Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trafik şeysi

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

tanisan boyle demezsin.
:)

Kendim olsam öyle derim ya, sıkıntı yok. Ben baya sağ koltukta camdan dışarı bakarken olay ilerlerdi zaten.

Kimlikte böyle kitap gibi iki kısımdı, sağ tarafta büyük polis arması vardı solda da bir şeyler yazıyordu. Deri kılıf gibi bir şeydi. Valla herhalde adamın sahte polis kimliği olsa bile yolun ortasında açıp göstermez, sağdan soldan gerçek polis çıksa ne bok yiyecek yani. Hoş aynı adamın 5 dk önce bize silah çektiğini düşünürsen çok da saçma durmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ajan bile olsan emanetleri birakiyorsun ucacaksan..cok ole ust duzey korumalarin disinda ucus polisleri hava polisleri yapacagiz diyorlardi anca onlar silahla binebiliyor..normal polis bile olsan kursunlara kadar sayilip emanete aliniyor pilot kabininde tutuluyor iniste havaalani polis noktasinda sen de sayip aliyorsun..
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

ajan bile olsan emanetleri birakiyorsun ucacaksan..cok ole ust duzey korumalarin disinda ucus polisleri hava polisleri yapacagiz diyorlardi anca onlar silahla binebiliyor..normal polis bile olsan kursunlara kadar sayilip emanete aliniyor pilot kabininde tutuluyor iniste havaalani polis noktasinda sen de sayip aliyorsun..

şu tamamen pilota bağlı, pilot izin vermezse binemezler uçağa silahla
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Biraz önce; Trafikte ince bir yol verme kavgası yaşadık. Yan araba camı açıp şak şak, mermiyi namluya verdi, bizde de vardı bir şeyler, biz de karşılık verdik. Neyse, arabalardan inildi, bağırış çağırış. Herif ben terörle mücedeleyim lan siz kimsiniz dedi. Benim elim herifin boğazında bu arada. Siktir lan kimliğini göster dedim. Gösterdi. Herif gerçekten terörle mücadeleymiş, baya kimlik şıkır şıkır. Polis arması falan. "Abi" sen de niye silah çekiyorsun dedim. Siktirin lan, binin arabanıza gidin dedi. Arabalara binip devam ettik. O an gülmeye başladım, hala gülüyorum. Hayatımda yaşadığım en iyi olaylardan biri. Terörle mücadele yazıyordu lan cidden, sahte olabilir mi? Değilse efsane çünkü.

Ahah successful R is successful. Kötü ya baya kötü. Trafikte silah çekmesi mi, sonra polise abi çekmesi mi daha kötü bilemedim. Sonraki postlardan birinde de bayan vardı falan demiş.

Kuzeni mi yazdı naptı ki acaba böyle değildi bu çocuk.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Götünle okumasan keşke :(

Götümle okumadım. trafikte kavga etmenin gazıyla buraya ahı ahı diye gelip yazmasaydın da "arkadaşım da kurusıkı çekti" deseydin ilk postta, 73 post sonra belirtmek yerine, yanlış anlamazdım.

Ha yine de "biz de boş değiliz hani" bile yeterince irrite edici ya, neyse.

Yine yeni yeniden, R is successful.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

sipeyskeyk said:

Götümle okumadım. trafikte kavga etmenin gazıyla buraya ahı ahı diye gelip yazmasaydın da "arkadaşım da kurusıkı çekti" deseydin ilk postta, 73 post sonra belirtmek yerine, yanlış anlamazdım.

Dur ya sana senin gibi cevap verip senin kadar işsiz nasıl olumuyormuş onun empatisini yapacağım. Şimdi, senin gibi inanılmaz gereksiz bir konuda 50 paragraflık wot yazmaya çalışacağım, başarır mıyım bilemem.

Başlangıç olarak, neyin gazıyla nereye ne yazılacağına karar verme genel müdürlüğü kıdemli müdür yardımcısı mısın? Veya bir olayı anlatırken, gelip burada en ince ayrıntısına kadar yazma zorunluluğu mevzuatının altında imzası olan kanun yapıcı mısın?

Geldim, olayı anlattım. "Bir şeyler" in içine kuru sıkı da girer, av tüfeği de girer, ekmek bıçağı da, balistik füze de. İlk postta çok fazla detay vermek istememiş olabilirim, gece gece kafam güzelken yazdım, o yüzden ağzımdan gereksiz bir şey kaçırmayayım diye yüzeysel tuttum, internet sonuçta. Ertesi gün, soruların da yönlendirmesiyle, verilmesi gereken detayları verdim net olması açısından. Yine de, esasında sana sormam gereken ilk ve tek soru; Sana ne la?

Benim silahım yok, hiç olmadı ve olmayacak da. Ben kurumsal bir firmada çalışan, işine gidip gelen, standart bir insanım. Her erkek gibi hayatımda zaman zaman çeşitli kavgaların veya gerginliklerin içinde bulundum tabi ki, fakat hiçbir zaman bunun artistlik yapılacak bir husus olduğunu düşünmedim. Buraya anlatmamn sebebi ise, olayın ciddi anlamda komik olması. Ama salty commy miz fırsatı kaçırır mı, gelir burada bu kadar basit bir durumun detaylı analizini kasar, ve beni sanık sandalyesine oturtup yargılar. Sal kardeşim biraz, hayat düşündüğün kadar uzun değil. Evrene pozitif yaklaş, belki bir gün komünist ütopya gerçek olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

calimero said:

sipeyskeyk said:

Dur ya sana senin gibi cevap verip senin kadar işsiz nasıl olumuyormuş onun empatisini yapacağım. Şimdi, senin gibi inanılmaz gereksiz bir konuda 50 paragraflık wot yazmaya çalışacağım, başarır mıyım bilemem.

Başlangıç olarak, neyin gazıyla nereye ne yazılacağına karar verme genel müdürlüğü kıdemli müdür yardımcısı mısın? Veya bir olayı anlatırken, gelip burada en ince ayrıntısına kadar yazma zorunluluğu mevzuatının altında imzası olan kanun yapıcı mısın?

Geldim, olayı anlattım. "Bir şeyler" in içine kuru sıkı da girer, av tüfeği de girer, ekmek bıçağı da, balistik füze de. İlk postta çok fazla detay vermek istememiş olabilirim, gece gece kafam güzelken yazdım, o yüzden ağzımdan gereksiz bir şey kaçırmayayım diye yüzeysel tuttum, internet sonuçta. Ertesi gün, soruların da yönlendirmesiyle, verilmesi gereken detayları verdim net olması açısından. Yine de, esasında sana sormam gereken ilk ve tek soru; Sana ne la?

Benim silahım yok, hiç olmadı ve olmayacak da. Ben kurumsal bir firmada çalışan, işine gidip gelen, standart bir insanım. Her erkek gibi hayatımda zaman zaman çeşitli kavgaların veya gerginliklerin içinde bulundum tabi ki, fakat hiçbir zaman bunun artistlik yapılacak bir husus olduğunu düşünmedim. Buraya anlatmamn sebebi ise, olayın ciddi anlamda komik olması. Ama salty commy miz fırsatı kaçırır mı, gelir burada bu kadar basit bir durumun detaylı analizini kasar, ve beni sanık sandalyesine oturtup yargılar. Sal kardeşim biraz, hayat düşündüğün kadar uzun değil. Evrene pozitif yaklaş, belki bir gün komünist ütopya gerçek olur :)

ahah yine paçalardan akmış.

bak karşim sana olması gerektiği gibi cevap vereyim. başlangıç olarak nereye neyin yazılacağı ile ilgili karar verme genel müdürü değilim ama forumdaki her kullanıcı gibi kontrolörüyüm. çünkü senin yazdığın bulşiti ben de okuyorum. dolayısıyla, paticik kan aranıyor bölümüne (eğer olsaydı) gelip ağğğbbiiii en içtik karılar kızlarrr rokketttt yazarsan bu konuda genel müdür olurum evet. ya da paticik kan aranıyor bölümüne hepinizden kan alırım lan kannn! diye ilk postu olan başlık açıp, 3 sayfa sonra abi dayımın kayınçosuna 0 RH - kan lazım pls yazarsan, ben de ilk postuna bakıp saçmaladığını söylersem senin bana götümle okuduğumu iddia etme hakkın olmaz. çünkü tekrarlıyorum, burası bir forum ve senin 19 sayfanı okuyup bütün postlarını süzgeçten geçirip ona göre cevap verme zorunluluğu yok kimsenin. ilk atılan post açıklayıcı olmalıdır, ya da garbıç'a açıcan. Sana ne la'lık bişey yok, sana ne diyeceksen aç günlüğüne yaz ki ben okumayayım bana ne olsun.

son paragrafla ilgili, olay komik değil. hani olayı tanımlayacak sıfatlar ban sebebi olabilir diye yazmayayım. yani pek zekice değil diyeyim de aklına küfür falan gelmesin ban deyince.

bak son paragrafındaki asıl zavallıca olan şeyi sana göstereyim mi?

sipeyskeyk said:

Ben kurumsal bir firmada çalışan, işine gidip gelen, standart bir insanım.

sonra bu başlığı hatırla, hatırlayalım. gözyaşları, sweet sweet tears.

https://forum.paticik.com/read.php?20,8468813,page=1

şu yorumunla zavallı hale geliyor işte olay

sipeyskeyk said:

salty commy miz

hayat kısa, YOLO falan demiş bir de, kek. senede 15 gün tatil, flexible working hours, cidden YOLO karşim. Ha bana gelince ben raadım sen raadol, maksat çevremiz güzelleşsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...