serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Şase Ankarada gpumaster diye bir marka oluşturmuş birisi sahibinden üzerinden de satıyor. Ben gider elden hallederim. Psu 2100 çok değil mi ya? Ben 6 veya 7 kart 1500 watt filan düşünüyorum maks. Onu da iki taneyle çözerim gibi düşündüm. RAM 4 .gb yeter herhalde. Cpu da keza Celeron filan yapıştırıp geçmek lazım o zaman. Hiç i3 filana gerek yok diye anlıyorum. Şu riser mevzusuna bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 sen ankarada misin abi? oyle ise gel benim ofise, elimde ki frame'a bak veririm uygundan. riser filan da var bende onlarida hallederiz. cape town'dan getirtmistim ben frame'i cok kaliteli frameler uretiyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Hadi ya uğrayayım abi tabi. Aha bak dediğin gibi ama iyi görünüyor. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-pci-e-1x-16x-riser-50cm-usb-3.0-sata-kablo-ethereum-bitcoin-296714009/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 tamam pmlesiriz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Az önce şöyle bir siteye denk geldim reklam olarak. https://mineshop.eu/ Daha önce görmemiştim fakat benim mining işine yaklaşımım "ohoo o benim elime geçip ben kazmaya başlayana kadar maliyeti iki katına çıkar difficulty 3 katına çıkar boşver" olduğundan, gelip sizle paylaşiim belki ilgilenen olur dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Kartları alacağım da RX470 ve RX480 arasında kaldım. Görüşü olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 arada minimal fiyat farki olmasi lazim. deger mi 470e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Hatta 470 stokları sıkıntılı. 480 daha rahat bulunup alınabilir. Ama arastiriyorum da sanki insanlar enerji tüketimi vb derken 470 daha iyi bir seçim diyorlar. Hashrate olarak kafa kafaya neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 hash rate / fiyat oranina bakarsan 480 cok pahali kaliyor cunku 1-2 Mhash oynuyo ikisinin performansi arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Zec mine edecekseniz Nvidia avantajlı oluyor. 1 tane 1070den ort. 470 Sol performans alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 1070 pahalı abi ya. Bu arada 480le 470 arasında cok fiyat farkı yok sanki ya. Ben mi yanlıs bakıyorum. Bir de 470lerin Damsung Memorysi olanları alın diyorlar ki nasıl öğrenecek onu bilmiyorum. Bir de mix rig de yapılabilir 470 480lerden. Kararsızım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Elektrik tüketimi yüksek olduğu için 480 in, 470 tercih edin diyorlar. Elektrik sıkıntın yoksa kafan rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Tespit etme kolay. Seri nolarindan belli oluyo. Tam detaylari alttaki linkte var http://1stminingrig.com/spot-memory-types-rx-470-480-hynixelpidasamsungmicron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Eyvallah Pordakal Gerçi sapphire marka var birtek linkte. Piyasadan da sadece onu temin edebileceğiz gibi. Kartların datasheetlerinde de düzgün veri yok bu arada bakıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 server kiralayarak kazanabiliyor muyuz şimdi evde kurmadan, yoksa kazanabileceğimiz fiyattan bize veriyor olsalar, kendileri mi minelarlardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 if something is too good to be true, then it is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Sleeep said: server kiralayarak kazanabiliyor muyuz şimdi evde kurmadan, yoksa kazanabileceğimiz fiyattan bize veriyor olsalar, kendileri mi minelarlardı :( https://www.nicehash.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Arkadaş yok piyasada kart. RX 470 ve 480 bakıyorum yok. Bir tane 480 buldum ama onun da devamı yok. Bu gidişle iade edeceğim. Hayır yeni seri RX 580'leri araştırdım. İyi dedik onlarda olur. Ama gel gelelim o bile yok. Nasıl bir şey anlamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 nası kart yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Ekran kartı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 olm ben nvidia amd filan olsam bi tomar ekran kartını sırf bitcoine yatırırım. zaten ben üretiyorum tsııaamınaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 serjuhan said: Arkadaş yok piyasada kart. RX 470 ve 480 bakıyorum yok. Bir tane 480 buldum ama onun da devamı yok. Bu gidişle iade edeceğim. Hayır yeni seri RX 580'leri araştırdım. İyi dedik onlarda olur. Ama gel gelelim o bile yok. Nasıl bir şey anlamadım valla. ben sana bunu anlatmaya calismistim, evet kart almak cok mantikli kesin para da kazandirir fakat bulabilirsen. ne avrupa'da ne tr'de kart yok. ikinci el de yok. o yuzden mining/elektrik hesaplari yapmayin bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Hayır hadi 4xx serisi eski seri muhtemelen bir daha da bulamayabiliriz. Ama 580 niye bulamıyoruz ben onu anlamıyorum. Çok acayip. AMD Türkiye'de bir tanıdığa ulaşıp soruyoruz bakalım bir şey çıkacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 bingildak said: matematiği yaptıysan paylaşsana abi, ne kadar gidiyor ne kadarlık generate ediyor biz de öğrenmiş olalım. şunu TLDR yanıtı verebilecek var mı? masraf-roi hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 https://s15.postimg.org/xxf032ohj/pati-mining-logo2.png abi bölüm de açıldığına göre, mod organize etsin, biyer kiralasın paticikte bi havuz oluşturalım, herkes % ile ortak olsun aylık ödemeli olabilir, kendi titan zincirimizi kuralım. Im in büyük logo https://s15.postimg.org/o03za0gvv/pati-mining-logo2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar