arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Black-ice said: ben 3 fps oynayınca canım üstüne 2 oyun izo oynamak istiyo. niye benim zevklerimi yok etmeye çalışıyorsun. cunku bonec olmak bunu gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 fenris said: Pathfinder in kendi dunyasi Golarion mu ne baya kiytirik bi dunya. Asil guzelligi sistemi archtypelarla karakter yapmak filan baya eglenceli. Avellone o dunyadan da guzel bise cikarir. Bi de archtype larla karakter cesitliligi getirdiler mi on numara olur. Golarion baya iyi bir dunya bence ya. Neden kiytirik dedin simdi :D Tek sorun uzerine yazili bestseller kitaplari olmadigi icin belirgin one cikan karakterleri falan yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 @bone Soylenmis zaten tekrar etmeyecegim ama, crpg denince benim aklima izometrik, harika renk paleti olan bg2 geliyor mesela. Witcher ne kadar iyi olsa da bence bambaska bir tur, diger saydiklarin da oyle. Izometrik baydi, yeter izometrik olmasin demek cok gereksiz, bos laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 cicibeybe said: Golarion baya iyi bir dunya bence ya. Neden kiytirik dedin simdi :Dya çok generic ve öyle insanı gaza getiren brşey de göremedim pek. zevke göre değişir tabi. paizo mekanik konusunda iyi; worldbuilding de meh... axedice said: Benim kafamdaki asıl soru işareti kingdom building hedesini nasıl entegre edecekler. Bi tarafta klasik adventure diğer tarafta işin stratejik boyutu falan bilemedim. ben adventure module e şöyle bi göz atmıştım. olay biraz dağılmış bir krallığı toparlamakla alakalıydı diye aklımda kalmış. yani öyle komşu ülkelerle savaş filan değil de, boss u dövüp o bölgeyi adam et şeklinde olur gibi geliyor bana. bu arada pathfinder sistemini alttaki siteden olduğu gibi görebilirsiniz. dnd 3,5 u bilenlere herşey tanıdık görünür zaten. http://www.d20pfsrd.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Bone said: neutrino said: Izometrigin tadini baska biseyden almam mumkun degil ya. wizardry, eye of the beholder, ultima underworld, daggerfall, lands of lore, morrowind, bloodlines, witcher, deus ex, kotor 2 gibi oyunları oynayıp da tat almadığını söyleyen varsa rpg oynamasın zaten, yasaklansın. şu izometrik klişesi baymaktan öte bir boyuta geçti. Tek karekter mi oynatacağız? Zira ilk ikisi hariç diğer bütün oyunlar tek karakter oynuyoruz Birde lands of lore varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Black-ice said: bone yine muhalefetin ayarını kaçırdın. niye izometrik denen şeyi bitirmek istiyorsun ki. izo da olsun tps fps de olsun. benim dediğim, son zamanlarda çıkan her oyunun izometrik pompaladığı ve piyasanın variety'e ihtiyaç duyduğu. sırf kolaya kaçmak için yapıyorlar bu izometriği de zaten. bu dediğimden izometrik denen şeyi bitirmek istediğimi sen çıkarttın. sonra ortalıkta "ay bone muhalefet bilmemne" diye konuşuyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 axedice said: Bone said: wizardry, eye of the beholder, ultima underworld, daggerfall, lands of lore, morrowind, bloodlines, witcher, deus ex, kotor 2 gibi oyunları oynayıp da tat almadığını söyleyen varsa rpg oynamasın zaten, yasaklansın. şu izometrik klişesi baymaktan öte bir boyuta geçti. oynadım ve hepsinin orijinal kutuları var demek istemiş daha çok. Bide lands of lore o kadar iyi değildi ya. Benim kafamdaki asıl soru işareti kingdom building hedesini nasıl entegre edecekler. Bi tarafta klasik adventure diğer tarafta işin stratejik boyutu falan bilemedim. alengirli terimler kullanacağımız özellikler ekleyecekler mi, sanki rpg uzmanıymış gibi havaya gireyim let me fix it for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 oldu mu şimdi balta? senin tribinden yapabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 arcane said: Black-ice said: ben 3 fps oynayınca canım üstüne 2 oyun izo oynamak istiyo. niye benim zevklerimi yok etmeye çalışıyorsun. cunku bonec olmak bunu gerektirir. sdf. bunu sen mi diyorsun sinansemioğlu? önce bir kendine bak da başkalarına laf at :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 off valla sıkıyorsunuz arkadaş ya. IQ'nüzün 80 olduğunu biliyorum da. yine de azıcık düşünüp yorum yapabilecek kapasitede olduğunuzu sanıyorum. izometrik bitirmeye çalıştığım yok. ha her firmanın sırf arcane gibi klişe karakterlere hitap etmek uğruna izometrik basıyor olmasından rahatsız olan yoksa zaten boşa konuşuyorum. infinity engine klişenizle size bol sexler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Uu kavga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 yok kavga yok. cringefest tipler aralarında yabancı gördüğü kişiye kendilerince laf ediyorlar :D bende sadece kendimi savundum. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 adamlar sana laf değdiriyor sen şu ünlü aaa kikiki videosundaki (ses kaydındaki) adam gibi cevap veriyorsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 tamam ben yanlış anlamışım ama sen de o kadar genel konuşma madem izo baydı yapmasınlar diyorsun ne anlayayım ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 "oyunu çıkarcaz, sorun yok da ek hedefler için kickstarter açıyoruz" demişler. https://venturebeat.com/2017/05/31/pathfinder-kingmaker-launches-500000-kickstarter-for-extra-content-not-the-base-game/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 acildi, https://www.kickstarter.com/projects/owlcatgames/pathfinder-kingmaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Benim pledge i kabul etmemis. Early bird olayini kotu yonettiler bence. Gidim gidim arttirdilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=JWnYTS5OOrI Fena gorunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 ne çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 ne kadar güzel gözüküyor, artlar falan ne hoş, animasyonlar ne kadar temiz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Bu adamlar çok temiz çalışıyor ya UI olsun art & animation olsun hep bi pırıl pırıl. Şu aşamada bi endişe ToEE stayla generic campaigne bağlamaları ama Avellone un blog yazılarından updatelerinden falan sadece ismen değil baya fiili olarak da narrative design a katkı yaptığını görebiliyoruz. Beklentilerim baya yükseliyor bu oyundan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Abi senden bir ricam olucam. Yaz ,yaz ama konuyu sahiplenme lütfen. Şimdiye kadar gayet hızlı ilerliyorlardı böyle devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 pathfinder setting inin kitapları var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Var. Hatta Kingmaker da onlarin 6 kitaplik bir masaustu macerasi normalde. İste oldugum icin baglanti veremiyorum. Pathfinder zaten Paizo nun dnd 3.5u alip adam etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar