senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ben vermesine veririm de alacak olana olanlardan sorumlu olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 abi benim soyum da osmanlı sarayına dayanıyor kanımı öyle her isteyene veremiyorum sorry :( a+ yım bu arada şaka maka, yarın gidip kan verebilirim sanırım burdan veriyoruz siz bursadan alıyorsunuz falan öyle bişiler oluyordu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ben bugune kadar 11 kere felan verdin fena ortalama değil işte 5 senedir veriyorum kan 4 5 ayda bir aslında zamanı geldi de oruçlu verdin mi bayıltabilir adamı o ürkütüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Oruçluyken kan almayabilirler. Tansiyonun düşükse zaten kan alınmıyor senin sağlığın etkilenmemesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Abi içki vb. keyif verici kullanmamak gerekmiyor mu kan vermek için? Hepiniz mi yeşilaycısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 önce veriyoruz sonra kullanıyoruz kafası daha güzel yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Abi işte kullanan veremez gibi bir olay yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 süresi var onun ya, alkol falan çok sıkıntı değil. Uyuşturucu uzun süredece çıkıyor vücuttan. Alkol ne olacak, her gece zil zurna sarhoş olmuyosan, iç 2 gün sonra git ver np 12 saat yeterliymiş hatta sanırım alkol tüketiminden sonrası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 hiç kullanmıcan demiyo ki bide zaten uyuşturucuda da uyuşturucunun kendisinden ok iğnesinden felan rahatsız oluyorlar alkol zaten sorun değil son 24 saat felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Hayatımda 1 kere kan verdim. Oda hastanede hastam vardı biride acil kan arıyor sağa sola soruyor falan, dedim ben vereyim. Verdikten sonra hastahanenin süs havuzunun kenarında uyandım. Ondan sonra kan vermekten tırsar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 alkol olay aninda sarhos degilsen olur..yani dun aksam ictim dersen sabaha kan verebilirsin.. diger keyif vericiler ..cigaralik burun hap 1 sene..damardan kalici red.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 beni her seferinde sizin değerleriniz yüksek trombosit alalım felan diye gazlıyolar maşallah iri bi insa olduğumdan herhalde diyorum 5 dakkada torba doldurup kalkıyorum hey gidi heyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 bir kere arkadaşımın babasına kan vermek için siyami erseke gitmiştim hemşire bana bakıp "evladım bizim sana kan vermemiz gerekiyor" deyip gönderdiydi ben organ bağışçısıyım da kan vermek için bi 10 kilo daha almam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ahhauauhhuauhasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 sinera said: Hayatımda 1 kere kan verdim. Oda hastanede hastam vardı biride acil kan arıyor sağa sola soruyor falan, dedim ben vereyim. Verdikten sonra hastahanenin süs havuzunun kenarında uyandım. Ondan sonra kan vermekten tırsar oldum. O_O böbrek hizasında kesik var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 harbi o ne lan ahhahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 bi de marijanada 1 sene mi kan veremyioz oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 o abartı olmuş ta vardır bi bildikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Aynen dana, bikaç ay bi süresi yok muydu onun? esrar için diyorum. Serbest denetimlikte ay ay kontrol çağrılmıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 benim de kanı bi ölçtürmem lâzım ya. kansız mıyım neyim bilmiyorum. kan tahlili için aldıklarında bile bayılıyorum direkt. 6 tüp verince kapanıyor benim sistem. ki bu 6 tüp, 1 ünitenin anca çeyreği falan ediyordu yamulmuyorsam. önce kan alınan kol uyuşmaya başlıyor, sonra kulaklarda giderek artan çınlama, soğuk terleme, giderek kayan gözler, istiklâl marşı ve kapanış. birkaç dakika sonra ağzımda kesme şekerle uyanıyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ve kansızmıyım diye soruyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ya sadece 1 kere sordum bi doktora kişiye göre değişir, senin vücudun çabuk tepki veriyor tarzında bi şeyler söylemişti. ben de he diyip geçtiydim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ama tahlil yapılacağı zaman aç karnına gidiyoruz ya ondan olabilir sanki. normal kan bağışı için de var mı öyle bi sınır X saat bi şey yememek falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 yumy said: Aynen dana, bikaç ay bi süresi yok muydu onun? esrar için diyorum. Serbest denetimlikte ay ay kontrol çağrılmıyor muydu? fazla film seyretmeyin.. oradaki animasyon esrar maddesinin atilip temizlenmesi vs degil insanlarin genellikle uyusturucu ,uyarici madde aldiktan sonra rahat durmamalari..supheli cinsel iliskiler escinsel iliskiler vs vs.. yeme icme konusunda ise kan bagisi tok karnina yapilir yemek yedikten sonra 1 saat kadar sonra makuldur.. kinja kac cc aldiklarina bagli..4 luk 6 lik 8 lik -cc ml- tupler var..genelde kan tetkikleri icin 2 ser cc -ml kan yeterli olur..6 tup aldirsan 12 cc ..kan torbasi 460 550 cc arasi degisiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Zararliymis Gotu kaybedersin mazallah haberin bile olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar