Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kan verin la

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi benim soyum da osmanlı sarayına dayanıyor kanımı öyle her isteyene veremiyorum sorry :(

a+ yım bu arada şaka maka, yarın gidip kan verebilirim sanırım burdan veriyoruz siz bursadan alıyorsunuz falan öyle bişiler oluyordu değil mi?
Mesaj tarihi:
süresi var onun ya, alkol falan çok sıkıntı değil. Uyuşturucu uzun süredece çıkıyor vücuttan. Alkol ne olacak, her gece zil zurna sarhoş olmuyosan, iç 2 gün sonra git ver np

12 saat yeterliymiş hatta sanırım alkol tüketiminden sonrası için.
Mesaj tarihi:
Hayatımda 1 kere kan verdim. Oda hastanede hastam vardı biride acil kan arıyor sağa sola soruyor falan, dedim ben vereyim. Verdikten sonra hastahanenin süs havuzunun kenarında uyandım. Ondan sonra kan vermekten tırsar oldum.
Mesaj tarihi:
beni her seferinde sizin değerleriniz yüksek trombosit alalım felan diye gazlıyolar
maşallah iri bi insa olduğumdan herhalde diyorum
5 dakkada torba doldurup kalkıyorum
hey gidi heyy
Mesaj tarihi:
bir kere arkadaşımın babasına kan vermek için siyami erseke gitmiştim hemşire bana bakıp "evladım bizim sana kan vermemiz gerekiyor" deyip gönderdiydi

ben organ bağışçısıyım da kan vermek için bi 10 kilo daha almam gerekiyor
Mesaj tarihi:
sinera said:

Hayatımda 1 kere kan verdim. Oda hastanede hastam vardı biride acil kan arıyor sağa sola soruyor falan, dedim ben vereyim. Verdikten sonra hastahanenin süs havuzunun kenarında uyandım. Ondan sonra kan vermekten tırsar oldum.

O_O böbrek hizasında kesik var mıydı?
Mesaj tarihi:
benim de kanı bi ölçtürmem lâzım ya. kansız mıyım neyim bilmiyorum.
kan tahlili için aldıklarında bile bayılıyorum direkt. 6 tüp verince kapanıyor benim sistem.
ki bu 6 tüp, 1 ünitenin anca çeyreği falan ediyordu yamulmuyorsam.

önce kan alınan kol uyuşmaya başlıyor, sonra kulaklarda giderek artan çınlama, soğuk terleme, giderek kayan gözler, istiklâl marşı ve kapanış.
birkaç dakika sonra ağzımda kesme şekerle uyanıyorum sdfs.
Mesaj tarihi:
ya sadece 1 kere sordum bi doktora kişiye göre değişir, senin vücudun çabuk tepki veriyor tarzında bi şeyler söylemişti. ben de he diyip geçtiydim sdf.
Mesaj tarihi:
ama tahlil yapılacağı zaman aç karnına gidiyoruz ya ondan olabilir sanki.
normal kan bağışı için de var mı öyle bi sınır X saat bi şey yememek falan?
Mesaj tarihi:
yumy said:

Aynen dana, bikaç ay bi süresi yok muydu onun? esrar için diyorum. Serbest denetimlikte ay ay kontrol çağrılmıyor muydu?

fazla film seyretmeyin..

oradaki animasyon esrar maddesinin atilip temizlenmesi vs degil insanlarin genellikle uyusturucu ,uyarici madde aldiktan sonra rahat durmamalari..supheli cinsel iliskiler escinsel iliskiler vs vs..

yeme icme konusunda ise kan bagisi tok karnina yapilir yemek yedikten sonra 1 saat kadar sonra makuldur..

kinja kac cc aldiklarina bagli..4 luk 6 lik 8 lik -cc ml- tupler var..genelde kan tetkikleri icin 2 ser cc -ml kan yeterli olur..6 tup aldirsan 12 cc ..kan torbasi 460 550 cc arasi degisiyor..
  • Yeni Oluştur...