vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Arkadaşlar gelen sms e tıklamayla whastapp durum' da video eklenebilmesi mümkün mü ? Bu konuyu araştırıyorum ama hiç bir vaka bulamadım. Sizlerden başına böyle bir şey gelen kimse var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 gelen sms tiklama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Birisinin whastapp durumunda çok uygunsuz bir video var ve bunu gelen sms e tıklayarak olduğunu söylüyor. Böyle bir şey mümkün mü acaba ? Sabahtan beri araştırıyorum ama henüz böyle bir vaka bulamadım. spompas said: gelen sms tiklama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 sanmam,mumkun gelmiyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 kendi koymuştur yanlışlıkla. sms ile watsapa durum koyduracak adama helal olsun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 androidse beklerim ben. sms'teki link bir şeyler indirtiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 ahmedinejad said: androidse beklerim ben. sms'teki link bir şeyler indirtiyor olabilir. Root erişimi yok cihazda, dolayısıyla video indirip duruma ekleyecek kadar yetkisi yoktur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 yanlışlıkla vs kendi yapmadıysa telefona erişimi olan başka biri yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Gelen sms durmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 ShadowFax said: Gelen sms durmuyor muMalesef fabrika ayarlarına getirilmiş telefon. Whatsapp a mail attım, internette böyle bir örnek gerçekten bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Aha gerçek nedeni söylemekten çekinmemiş dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Azicik insan olun gencler. Soylediginiz lafin gittigi yeri bilin. Bilip de yapiyorsaniz sunlari atilinca "ya cok oldu acsak ya benim bani" diye gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 "bir arkadaş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 dasaaa gerivites master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 dasa yapmamış ki vitesi admin gelip tokatlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 arkadaslar bu bir virus olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 evet boyle android de boyle bir sey mumkun, iphone ise biraz daha zor. vimpir said: Birisinin whastapp durumunda çok uygunsuz bir video var ve bunu gelen sms e tıklayarak olduğunu söylüyor. Böyle bir şey mümkün mü acaba ? Sabahtan beri araştırıyorum ama henüz böyle bir vaka bulamadım. spompas said: gelen sms tiklama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 nası mumkun açıklar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 spompas said: evet boyle android de boyle bir sey mumkun, iphone ise biraz daha zor. vimpir said: Birisinin whastapp durumunda çok uygunsuz bir video var ve bunu gelen sms e tıklayarak olduğunu söylüyor. Böyle bir şey mümkün mü acaba ? Sabahtan beri araştırıyorum ama henüz böyle bir vaka bulamadım. spompas said: gelen sms tiklama ? Teknik açıklamasını yapmanı rica etsem yoksa mantık mı yürütüyorsun. Root erişimi olmadan bana zor geliyor ama bende mantık yürütüyorum teknik açıklamaya çok ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 yazilim bu her sey olabilir hatta remote bile hacklemis olabilirler direkt whatsappin serverlarindan.. ama gunumuz virusleri laf olsun diye zarar vermiyor artik, yani ben boyle bir acik bulsam milletin profilini degistirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Kahvedeki amca yorumu da geldi. Taammdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 harbi oyle olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Hahaha bu yoruma uygun guzel bir umut sarikaya karikaturu lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar