Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domina


serkanay

Öne çıkan mesajlar

1 ..missionlardan birinde aslan kazaniyorsunuz..o aslan super is yapiyor..keske farkli bestiariler olsa onlara adam atasak onlari dovustursek vs vs..

2..askeriye yada valinin tarafinda olmanizin super onemi yok birini devirseniz bile az zaman sonra yerine yenisi ataniyor..

3.. bir zaman sonra dovuslerden kazandiginiz koleler cok fazla gelmeye basliyor mecburen satiyorsunuz..

4.. stil olarak tridentli olan elemanlar kilic kalkanlinizi citir citir yiyor 1-1 de cok bulasmayin..

5.. zibil gibi guncelleme yayinladilar ben hala trainer li diye 1.05 i ounuyorum..

6.. sonunda hep kellem gidiyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3-5 gün müptela şeklinde oynadım tam aradığım kandı bu oyun


Sandbox ne yazıkki mevcut değil belirli bir gün sonunda imparator elinizde ne kadar gladyatör varsa çıkart dövüş diyor kazansanız dahi bir kaç gün içinde oyun bad ending ile bitiyor.

Oyun aslında lvl sistemi, featler, bonuslar ve üzerinizdeki itemlar üzerine kurulu gibi gözüksede random luck faktörü çok etkiliyor.

Yanınızdaki magius ve askere ayı gibi rüşvet verin oyunlarda inanılmaz etkili.Aranız iyi olduğunda karşı okulun gladatörünü zincirletme kazandığınızda bol altın bonus verir yada Misal küçük köle kızlardan birini almadı diye kızan magius oyunların kendisini yöneteceğini anlayınca lvl 30 karakterimi önce zincirledi sonra karşısına tridentli eleman çıkardı. Yada aslanlara karşı savaştırma gibi lüksleri mevcut.

Oyun güzel çokta beğendim ancak bir iki günlük zevk vermekten öteye gidemiyor şu anki hali ile. Sandbox şart
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://forum.paticik.com/read.php?5,4597060,page=1

Abi şu bile hayvan gibi zevkliydi. Hatta 3-4 gün önce arkadaşa bahsettim bu verbatim oyunundan, tabi linkler kurbağa olmuş sadece oynayanlar hatırlar. Disketlere kol bacak silah takarak random kendi hallerinde dovusturuyoduk. Dolayısıyla oyunu baya beğenicem ben sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu şampiyonları yenmek için ne kadar eğitmek lazım gladyatörleri? Statlar en az kaç olmalı? En düşük şampiona a gönderdiğim her 3 gladyatör de patates püresi oluyor yaw.

Bir de yeni gelen köleleri ilk önce silahsız çıplak salıyorum arenaya. Hayatta kalabileni gladyatör yapıyorum. Hahaha çok gaddar ve eğlenceli >:D<
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
6₺ şu an, rusya'dan sonra en ucuz türkiye steam'de ehu.

dandini grafik olmasaymış keşke, otomatik dövüşe bıraktım ben de mind control yerine komutan gibi. ama bayağı lvl scaling kaynaklı dengesizlikler var maalesef. "lvl 200 adamıma lvl 200 adamını kaybetmek ister misin?" yaptı iki kere, oyuna baştan başlamış gibi oldum gauntlet maçları da sağolsun.

final güzeldi ama ehu.
http://images4.fanpop.com/image/quiz/482000/482228_1286449416139_314_160.jpg
shadows and dust, maximus..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...