applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Şampiyonluk zamanı buralarda yoktum. Çok güzel bir best of paticik kolajından mahrum kaldı forum :( :( neyse şükür kavuşturana, aslında ban 7-8 gün geç açıldı, 7 günlük sövsem mi napsam sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ooo apple gelmiş bu arada QRAL da geliyor galiba apple uğursuz geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 apple ayağının tozunu... https://twitter.com/evrenmanchester/status/880453554749796353 yalandır umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 iyi yanı burak açıklanıyorsa ertesi gün pepe açıklanır kesin arada kaynatacaklar bu işi QRAL 5-10 maç ceza yiyecek diyorlar o arada biz kiralayacağız sanırım, bedelsiz gelse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 evren atmaz, sıkmaz. bayağı ünlü bir menejerin yardımcısı falan, benim tanıdık zaten apple falan biliyor. çoğu haberi ondan alırdım eskiden şimdilerde ünlü oldu :( biraz salaktır sadece, ben yüz yüze de görüştüm onunla biraz normal biri değil zaten de iyi adamdır temelde dsfasd diyorsa %90 gerçekleşir bu olay. bayağı büyük tepki gelirse belki seker diyeceğim de o tepki gelmişti bile ona rağmen getiriyorlarsa kötü. bir yandan iyi. demek ki ardına bi transfer patlatacaklar ona güveniyorlar, o yüzden getiriyorlar. stingray'in dediği gibi, yani buna inanalım. onun dışında elinde aboubakar varken burak'a düşmek tekrardan vizyonsuzluk, plansızlık, çomarlığın ve 2 sene sonra şimdi ki gs'nin haline düşmek demek olacağından bayağı söveceğim de geldiğinde. umarım oynar, iş yapar da nefretim diner biraz ne diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Kral milletin agzina sakiz olacak, adamin futbol hayati bitti aliyorsunuz Umarim gene gol krali olup tokatlar aleyhinde konusanlari, gene de yaranamazya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 en saf halimle cenk'i 10m'a okutup aboubakar - burak - adem büyük rotasyonu yaparlar diye düşünüyorum :( şg burak'ı kafasına vura vura oynatır gerçi gol kralı da yapar bence hazır buralara girmişken instagram'da yürüyen reis'i de alaydık da hakemleri dansöz gibi oynatsaydı burak cenk arda caner gg grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Ahahaha Burak efendi besiktafsfsgs Hadi insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 apple ayağının tozunda boğul emi. hanımla kendime 3 yaldızlı forma alacaktım eğer burak gelecekse almıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 yalandan aldığı penaltıdan golünü attıktan sonra toki arena tribünlerine doğru armayı öpüşünü görenler forma sırasına girdi bile sdasfsafas http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2013/03/28/burak-yilmaz-mi-ronaldo-mu bence burak sdsafsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 o değilde bu transfer ile menejerleri galip getirecek fiko ve anç de istifa edecek tahminen sokarlar diyip. 2 sene sonra gs gibi düşer takım yine, maks üçüncülük görürüz bu kafa ile anç de giderse. seni buraya getiren adamların hepsini küstürmeyi başarmak. fiko ciddi anlamda full time çomarmış ben artık iyice ikna oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 DarKRideR said: evren atmaz, sıkmaz. bayağı ünlü bir menejerin yardımcısı falan, benim tanıdık zaten apple falan biliyor. çoğu haberi ondan alırdım eskiden şimdilerde ünlü oldu :( biraz salaktır sadece, ben yüz yüze de görüştüm onunla biraz normal biri değil zaten de iyi adamdır temelde dsfasd hangi menajerin yardımcısı abi bu? herif tüm dünya futbolundaki transferleri biliyor bjk gs fb'yi geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 marko kırdemir'indi ben tanıştığımda. geçen senede ona çalışıyordu, bruma haberlerini biz bundan alıyorduk whatsapp grubunda onlarındı bruma o zaman. leipzig'e transferini ahmet bulut yapmış mesela, hiçbir şey yazmadı söylemedi onun hakkında bu yaz ellerinden çaldı ahmet bulut asdfasd eskiden twitterda takipçisi vs. yoktu ama kimse iplemiyordu. altınsay'ın grubundaydı bu tayfa azılı fiko düşmanları esasen asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 burak açıklansın tüm formalarımı yakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ha volkan şen kırdermir'in topçusuymuş, volkan şen gelmek istiyor bjk'ye fiko almıyor diyor sdfsdf gs istiyormuş, volkan da gs'yi istemiyormuş QRAL gitmek istediği için yumruk attı felan diyor zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 bu arada pepe olma ihtimali bayağı düşükmüş, bitmeye en yakın isim Adil rami'ymiş. tahminen o gelir diyorlar. Rami de normalde çok iyi adamdır da onda da sakatlık problemleri başlamıştı en son tendon kaynaklı. Tek riski o, yoksa Pepe kadar olmasa da gayet 8/10'luk transfer olur ki daha hesaplı olur. Pepe için 10 milyona kadar çıkmış kulüp ama bayağı ekstra vs. istiyor ki 10+ iki teklif var masasında Pepe'nin diyorlar. Para yetmiyor yani ilk başta da dediğim gibi almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 opta istatistiği vardı rami ile pepe kıyası. f/p olarak rami daha iyi dursa da, pepe'nin etkisi bambaşka olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 llorente bisikletten düşmüş kolu kırılmış sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 applev0dka said: opta istatistiği vardı rami ile pepe kıyası. f/p olarak rami daha iyi dursa da, pepe'nin etkisi bambaşka olur ya. Pepe sana tecrübe katar, takıma liderlik katar vs... Rami'nin kattığı tecrübe Rhodolfo'dan daha ekstrem olmaz. Yani yaşamadı, görmedi diye değil ama böyle öne çıkma, liderlik gösterme işte sırtlama huyu yok. Tecrübesi işini kusursuz yapmayı sağlar, gerisini getirmez. Ha bu adamlarında iyisi lazım. BJK'de son yıllardaki en iyi örneği Rhodolfo'ydu işte ama takımda onlardan çok olunca işte insan Pepe-vari, Gomez-vari bir tip istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 pepe gelse şaklabanı da adam eder. gg de rahat eder böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 şaklaban adam olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Burak Yılmaz gelmiş diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Dark ve Rhodolfo aşkı sdfgh. Şu burak gelirse attığı gole sevinirsem dişim kırılsın. Nefret ediyorum adamın karakterinden de oyun zekasından da bitiriciliğinden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 burak ne ya of OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Burak geliyor kesin ya. Kral 2 maç arka arkaya tıkladı mı pankart bile açarsınız. Caner de geldi bu takıma yani. Burak da attıkça açılır. Adam King sonuçta, Fener'e tıklayıp 'calma calma' çektimi içinizdeki yağları eritecektir. King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar