fenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 madcow said: ben hala besiktasın kazanacagını dusunuyorum. bbunlara cok iyi reaksiyon veriyorlar genelde. Şu özgüvenin yarısı bende olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 GS ligin en gucsuz takimlariyla oynadi abi hepsi kume dusecek daha.. zaaaa dfdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 tolgay ölümden dönmüş resmen dsafdsgdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 za yarın kazanırsak acayip rahatlarız derbi mac oncesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 lululul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 hadi geçmiş olsun. darısı gs'nin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Sotto said: GS ligin en gucsuz takimlariyla oynadi abi hepsi kume dusecek daha.. zaaaa dfdfs. Gs ayrıca yorulup puan kaybedecek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Tolgay ölmediği icin kirmizi cikmamis hakem hakli ozur dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Rakibin bir art niyeti yok o pozisyonda topa hamle yapmaya calisirken gecirmis. Besiktasli ustune dogru niye suruyor ki yerdeki adamin.. Pozisyon devam ettirilir de eger top hala ortaliktaysa durdurmasi lazim hakemin, futbolcu sagligi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 valla gençler çatır çatır yendi. ne yere yatıp zaman geçirdiler ne de çirkefleştiler. ders niteliğinde maç oldu. quaresmasız bjk max 4.lüğe falan oynar. lig de büyük ölçüde bitti bu maçtan sonra. tabi gs bu hafta puan kaybederse o zaman işler değişebilir. bir de canerin sol çaprazdan attığı aşırtma gol olsa baya ii gol olcaktı ya yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Sotto said: Rakibin bir art niyeti yok o pozisyonda topa hamle yapmaya calisirken gecirmis. Besiktasli ustune dogru niye suruyor ki yerdeki adamin.. Pozisyon devam ettirilir de eger top hala ortaliktaysa durdurmasi lazim hakemin, futbolcu sagligi icin. Babel art niyetli yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Gormedim valla o pozisyonu. Son dk filan actim. Bence hakemin aninda durdurmasi lazim top oralardaysa hala. Hani alakasiz yerdeyse devam ettir de. Futbolcu sagligi > pozisyon akiskanligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Babelin kirmizi dogru karar. Bu da kirmizi olmalıydı. Dk'dan bagimsiz buna sari ona kirmizi cikaran hakem olmaz. Standart olmasi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 adam topa vurmaya çalıştı da pozisyon direk kırmızı kart. ben aslında adamın kafasını kırmak istememiştim yanlışlıkla oldu diye bi kavram yok sanırım kurallarda. olay 90+da olduğu için çok gündem olmaz gerçi. zaten kırmızı verse ne vermese ne maçı kaybetmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 O zaman Talisca'nin TS'li adamin ayagina tekmesi de kirmizi kart. Orada da vurmak istemiyor ama vuruyor. O topikte neler denmisti hatirlayamadim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Hak eden kazandi. Tebrikler gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 biri kafaya biri ayağa ama dağlar kadar fark var bence. bir de adam yerde yatarken kafasına vuruluyor asdasdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 enrique said: hakem pepe'ye sarı kart vermedi eline çarptığı pozisyonda. bir de okay son adamken talisca'yı düşürdü ordada sarı kart vermedi( top talisca'nın kontrolünde değildi). bunlar dışında hakemlik bişey olmadı pek. talisca'nın pozisyonunda kart çıkaran adamın lisansını net yırtarlar, adam şut çekecekken araya tsli oyuncu bi anda ayağını soktu talihsiz bi pozisyondu. Hic fark yok enrique. Ikisinde de niyet yok. Ya ikiside kirmizi ya ikisi de degil. Ortasi yok. Kaldi ki Besiktas'li futbolcu taca atabilir, baska yere surebilir, ustune suruyor direk. Bence o an durdurmasi lazim o ayri da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Sotto said: O zaman Talisca'nin TS'li adamin ayagina tekmesi de kirmizi kart. Orada da vurmak istemiyor ama vuruyor. O topikte neler denmisti hatirlayamadim simdi. aynı şey değil ki, baya baya alakasız pozisyonlar hatta ona kırmızı verirsen maç tamamlanmaz herkes atılır her müdahalede o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Alakasiz degil. Ikisinde de rakibe fiziksel olarak direk darbe var, niyetsiz olarak. Ikisinde de amac rakibi sakatlamak vs degil. Birinde adam yerde talihsiz bir sekilde ayak ona geliyor, digerinde de topa vuracakken adam geliyor. Birinin kafaya olmasi onu kirmizi oburunu sari yapmiyor, ikisi de kirmizi olmali. Su mudahele normal mudahele mi simdi? https://www.youtube.com/watch?v=hTvFhxRKRA0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Bu sene o sene değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 talisca orda ayakiçiyle değil tabanla vursa yüzde yüz katılırm dediklerine de kafaya taban be abi hem de yerde yatan adama yüzde yüz kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Maçtan önce kadroda Negredo, Lens gören masum köylü. totemic said: Of kadro çok güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 gomis arkasındaki adamın suratına tekme attı sarı çıkmadı... ortadaki topta şut çekerken rakibe vuran taliscaya kırmızı mı bekliyoruz şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Yerde yatan adamin olmasi talihsizlik ki. Adamin hamlesi ona bile degil. Hic fark goremiyorum acikcasi. Ortadaki topa hamle yapmaya calisan adam sizin deyiminizle Futbolcu sagligini dusunmeyen hakem malligi bu. Ornegimiz tutarlilik apple, ben Gomis ile ilgili birsey dedim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar