Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyük yemeksepeti kazığı

sabonis

Öne çıkan mesajlar

dün baya uzun bi süre sonra mcdonalds giriim dedim yol üstünde vardı. bigmac menü aldım 11.95. Yemeksepeti 17.25 hani hep biraz fark var diye biliyordum da %50 zam varmış resmen. şaka gibi

böyle ölü sevicilik görmedim lan. burger king, mcdonalds'dan eve sipariş vermeyin resmen enayi seviyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

yemeksepeti her sekilde kazikliyor demek ki, gucsuz firmalar soz konusu oldugunda firmalari, guclu firmalar karsisinda da kullaniciyi.

50% fark nedir? umarim bunun icinde eve servis farki da vardir (telefonla soyleyince gene 12 lira mi?), sirf komisyonsa cok garip.

edit: bosuna giydirdik firmaya, madem telefonla ayni niye baslik aciyorsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya said:

yemeksepeti her sekilde kazikliyor demek ki, gucsuz firmalar soz konusu oldugunda firmalari, guclu firmalar karsisinda da kullaniciyi.

50% fark nedir? umarim bunun icinde eve servis farki da vardir (telefonla soyleyince gene 12 lira mi?), sirf komisyonsa cok garip.

edit: bosuna giydirdik firmaya, madem telefonla ayni niye baslik aciyorsun :P

eskiden mcdonalds kendi servis yaparken böyle değildi çünkü. yemeksepeti tekel olup hayvani komisyonları dayatmaya başlayınca bunlar da haşşiee çekti yemeksepetine. birbirlerini kazıklayamayınca müşteriyi sevelim moduna girdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

yemek sepeti komisyon almasın mı? bedavaya mı hizmet versin?

adamlar hizmet karşılığı komisyon alıyorlar. eğer katılmak istemiyorsan, önceden yaptığın gibi kendi siten üzerinden veya telefon ile çalışırsın. kurulu alt yapı gibi değil tabii. hizmet alalım ama komisyon bize girmesin. oldu canım, kime sokalım. müşteriye sokalım nasılsa müşteri mal ya. ondan sonra suçlusu yemek sepeti olsun. mantığa gel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...