Guzel duruyor denemeye deger.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Domina
multisi varsa güzel oyun
Gladyatörleri biz mi kontrol ediyoruz yoksa kendileri mi dovusuyorlar?
Mind control isminde, hemen oyunun başında öğrenilebilecek bir yetenek var; onu öğrenince gladyatörleri direk kontrol edebiliyorsun. Ama ben mind control hiç kullanmıyorum, kendi kafalarına göre dövüşmeleri daha hoşuma gidiyor.
oyun cok guzel ama fightlar RNG-heavy gidiyor, pismesi lazım. zaten steam'de ki bütün olumsuz yorumlarda bu konu üzerine odaklı.
level 20 tam set gladınızı, elinde pıçakla level 5 glad kesince, insanın hevesi kaçıyor.
level 20 tam set gladınızı, elinde pıçakla level 5 glad kesince, insanın hevesi kaçıyor.
pixel yapmasalar güzel olurmuş. yıl 2017 hala şu sömürü bitmedi. adam gibi koy lan grafiğini.
Pixel daha kolay kucuk developerlar icin herhalde.
1987 aradı, grafiklerini geri istiyor.
@komutan
Yok ya ben de onu istiyorum zaten iyi olmuş.
Grafik sıfır önemde benim için ya. Ne kadar süre dwarf fortress oynadık ascii karakterlerle sdf.
Yok ya ben de onu istiyorum zaten iyi olmuş.
Grafik sıfır önemde benim için ya. Ne kadar süre dwarf fortress oynadık ascii karakterlerle sdf.
sinclair 64'e çıkacakmış oyun.
oyun çok iyi grafikler biraz iyi olsa tadından yenmez.
bu arada sizde de steam sayfaları kafayı yemiş gibi çıkıyor mu? tüm web browserlardan açtık resimler yazılar birbine girmiş gibi çıkıyor.
bu arada sizde de steam sayfaları kafayı yemiş gibi çıkıyor mu? tüm web browserlardan açtık resimler yazılar birbine girmiş gibi çıkıyor.
1 ..missionlardan birinde aslan kazaniyorsunuz..o aslan super is yapiyor..keske farkli bestiariler olsa onlara adam atasak onlari dovustursek vs vs..
2..askeriye yada valinin tarafinda olmanizin super onemi yok birini devirseniz bile az zaman sonra yerine yenisi ataniyor..
3.. bir zaman sonra dovuslerden kazandiginiz koleler cok fazla gelmeye basliyor mecburen satiyorsunuz..
4.. stil olarak tridentli olan elemanlar kilic kalkanlinizi citir citir yiyor 1-1 de cok bulasmayin..
5.. zibil gibi guncelleme yayinladilar ben hala trainer li diye 1.05 i ounuyorum..
6.. sonunda hep kellem gidiyor..
2..askeriye yada valinin tarafinda olmanizin super onemi yok birini devirseniz bile az zaman sonra yerine yenisi ataniyor..
3.. bir zaman sonra dovuslerden kazandiginiz koleler cok fazla gelmeye basliyor mecburen satiyorsunuz..
4.. stil olarak tridentli olan elemanlar kilic kalkanlinizi citir citir yiyor 1-1 de cok bulasmayin..
5.. zibil gibi guncelleme yayinladilar ben hala trainer li diye 1.05 i ounuyorum..
6.. sonunda hep kellem gidiyor..
3-5 gün müptela şeklinde oynadım tam aradığım kandı bu oyun
Sandbox ne yazıkki mevcut değil belirli bir gün sonunda imparator elinizde ne kadar gladyatör varsa çıkart dövüş diyor kazansanız dahi bir kaç gün içinde oyun bad ending ile bitiyor.
Oyun aslında lvl sistemi, featler, bonuslar ve üzerinizdeki itemlar üzerine kurulu gibi gözüksede random luck faktörü çok etkiliyor.
Yanınızdaki magius ve askere ayı gibi rüşvet verin oyunlarda inanılmaz etkili.Aranız iyi olduğunda karşı okulun gladatörünü zincirletme kazandığınızda bol altın bonus verir yada Misal küçük köle kızlardan birini almadı diye kızan magius oyunların kendisini yöneteceğini anlayınca lvl 30 karakterimi önce zincirledi sonra karşısına tridentli eleman çıkardı. Yada aslanlara karşı savaştırma gibi lüksleri mevcut.
Oyun güzel çokta beğendim ancak bir iki günlük zevk vermekten öteye gidemiyor şu anki hali ile. Sandbox şart
Sandbox ne yazıkki mevcut değil belirli bir gün sonunda imparator elinizde ne kadar gladyatör varsa çıkart dövüş diyor kazansanız dahi bir kaç gün içinde oyun bad ending ile bitiyor.
Oyun aslında lvl sistemi, featler, bonuslar ve üzerinizdeki itemlar üzerine kurulu gibi gözüksede random luck faktörü çok etkiliyor.
Yanınızdaki magius ve askere ayı gibi rüşvet verin oyunlarda inanılmaz etkili.Aranız iyi olduğunda karşı okulun gladatörünü zincirletme kazandığınızda bol altın bonus verir yada Misal küçük köle kızlardan birini almadı diye kızan magius oyunların kendisini yöneteceğini anlayınca lvl 30 karakterimi önce zincirledi sonra karşısına tridentli eleman çıkardı. Yada aslanlara karşı savaştırma gibi lüksleri mevcut.
Oyun güzel çokta beğendim ancak bir iki günlük zevk vermekten öteye gidemiyor şu anki hali ile. Sandbox şart
https://forum.paticik.com/read.php?5,4597060,page=1
Abi şu bile hayvan gibi zevkliydi. Hatta 3-4 gün önce arkadaşa bahsettim bu verbatim oyunundan, tabi linkler kurbağa olmuş sadece oynayanlar hatırlar. Disketlere kol bacak silah takarak random kendi hallerinde dovusturuyoduk. Dolayısıyla oyunu baya beğenicem ben sanırım.
Abi şu bile hayvan gibi zevkliydi. Hatta 3-4 gün önce arkadaşa bahsettim bu verbatim oyunundan, tabi linkler kurbağa olmuş sadece oynayanlar hatırlar. Disketlere kol bacak silah takarak random kendi hallerinde dovusturuyoduk. Dolayısıyla oyunu baya beğenicem ben sanırım.
Aa Champions of Krynn'in Roma'da geceni
Bu şampiyonları yenmek için ne kadar eğitmek lazım gladyatörleri? Statlar en az kaç olmalı? En düşük şampiona a gönderdiğim her 3 gladyatör de patates püresi oluyor yaw.
Bir de yeni gelen köleleri ilk önce silahsız çıplak salıyorum arenaya. Hayatta kalabileni gladyatör yapıyorum. Hahaha çok gaddar ve eğlenceli >:D<
Bir de yeni gelen köleleri ilk önce silahsız çıplak salıyorum arenaya. Hayatta kalabileni gladyatör yapıyorum. Hahaha çok gaddar ve eğlenceli >:D<
- 7 ay sonra ...
https://twitter.com/silphatos/status/947090099304624128
onca oynadim bi tane adam gibi gladyatorum olmadi herife spartakus gelmis maksimusu hamile birakmis cocugunu buna vermisler
sandbox modunda haftalarca grind'lamıştır abi boşver.
:(
yok endlessda değildi de 950hp ve her şeyi 200'lediydim oyun açılışında ilk gelenlerden. adı da batiatustu :D 1v10 alıyo o gifte koçum
dükkanı üstüne yapaydın ya, ordan dizi çekerdin gif'lerle :)
- 1 ay sonra ...
6₺ şu an, rusya'dan sonra en ucuz türkiye steam'de ehu.
dandini grafik olmasaymış keşke, otomatik dövüşe bıraktım ben de mind control yerine komutan gibi. ama bayağı lvl scaling kaynaklı dengesizlikler var maalesef. "lvl 200 adamıma lvl 200 adamını kaybetmek ister misin?" yaptı iki kere, oyuna baştan başlamış gibi oldum gauntlet maçları da sağolsun.
final güzeldi ama ehu.
http://images4.fanpop.com/image/quiz/482000/482228_1286449416139_314_160.jpg
shadows and dust, maximus..
dandini grafik olmasaymış keşke, otomatik dövüşe bıraktım ben de mind control yerine komutan gibi. ama bayağı lvl scaling kaynaklı dengesizlikler var maalesef. "lvl 200 adamıma lvl 200 adamını kaybetmek ister misin?" yaptı iki kere, oyuna baştan başlamış gibi oldum gauntlet maçları da sağolsun.
final güzeldi ama ehu.
http://images4.fanpop.com/image/quiz/482000/482228_1286449416139_314_160.jpg
shadows and dust, maximus..
Twistli son guzeldi, ilk kez oynayacaklar pic lanista olmayin iyi olun yoksa aglarsiniz :)
6 lira da olsa piksel oyuna para vermeye elim gitmiyor bir türlü, kesin bir akşam 3 saat oynarım sonra varlığını unuturum diyorum vazgeçiyorum, bir replayabilitysi yeniden oynanabilirliği bişeyi var mı ya
Öne çıkan mesajlar