ibra edilmeyip kovulan kuyruk acılı adamın lafına inanalım peki.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma
adam eski gs başkanı, sana mı inanalım ? ona mı
o olay parasızlıktan yapılan bişi değil. seyrantepe anlaşmasından sonra zaten m.köy'den çıkıyoruz diye kalan zamanda kira ödememişiz. adnan polat'ınki gereksiz polemik yaratıp boş konuşma. serhat ulueren'in programını kaale alan gs 8+ averajı alıp şampiyon olduya da inanır.
Üffffffffff Medel de yattı sanırım. Zaten pek ihtimal vermiyordum.
Bakın eğer Atiba'nın yerine adam bulmazsak bu sene bitmez. Adam çok ciddi düşüşte geçen sene son 5-6 maçtan beri, senelerdir insan üstü performans veriyordu zaten. Eğer bu adam bu sene su kaynattığı için sıvarsak tek sorumlusu bunun yönetim olur.
Bakın eğer Atiba'nın yerine adam bulmazsak bu sene bitmez. Adam çok ciddi düşüşte geçen sene son 5-6 maçtan beri, senelerdir insan üstü performans veriyordu zaten. Eğer bu adam bu sene su kaynattığı için sıvarsak tek sorumlusu bunun yönetim olur.
benim umudum hep atiba'yı tolgay'ın yedeklemesi
tolgay-ozzy-talisca 3lüsü ile oynamaktı ama olmayacak mı ??
tolgay-ozzy-talisca 3lüsü ile oynamaktı ama olmayacak mı ??
Defansif olarak çöker. Şu an 3'lü orta sahalarda bir çapa bir çift yön bir de 10 numara set-up'ı yavaş yavaş 2'li hatta 3'lü 8 numaralara evrilmiş durumda, kağıt üstünde Tolgay ve Oğuzhan bu tanıma uyuyor ancak önlerindeki Talişka'nın uzaktan yakından alakası yok oynanan oyunla, mesela Sosa olabilirdi
Talisca her mac +1 gol demek abi.
benfica zaten bu olaya devam ederse, talisca'da sorun olursa Sosa'nın geri gelme durumu olabilir.
o zaman tolgay-ozzy-sosa oynanır evet.
ama burada da sosa-talisca karşılaştırmasına giriyoruz. Hangisi daha verimli ? talisca daha skorer, sosa daha servisçi, talisca freekickde var akan oyunda yok, sosa daha komple 10 numara..
aylardır bu denklemin içinden çıkamadık, keşke ikisini birden kaldıracak bir oyun düzeni olsa :D
ama burada da sosa-talisca karşılaştırmasına giriyoruz. Hangisi daha verimli ? talisca daha skorer, sosa daha servisçi, talisca freekickde var akan oyunda yok, sosa daha komple 10 numara..
aylardır bu denklemin içinden çıkamadık, keşke ikisini birden kaldıracak bir oyun düzeni olsa :D
serhat ulueren löl. Hani 1 kişimi sevmez abi bu adamı. Şu bölünmüş ülke bile hem fikir.
https://eksisozluk.com/serhat-ulueren--740308?p=1
Tam bir tetikçi ya. Böyle yan yan spor yazarlarına bakıp ''-acaba soylemek dogru olur mu'' diye lafa girip sallayan bir adam...
https://eksisozluk.com/serhat-ulueren--740308?p=1
Tam bir tetikçi ya. Böyle yan yan spor yazarlarına bakıp ''-acaba soylemek dogru olur mu'' diye lafa girip sallayan bir adam...
benfica zaten bu olaya devam ederse, talisca'da sorun olursa Sosa'nın geri gelme durumu olabilir.
Talişka ligin en fantastik adamı. Onunla oynamayı becerip skor katkısı almak lazım. Zira Sosa veya başka 8-10 numara arasına sıkışmış bir adamla ŞG o skorer oyununu sürdüremez. Negredo Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonlarındaki forvetlerden biraz farklı, mücadeleci ve çok yönlü bir adam, o yüzden kaleden uzaklaşabiliyor. 15 golden fazlası çıkmayabilir. Q7 ve Babel çok çizgide, Lens yine daha çok pasör. Forvet dışında 2. bir garanti skorer olduğu için kesinlikle Talisca
Bu da olur, Tolgay-Ozi-talişka da olur. Atiba da 70de oyunu tutmaya girer öndeysek. Bence Talişka çünkü:
Adriano sağ bekte çok iyi oldu, baya iyi oldu . Önünde oynayan açık çizgiye doğru koşu yapıp alan açtığında topu çekip sol ayagıyla kesiyor, bu düzende baya asist yapar.
Quaresma da sol açıkta çok iyi oldu (Canere oynadığı dakikalar) Hoca topu içeri çekip çalım denerken oyunuyavaşlatıyo diye sağ oynatıyodu, ama Caner ona ayak uydurunca çizigya kaçıp baya top alıyo.
Bu düzen geçen seneden daha iyi. Talişka gibi ceza sahasına 2. santrfor gibi girip kafa vuran 10 numarayla daha verimli olur. Talişka nın asist sayısı az görünür ama Sosalı düzenden çok daha fazla gol atabilir.
3, 4 hafta geçsin şu an normal herkes sallanıyor.
aynen oyuncuların yerlerini değiştirmek maçı baya değiştirdi geçen gün.
abi zaten sağ kanada 2 tane ayağı olan random birini koysan beck'den iyi performans veriyor.
GG dönene kadar caner-q7 , adriano-lens oynar
gg dönünce CL'de adriano-babel , GG-Q7 görürüz büyük ihtimalle
talisca'da kafa vurusu da var, bol bol girmesi gerek içeri.
Negredo da fizik olarak çok iyi, lens-q7-caner-gg gibi yetenekli ortacılar ile yüksek sayıda kafa golü atar diye düşünüyorum ama bakalım.
Cenk de geçen seneye göre çok değişmiş, geçen seneki Abuş gibi oynuyor sanki
abi zaten sağ kanada 2 tane ayağı olan random birini koysan beck'den iyi performans veriyor.
GG dönene kadar caner-q7 , adriano-lens oynar
gg dönünce CL'de adriano-babel , GG-Q7 görürüz büyük ihtimalle
talisca'da kafa vurusu da var, bol bol girmesi gerek içeri.
Negredo da fizik olarak çok iyi, lens-q7-caner-gg gibi yetenekli ortacılar ile yüksek sayıda kafa golü atar diye düşünüyorum ama bakalım.
Cenk de geçen seneye göre çok değişmiş, geçen seneki Abuş gibi oynuyor sanki
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar