Sotto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Fark var aslinda yok degil, kendi kendine kufredersin kafani cevirir yurursun bu direk arkadan hatta pesinden kosarak el kol da sallayarak kotu bir bicimde saydirdi kameralar da cok net cekti. Bu artik sans mi yoksa dedigim gibi gecmis sicili yuzunden mi bilmiyorum ama aynisini baska futbolcu yapsaydi bu kadar ceza olmazdi. Caner oldugu icin boyle oldu biraz, ha ama bu noktaya getiren kendisi zaten. Soz konusu Caner oldu mu bir anlik sinirine yenildi hata yapti diyemiyorsun iste. Bu arada Tayfun Bayindir'in random videosunu gordum nette. O iki maddenin alt sinirlarindan verildi ceza diyor. Madde 36 ve 41 gibi bisiy dedi. Kuralina gore islediyse lafim yok. GS ile ilgili olarak da tek tek kamera ile tespit edilip ekstra islem yapilacakmis atanlar hakkinda hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Caner cezasi milat gs cezasi belirli gun ve haftalar sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Keşke Caner ceza almasaydı, bir şey oynadığı yoktu, şimdi Adriano toparlayacak abv. Demirören yine yaptı yapacağını. Asıl önemli olan Babel'in cezası silinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Caner'in cezasına tek sevinen benim herhalde. Yarr.... gibi top oynuyordu. El kol hareketleriyle de beni deli ediyordu. Eminim takım arkadaşları da sinir oluyordur Çok iyi oldu. Eline sağlık 6 maç ceza verenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Ha hakem yaralayan GS'ın sahasını kapatmamak ağır şerefsizlik onu da söylemeden geçmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 seviye düşmüş yine, yükselteyim http://pbs.twimg.com/media/B6h_Gf4CAAA6tC6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Celtics said: Keşke Caner ceza almasaydı, bir şey oynadığı yoktu, şimdi Adriano toparlayacak abv. Demirören yine yaptı yapacağını. Asıl önemli olan Babel'in cezası silinmiş. adriano sakatlandığında sol bekte tosic, sağ bekte necipi izleriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 6 hafta caner izleyecegime, 4 adri, 2 tosic izlerim daha iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Haha tribün blokesi çok komik bir ceza yanlız, koltuklar boşalıyor, bir daha satıyorsun, oh mis ekstra gelir :D atın atın diye teşvik bile edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 biz van derpremi sonrası atkı attık diye ceza yemiştik.. bizimki de hayvanlık kardeşim, taş atacaksın, rakı şişesi atacaksın, içi idrar dolu su şişesi atacaksın... çocuklar üşümesin diye atkı, mont atmak falan ne ya. 2 atkı atmıştım ben, 2 polar atan arkadaşım vardı, 6222 olsa o zamanlar baya mahkemelerde, adliye kapılarında sürünecektik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 ahaha MİLAT ABİ EMSAL BU YEAA tayfası çıkmış yine tüm gazetelere bu tayfa geçen sene başakşehir gazeteci linç ederken neredeydi, ya da daha bu hafta gs / fb'nin hakem / kaleci kafası yarıp herhangi bir ceza almamalarına bir şey demiyorlar elbette. EMSAL ABİ grubu sezon başında da vardı, konya çomarları sahaya bıçak attı diye istanbul'daki bjk sahası 1 maç kapandı. herkes EMSAL YAHU dedi kimse ne alaka bjk neden ceza alıyor demedi. o yüzden hiç kasmayın emsal felan muhabbetini, gs / fb / başakşehir ceza almaz benzer durumlarda. bjk tribününden bir hakeme ya da futbolcuya tek bir şey gelsin EMSAL grubu yine çıkar yönetmelikler felan alt üst edilip saha kapatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Wispy said: Caner'in cezasına tek sevinen benim herhalde. forumda aksini söyleyen beşiktaşlı olmadı şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 tunch said: hala bu tipe cevap veren var mı ya? :) yok, aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 yarın maç var caner konusunu kapatalım, biz ne kadar konuşursak konuşalım ülkedeki adaletsizliğe çare olamıyoruz. hatta yarınki maç konusunu da kapatalım asıl olayımız CL :D monaco maçı biletleri p.tesi 11'de çıkıyor. Eski açık üst kombinem var, kız arkadaşımı maça götürcem şimdiden varsa maça gitmeyecek kombinesine/biletine talibim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Negredo'yu oynatsın artık ŞG 90 dakika. O da atıyorsa atsın yoksa yatsın sene sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 negredo 320dk mı 350dk mı ne oynamış maç başı 25dk yapıyor. şaka gibi gerçekten ve biz bu adamdan performans bekliyoruz. gomez de geç açılmıştı ama 11'de ısrar etmek gerekmişti. gs maçına kadar 4 hafta negredo 11 başlamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 rid1 neden hdp videolarının altına "iyi olmuş vurun kahbeye teföris orosbu" yazan ırkçılar seviyesinde "tease" postlar atıyorsun? hadi gsli olan meçzup, sen niye böylesin? futbol topiklerine girip yazan biri değilim ama dışarıdan bakınca benzer bir muamele hiç farkı yok. fenerlinin dişine kan deydi korkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 hani pozitif istatistiği yok ayrı konu ama dakika başına en verimli oynayan adamlardan biridir şu takımda negredo 25 dakika ortalamaya rağmen. ŞG köyüne döndüğü an tekrar seri yakalarız. o kadar eminim şu takımla. herif belki de tr tarihinin gördüğü en iyi 5 kadrodan biriyle ligde bu kadar pasif, rezil bir oyun oynattırıyor ya yazık cidden... şu kadar başarılı bir sezonda bile elenelim şl'den de seneye yine görelim en azından diyorum artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 bu arada dün çıkan Başakşehir satılacak haberleri feci kafa açtı. işi gücü bıraktım 1 saattir whatsappda Beşiktaş Futbol A.Ş satılırsa nolur diye konuşuyoruz sdaffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Bir de arkadaş yazmış da ben unutmuştum tamamen, Gökhan Töre fuck off dediği içinde ceza alırken milat denmişti. üstüne skrteller mi demedi emre'ler mi demedi kimler demedi hiçbirine bir şey olmadı. Milat olayına gerçekten olacaksa neyse de olmayacak yani. O yüzden beklentiye girmemek gerek. Tahkimde 3 maça düşer ceza işte tamam susun gidin derler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Walla puan farkı değil ama oynanan oyun umut vermiyor malesef. 2 verkaç yapınca kabak gibi açılan ibb savunmasına sadece son 5 dk adam gibi hücum ettik. Ayrıc Orkun'un denenmesi lazım bence. Talişka/Babel yokluğunda. İki pozisyonda da oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 babel yarın var. ama talisca olmasın mümkünse. GG-Pepe-Tosic-Adriano -----Atiba-Tolgay---- -Q7----Talisca---Babel ----Cenk---- yapacak hoca, ama ben olsam 4-4-2 çıkarım GG-Pepe-Tosic-Adriano Q7-Medel-Ozzy-Babel Cenk-Negredo hatta RM gibi diamond yaparsın GG-Pepe-Tosic-Adriano -------Medel------- ----Ozzy----Tolgay--- ------Talisca------ --Cenk---Negredo---- şu son dizilişi yazarken ıslandım resmen :( ama hocanın bunu oynatması hayal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Milli takim forması ile türk halkina kufur etmek https://twitter.com/Besiktaslilarr/status/923788263747448832 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 bizim takımın şuana kadar ki en büyük sıkıntısı beklerden verim alamamak. geçen sezon falan oyun ortasahada sıkıştığı zaman adriano-gg falan çok iyi açıyordu oyunu. malum tr liginde genellikle takımlar 2 çapayla oynuyor ortasahada. rakip ortasahada kalabalık olunca ve beklerden destek alamayınca yıpranıyoruz göbekte. bir de defans paso ileri top şişirmek zorunda kalıyor bekler pasif kaldığı için. böyle olunca da talisca-cenk falan çok etkisiz kalıyor. adriano-gg fiziksel olarak toparlandığında baya form yakalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 avrupa'da işleyen oyun türkiye'de işlemiyor bazen. zico fb döneminde de aynı şey oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar