Raylen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Peregrin said: [Dark] dogrudur fikret baskan genelde odeme yaparken cok surunduruyormus 'ne kadar gec odersem o kadar kardayim' diye etrafina soyluyormus hatta. icerde en cok konusulan konu bu duyumlar duyum aldim, icerde de bu konusuluyo. hatta benim calistigim firmanin ceo'su geldi bizim alacagi one aldirabilir misin dedi bi abi var o soyledi [/Dark] HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 150 milyar avro borcu mu var bjk nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 http://www.haberturk.com/talisca-ve-volkan-demirel-hakkinda-sorusturma-baslatildi-1671189-spor talisca'yı gs maçında oynamasın diye içeri almazlar umarım asdssda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 akşama negredo ilk 11 başlar umarım. hatta lens'te oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 lens 2. ligde abi, 1. lig takımında oynasın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 bi de lens'te oynarsa bizim maçta oynaması zor. lens maçı da 9'da başlıyormuş çünkü bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 salı deplasmanda monaco var, bu maç bayağı rotasyon gelir gibi. gg düşük güç modunda oynamalı, monaco maçına tam performans çıkmalı, adriano dinlensin monaco maçına caner çıksın 11 stoperler zaten pepe - tosiç; ortada atiba - tolgay oynar, oğuzhan dinlensin lens zaten 11 oynar quaresma cezalı değil mi halen? diğer tarafta babel oynasın temposunu ayarlıyor o zaten maçta talisca oynar, cenk de monaco maçında oynasın bu maç negredo 90dk oynamalı ve gol atmalı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 bence pek rotasyonluk maç değil. direk ölüm kalım maçı. bu maçı alamazsak lige havlu atarız gibime geliyor. 3 hafta üst üste galibiyet alamayan takımın şamp olabilme olasılığı çok zayıf. ilk yarı işi bitirip ikinci yarı yaya yaya oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 @Stringray @Aceace Simdi bu adam ben basin aciklamasi yapiyorum dese sadece bir tane kanal gitse ve bunu canli yayindan verse adam ayni kelimeleri soylese o zaman bu mantikla gene suc olmasi gerekiyor gazetenin yada kanalin yaptigi. Peki ornek olsun diye soyluyorum.Aziz yildirim gs strum graz macinda sike yapti dedi. Simdi o macta sike olmadigi ortada ee tum kanallar bunu yayinladi. Kimse bu aciklamayi gsa sormadiki hani diceksin bu canli yayindi ee ertesi gunde catir catir tum kanallar tekrar gosterdi. Haberin iceriginde bahsedilen seylerin dogrulugu yanlisligi gazetenin isi degilki gazete birisi bir aciklama yaparsa yayinlar.Soylenen seylerin yalan yada dogrulugu soyleyeni baglar. Adamin soylediginin dogrulunun pesinde kosmak zorunda oldugunu sanmiyorum yada dur bakalim muhattapi ne dicek bir de onu ogreneyim diye ugrasmak zorunda da degil muhattap fizandaysa fizana mi gitcek ama ayni zamanda bilmiyorumda yasa da bunun olmasini gerektiren madde falan varsa ok ama o zaman haber yapmak imkansiz olur gibime geliyor. @mac Maca az kalmis bence tam rotasyonluk mac gencleri full yedek kadro ile bile yenebilmemiz lazim.Yenemiyorsak lige havlu atalim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Of kadro çok güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Sampiyon besiktas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Alala. Hala gol ofsayt yazan yok. Gizli gizli maça özel başlık mı açtınız bakim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 hadi geçmiş olsun. quaresmasız babelsiz olcak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 70 dakika kanser izleriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 valla kapanmadi adamlar, gayet oynuyorlar. bizde biraz yetenek sergilenmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Sari Cenke cikmaliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Acik ara sezonun en kotu 35dksi Fenerden bile kötüyüz o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 hoca al ikinci yarı quaresmayı dönsün maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 daha yeni geldim eve ya bok gibi oynuyormuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 orta cok kalabalik ve biz inatla ortadan girmeye calisiyoruz niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 hoca demis ki ne kadar forvet varsa yigayim mutlaka gol buluruz. sonuc: ne gobekte ne kenardan etkili bir oyun yok. simdi iki degisiklik sirf buna gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 ya bu şenol hakikaten tam hamsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 dedim abi rotasyonluk maç değil diye. lens bjk topçusu değil max gs veya fbde oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 besiktasin hakki yendi mi diye geldim henuz yenmemis yenince haber verirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 sezonun en tırt transferleri bizde bu sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar