smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 abi inanılmaz. yani ne diyeceğimi bilemedim adamlar ciddi ciddi tartışıyor. http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=5790981#5790981 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Hadi onlar onu tartisiyor ciddi ciddi de, sen niye bunu getirip Konu Disi'na aciyorsun? :) Attim garbage'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 bir grup insan trollüyordur, heyecan yapıp topic açmasaydın direk hacıt dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=s2CfgEVQ39w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 mal bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 di said: Hadi onlar onu tartisiyor ciddi ciddi de, sen niye bunu getirip Konu Disi'na aciyorsun? :) Attim garbage'a. abi ne nebileyim bana konu dışı gibi geldi. sonuçta dünya düzmü falan diyor adamlar. @laraken ne heyecanı la? başlık açmanın heycanı mı olur :) ayrıca trolleme falan değil kardeşim. tabi trolleyenlerde var ama o site genelde yobazların takıldıgı bir site ,bukadar abarttıklarını hiç görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=tUiP0_B6pP4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Tartismayi baslatiyorum. Taharet muslugu gerekli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Offf gozluk takip cikartmasi nasil irite edici hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 okumayın vakit kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Wowturkey'de neden takiliyorsun? Ben onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Keza biz kenefe sadece sıçmaya gidiyoruz bokumuzla oynamaya değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 BabacumMostors said: Wowturkey'de neden takiliyorsun? Ben onu merak ettim abi arada girip bakıyorum ya. bakarken bu muhabbeti gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 dünyanın yuvarlak olduğuna ikna edebilmek için fotoğraf göstermek zorunda kalmak okullardaki matematik eğitiminin hiçbir işe yaramadığını gösteriyor. ha fotoğrafa rağmen hâlâ düz diyenler direk otistik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 peki neden sadece 2 seçenek var? neden düz ve yuvarlak? ben köşeli seviyorum mesela olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 dünya köşeli diye iddia eden vardı (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 smyrnas said: BabacumMostors said: Wowturkey'de neden takiliyorsun? Ben onu merak ettim abi arada girip bakıyorum ya. bakarken bu muhabbeti gördüm :D world of warcraft sitesi olsa biraz daha anlayacam hani item satışı falan yapıyorsundur diye de sdf abi çok saçma bir yer orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Hayattan soğuyorum böyle insanları gördükçe, bunlardan kaçıyoruz gelip burnumuza sokuyosunuz tenks.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Bunlar belediye otobüsü resmi çekmiyormuydu.... http://wowturkey.com/forum/viewforum.php?f=19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 muydu ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 aslında bi yandan iyi sonunda bişileri sorgulamayı öğreniolar işte, ha gayret 500 seneyi hızlı sarıcaz daha yumy said: Hayattan soğuyorum böyle insanları gördükçe, bunlardan kaçıyoruz gelip burnumuza sokuyosunuz tenks.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 flat world society şeyi değil di mi bu? kafa aynı sanırım gerçi de. ne gerek var ki şuna itiraz etmeye ya? hani bilim insanı olucam dersin, kabul edilmiş şeyleri sorgulamadan bi bok olmaz dersin. bizden öncekiler de onu bunu sorgulayarak ortalığı dağıttılar, ay lav bilim dersin, getirin o ışıktan hızlı gidilmez yazan formülü bi bakayım dersin falan. da dünya yani. bin yıl önce mi ne hesaplamışlar geometriyle. baya da düz araç gereçle hesaplıyordu öyle aşırı ilkel de olsa teleskop falan bişeysiz. allah belanızı versin. al işte milattan önce 3. yy gaddem hepinizi ya https://www.youtube.com/watch?v=3EspZtA7C3o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 yumy said: Hayattan soğuyorum böyle insanları gördükçe, bunlardan kaçıyoruz gelip burnumuza sokuyosunuz tenks.. İbret olsun die işte :) benim gibi başlık açmayı bile bilmeyen adamlar var pati de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 dahi anlamın... (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar