elesso Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 13 daire 30 lira asfdf. 30 yıllık asansörsüz bina... hiç temizlendiğini görmedim merdivenlerin ama pis olmuyor. demekki ben işteyken falan temizliyor birileri... çöp almıyorlar, asansör zaten yok. kira 1400 2500 lira kiralı 400 lira aidatlı sitelere bakıyorum arada gitsemmi diyede sonra para tatlı geliyor vazgeçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 xaty said: Apartman aidatlarınız ne seviyelerde? Yazarken ne tip bir apartmanda, ne dahil, kaç daire vb var diye de belirtirseniz daha mantıklı olur. Bizde yine zam yapmak istiyorlar da merak ettim genelde ne civarda. 7 daireyiz, istanbul'da. görevli sadece çöp alıp apartman temizliğini yapıyor. 120 şu an ama giderlere yetmiyor diyorlar. 19.5 Daire(0.75 daire + 4 dükkan var toplam 0.75) 140 TL en büyük masraf kapıcı o olmasa 40 tl olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 500 daire kapalı site güvenlikli Yaşam alanı hede hödö. Asansör haftalık temizlik, su yok, çöpler amele stayla kendimiz atıyoruz 107 TL kira 900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Kadikoy / Altiyol 25 lira, kapici yok, asansor yok, 10-12 daire vardir. haftada bir temizlik yapiliyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 2400 daire, 140 tl aidat, 7/24 güvenlik, 7/24 temizlik, çöp, tamirat, bakım, kapalı/açık havuz, fitness, servis, sosyal tesisler, ıvır zıvır, vs, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Yakıtla birlikte 200'ü buluyor ama kışın cam açıyoruz öyle açık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Sizin kiralar bedavaymis lan. Gebzede falan yasiyosunuz heralde. Ya da gebzeyi kadikoye tasidiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 istanbul - kozyatağı, apartman dubleks, ayda fix 100 lira veriyoruz. (babamlar veriyor yani sdfs) asansör bir tane, apartman görevlimiz ve ailesi ilgileniyor her şey ile. garaj maraj var kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Ankara Ostim'de YDA Blokları (lüks olanlar değil). Yalnız sadece aidatı yazdım, yaklaşık 200 lira da sıcak su parası geliyor birkaç aydır, gerçi havalar ısındı, kaloriferler kapatılınca o da düşecek baya, geçen sene yazın 20-30 ödüyordum. Bir de, 90 iyi diyorsunuz da, millet isyan etti 70'den 90'a çıkınca bu kadar zam olur mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 5 lira (:P) (3 ayda bir apartman aydınlatma faturası) Otopark yok, kapıcı yok, arada bir komşular temizliyor çerçöpü. 5 daire, Suadiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Fistan said: 4 kat asansör yok izmir alsancak aidat 70 lira akşam çöpleri alıyor, her hafta yıkıyor merdivenleri, ufak bi bahçe var. yaptıgı iş bu. ama yıllardır tek adam yapıyormuş başka binalara da bakmıyor. daha düşük olabilir aidat, 3-5 apartmana bakan kapıcılar var ama bu adama az para versek aç kalır şimdi.işsiz kalmasın diye biz çekiyoruz işte. izmirlilik zor zenaat. zaten izmir de bu yuzden guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 sabonis said: Tamirci ve temizlikçi tamam da yüzme hocası nedir la gerçekten? Bu hayvani sitelerde güvenlik havuz fitness salonu dahil 250 ödüyorsunuz da, yakıt dahil değil heralde buna di mi. Yakıt da denilse direk öle bi yere taşınalım. Gerçi bu tür yerler hep abuk subuk yerlerde oluyor, Anadolu yakası merkezi yerde falan yoktur pek. Yakıt, sıcak su dahil değil. Öyle gazete , ekmek alma olayı yok bizde. Eğer istersen 20 tl aşağısı 1 tl ( üstüne bedava ) marketimiz kapıya kadar getiriyor istediğini Valvyn said: Yuzmeyi bilen adam yuzme hocasina nie para veriyo Şu olayı bende anlamadım Prosedürmüş. Havuz olan yerde yüzme hocası da olmak zorundaymış. Yanlış bilmiyorsam 3500 tl para alıyor ve ssk dahil mi değil mi bilmiyorum. Bu olay canımı sıktığı için ama sonraları boşverdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar