kere sağa çekerken, asist yaptı rakibe.. 1 tane taliscaya asisti var, bir de arka direğe gönderdiği hızlı giden top. şunun için sahada kalmasına gerek yok. solda hiç oynayamayan lens girdi 2 tane ters kademe yaptı, sağda her türlü q7'den faydalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Quaresma bence gayet güzel oynadı. Negredo'ya atabilirdi topu ama çok hızlı çıktığımızdan ayı yetişemez diye düşünmüş olabilir, o sırada gökhan da iyi pozisyon alamadı ve şut çekmek durumunda kaldı. Lens'i quaresma yerine düşünemiyorum malesef, 5 dk oynayıp yoruldu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 orada kendi vurmayı kafasına koyduğundan pas vermedi ya alakası yok, negredo'ya zaten atmıyor hiç pas felan bunun dışında quaresma'nın pas kayıplarını takım telafi etmiyor artık, hata yapınca diğer topçular öfleye püfleye geri dönüyor çok da kasmıyorlar bu sezon kaçıncı böyle gol yedik kim bilir adriano da çok topladı arkasını zaten şenor bu yüzden oraya koydu adriano'yu yoksa gg'nin sakatlığı felan yoktu, bu yüzden performansı iyi göründü yani lens'i şenor yiyecek belli oldu, bu adamı istisnasız her maç skoru garantileyip takım sadece top çevirirken oyuna alırsan hiç bir şey olmaz, hem de gidip sol kanada koyuyorsun tam bir rezillik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 alıcaktık volkan şen'i.. q7'yi çine satmıştı çoktan evladını oynatmak için üvey evladını gözden çıkarırdı.. yoldan geçen çocuk biliyor lens'in solda olmadığını ya. bu adam yılların teknik direktörü göremediğini flaan düşünmüyorum ben, çok net kötü niyetli hoca bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Lens defansta kritik müdahalaler yaptı aslında, iyi maç çıkardı bence. Ama yani Babel ve Quaresma'nı çok gerisinde. Zaten fenerliler ve fener medyasının algı oyununa düştük. Lens ligin en iyisi, Caner ligin en iyi beki falan diye beynimize işlediler, ikisi de kötü işte. İyisini izleyince anlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Stringray said: orada kendi vurmayı kafasına koyduğundan pas vermedi ya alakası yok, negredo'ya zaten atmıyor hiç pas felan Orada Negredo'ya verse muhtemelen Negredo topukla tekrar quaresmanı önüne bırakırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 https://twitter.com/futbolarena/status/955157312863395840?ref_src=twcamp%5Ecopy%7Ctwsrc%5Eandroid%7Ctwgr%5Ecopy%7Ctwcon%5E7090%7Ctwterm%5E2 Algi nedir nasil yonetilir... seytan ayrintida gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 kudursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Stringray said: orada kendi vurmayı kafasına koyduğundan pas vermedi ya alakası yok, negredo'ya zaten atmıyor hiç pas felan Yok yav katılmıyorum, Quaresma'nın böyle bir alışkanlığı yok ki. Herif çok az şut çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 oyunun genelinde kanatta oynuyor zaten onda orta yapıyor, ceza alanına girdiği nadir anlarda da şut çekiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Vagner Love için 750K Peşin + Pektemek önermişiz. Kabul görmez de oldu ki gördü, iyi iş olur. Belki ikincilik falan görürüz bala göte bu hamle ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 o gercek olamayacak kadar iyi geldi bana. yanilmiyorsam pektemek'in 1.5 sezonluk maasi 2.5m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Abi yine o kadar uzadı ki iş Love'a fit oldum ben. Zaten Bayern'i eleme ihtimalimiz yok bari ligi koyalım Love'ı alıp. Bayağıdır Negredo gibi hayal kırıklığım olmamıştı ya, beklentim çok yüksekti benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 love olur ya..en azindan ligde elinizi guclendirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 applev0dka said: https://twitter.com/futbolarena/status/955157312863395840?ref_src=twcamp%5Ecopy%7Ctwsrc%5Eandroid%7Ctwgr%5Ecopy%7Ctwcon%5E7090%7Ctwterm%5E2 Algi nedir nasil yonetilir... seytan ayrintida gizli bu nedir lan hahahah https://pbs.twimg.com/media/DUFxBqrW0AAKMj9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Şurada kimsenin negredoya inanmaması... çok yazık ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Ben inanıyorum, faydalı olduğunu da düşünüyorum. talisca daha fazla skor bulacaktır negredo sayesinde. eğer içerdeki bayern maçında süpriz bir galibiyet alma şansımız varsa bunu negredo sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 applev0dka said: Ben inanıyorum, faydalı olduğunu da düşünüyorum. talisca daha fazla skor bulacaktır negredo sayesinde. eğer içerdeki bayern maçında süpriz bir galibiyet alma şansımız varsa bunu negredo sağlar bir de sevmediğiniz Quaresma sağlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar