Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
madcow said:

ben hala besiktasın kazanacagını dusunuyorum. bbunlara cok iyi reaksiyon veriyorlar genelde.

Şu özgüvenin yarısı bende olsaydı keşke
Mesaj tarihi:
Rakibin bir art niyeti yok o pozisyonda topa hamle yapmaya calisirken gecirmis. Besiktasli ustune dogru niye suruyor ki yerdeki adamin..

Pozisyon devam ettirilir de eger top hala ortaliktaysa durdurmasi lazim hakemin, futbolcu sagligi icin.
Mesaj tarihi:
valla gençler çatır çatır yendi. ne yere yatıp zaman geçirdiler ne de çirkefleştiler. ders niteliğinde maç oldu. quaresmasız bjk max 4.lüğe falan oynar. lig de büyük ölçüde bitti bu maçtan sonra. tabi gs bu hafta puan kaybederse o zaman işler değişebilir. bir de canerin sol çaprazdan attığı aşırtma gol olsa baya ii gol olcaktı ya yazık oldu.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Rakibin bir art niyeti yok o pozisyonda topa hamle yapmaya calisirken gecirmis. Besiktasli ustune dogru niye suruyor ki yerdeki adamin..

Pozisyon devam ettirilir de eger top hala ortaliktaysa durdurmasi lazim hakemin, futbolcu sagligi icin.

Babel art niyetli yani ?
Mesaj tarihi:
Gormedim valla o pozisyonu. Son dk filan actim.

Bence hakemin aninda durdurmasi lazim top oralardaysa hala. Hani alakasiz yerdeyse devam ettir de. Futbolcu sagligi > pozisyon akiskanligi.
Mesaj tarihi:
adam topa vurmaya çalıştı da pozisyon direk kırmızı kart. ben aslında adamın kafasını kırmak istememiştim yanlışlıkla oldu diye bi kavram yok sanırım kurallarda. olay 90+da olduğu için çok gündem olmaz gerçi. zaten kırmızı verse ne vermese ne maçı kaybetmişiz.
Mesaj tarihi:
O zaman Talisca'nin TS'li adamin ayagina tekmesi de kirmizi kart.

Orada da vurmak istemiyor ama vuruyor.

O topikte neler denmisti hatirlayamadim simdi.
Mesaj tarihi:
enrique said:

hakem pepe'ye sarı kart vermedi eline çarptığı pozisyonda. bir de okay son adamken talisca'yı düşürdü ordada sarı kart vermedi( top talisca'nın kontrolünde değildi). bunlar dışında hakemlik bişey olmadı pek. talisca'nın pozisyonunda kart çıkaran adamın lisansını net yırtarlar, adam şut çekecekken araya tsli oyuncu bi anda ayağını soktu talihsiz bi pozisyondu.

Hic fark yok enrique. Ikisinde de niyet yok. Ya ikiside kirmizi ya ikisi de degil. Ortasi yok.

Kaldi ki Besiktas'li futbolcu taca atabilir, baska yere surebilir, ustune suruyor direk. Bence o an durdurmasi lazim o ayri da.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

O zaman Talisca'nin TS'li adamin ayagina tekmesi de kirmizi kart.

Orada da vurmak istemiyor ama vuruyor.

O topikte neler denmisti hatirlayamadim simdi.

aynı şey değil ki, baya baya alakasız pozisyonlar hatta

ona kırmızı verirsen maç tamamlanmaz herkes atılır her müdahalede o zaman.
Mesaj tarihi:
Alakasiz degil. Ikisinde de rakibe fiziksel olarak direk darbe var, niyetsiz olarak. Ikisinde de amac rakibi sakatlamak vs degil. Birinde adam yerde talihsiz bir sekilde ayak ona geliyor, digerinde de topa vuracakken adam geliyor. Birinin kafaya olmasi onu kirmizi oburunu sari yapmiyor, ikisi de kirmizi olmali.

Su mudahele normal mudahele mi simdi?

https://www.youtube.com/watch?v=hTvFhxRKRA0
Mesaj tarihi:
Yerde yatan adamin olmasi talihsizlik ki. Adamin hamlesi ona bile degil. Hic fark goremiyorum acikcasi. Ortadaki topa hamle yapmaya calisan adam sizin deyiminizle

Futbolcu sagligini dusunmeyen hakem malligi bu.

Ornegimiz tutarlilik apple, ben Gomis ile ilgili birsey dedim mi?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...