yapabilirsinde şu mevcut difficulty ile elle block bulmak dsdsdsf
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Burst coin -- hdd ile mining
bu konuda da ne gözyaşları döküldü ya fasljashflas
:D
di yörünge dışımı yazıyor ben mi yanlış görüyorum.
di değil o df. Hep karıştırıyorsunuz yaa
sonuc olarak para kazandirmiyor dagilalim xde
meh
Bisey degil uyardigim icin :)
moriarty yine haksız mıymış yani?
10tl'ye ev yok muymuş sonuç olarak?
10tl'ye ev yok muymuş sonuç olarak?
Şu sinir stresin aynısı ponzi oyununa yeni düşmüşlerde de oluyor. Laf anlamıyorlar falan, "Abi bilmiyorsun konuşuyorsun. Bu yeni pazarlama network marketing!!" diye kızıyorlar.
Tatlı hayallerine gelen saldırı yüzünden mi böyleler acaba bilemedim.
Tatlı hayallerine gelen saldırı yüzünden mi böyleler acaba bilemedim.
meh
Bisey degil uyardigim icin :)
yahu siz hakkaten laftan anlamıyorsunuz. bilmeden konusmak dısında yaptıgınız şey yok.
tüm portlarım kapalı su an diger bilgdeyim. ona ragmen sadece 39 saniye açtıgım kapadım 2mb sharelemiş oluyo. sen 20 saat açmışsın 4mb anca sharelemişsin. sırf su an yine boş konusmuslugunuzu gostermek için acıp screen aldım
sucu kendinizde arayın komik duruma dusmeyin artık be kardeşim valla yeter bıktırdınız ya. yani daha bunu beceremeyip bi de becermiş dogru yapmıs gibi hala. uploadlarınız cartlarınız curtlarınız olay bin tane dinamigi var. hani burda kendi kendinizi ben yanlısım sanıp gazlıyosunuz da ben guluyorum abi sadece dilediginiz gibi yani.
https://i.hizliresim.com/DdX2D6.png
Ben bir şey demedim ki :/ Sadece denemek için dün programı kurdum, portu açıp bıraktım. Bir gün boyunca doğru düzgün bir veri alışverişi olmadı sebebini bilmiyorum. Ekstradan yapılacak bir ayar varsa anlat bileyim ben de.
yok sana demedim abi zaten. sadece upload kalitesi, location vs bin tane dinamik var yani.
Öne çıkan mesajlar