Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Sereglin said: Harita olayi UO gibi olarak anladim senin yayini izledim ve bazi videolara baktim. Sonucta UO'da da biz ezbere gidiyorduk genel yerlere, bunun disinda hep external map ile yol buluyorduk sonucta sphere'den bahsediyoruz. Tabi artik bu senelere geldigimizde ve eskisi gibi zaman ayiramadigimizda herkes icin bu hardcore'luk zevk vermeyebilir. Sen dungeon vs buldun mu mesela gidebildigin? abi evet öyleydi ama 97'nin oyunu yani. ki sonradan map takip geldi oyuna. artık 2018'de hala harita açıp "hmm burada göl var, demek buradan gidersem böyle olur" vs. gerçekten kasıyor. bi de sonradan kaldırmışlar map olayını. varmış eskiden. hatta güzel bi sistemmiş, sen kendin ekliyosun pinleri, default burası bu, şurası şu diye göstermiyor. şehre gidip kapıya şehrin pinini yerleştiriyosun mesela, artık minimapte gözükmeye başlıyor. eskiden böyleymiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Ekledim sizi de, suan icin bir sey yapmaniz gerek yok ben size bilgi vericem. Suan yine de denemek istiyorsaniz email atmaniz gerekiyor ayrica, cunku toplu key vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Haber bekliyoruz o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 para vermeden mi oynuyosunuz, ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 1 haftalık trial key veriyor devler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Beni de yazin, 2 haftadir falan LoA serverinda warrior kasiyorum :) Bu arada LoA mi LoU mu? Hangi serverda basliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 aquila said: para vermeden mi oynuyosunuz, ne ayak? Suan sen dev'lere email atip 1 haftalik key alabiliyorsun. Bizim yapmaya calistigimiz, Guild Beta Test'e girmek. Burada herkese 3 haftalik key verecekler. Katilmak istiyorsan haber et sonucta bu tarz oyunlarda ne kadar fazlaysak o kadar iyiyiz ve rahatiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 manve said: Beni de yazin, 2 haftadir falan LoA serverinda warrior kasiyorum :) Bu arada LoA mi LoU mu? Hangi serverda basliyoruz? Saniyorum LoA UO'ya daha yakin olan server'di degil mi? Bilen birisi soylesin, serverlar adminlerine gore farklilasiyormus saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Craft kasacaklar onceden haber etsin de, bence herkesden biraz materyal kasmasini isteriz. BS'ler fln skill kasarken bize de armor vs kasar iste. Bu derece ugrasacak crafter'lar varsa bir kac kisi de materyal organize eder. 3 haftada end game pvp ve pve goruruz. Yalniz PK sistemi cok iyi degil seklinde okudum redditte, PK olmanin cezasi fazla degilmis bunlara dikkat etmek lazim. Dandun girisecekseniz baska karakterden girisin de bize cokmesin insanlar. Bu arada discord icin buraya gelin: https://discord.gg/7whbhX Paticik discordunda kasamicam cunku karisacak orada isler, burda bunu kullaniriz sonra kapatiriz ya da tutariz duruma gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 https://www.legendsofaria.com/forums/discussion/5529/pve-new-player-leveling-guide-0-100-protected New Player Guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 kaç gb bu lord olandan aldim ama 2 hafta yokum.macte oynaniyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 BEni de yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 LoA mı oynuyoruz şimdi? LoU ultimaya benzeyeni oynasak ya o daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 loa oyunun kendisi la zaten, lou dedigin uo yapmaya calisilan ayri bi server. ikisinde de oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Guild oluşumu olacaksa benide yazabilirsiniz. 1 haftalık key aldım. Akşam denerim. Ama official loa da mı devam edelim yoksa lou da mı netleştirirsek emekler boşa gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 LoU'da map britannia olmadığı için taraftarı değilim. şehir isimleri falan britain moonglow vs. de harita Aria'nınkiyle aynı. O yüzden LoU hevesim kaçtı. nabam brit bank göremedikten sonra modified serverı. Ben official'da başladım. 1 tane var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Fin said: kaç gb bu lord olandan aldim ama 2 hafta yokum.macte oynaniyo mu 2.5gb olmasi lazim fazla degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Oynayanlardan yorum alalim bence iste, LoU'da cok bir degisiklik yoksa bence de official LoA serverlarinda oynayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 LoU'ya çok uzun uzadıya bakmadım ama skiller UO'dakiler ile replace edilmiş. LoA'da bazı yeni sistemler var muhtemelen onları çıkarmışlardır. Büyüler falan muhtemelen değiştirilmiştir ama zaten LoA'daki büyüler epey benziyor UO'dakilere. Bilmediğim çok müthiş bi fark varsa söylesin oynayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=DC9SkY_Tyjc bandaj sistemi değişmiş bize 18.yy negroları gibi pamuk toplatıyorlar !!!!! fully grown koyundan gatherı kaldırmıslar (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Bandaj yapmasi kolay ya, 10dk pamuk toplayip 500 tane falan bandaj yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 açtım yayın, falrod'la beraber chest kovalacaz sdf gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 biz 1 haftalik triallar olarak girdik simdi isterseniz gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 1 hafta bitince eğer guild trialı vermezlerse oyunu almak mümkün değilmiş bizim için. Tek ödeme imkanı paypalla ve şuan TR'de kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla. başka bir olay var mı benim kaçırdığım? bende gelmek isterim bu arada ama casual takılabiliyorum her gün giremiyorum. haftaiçin 2 gün fln, haftasonu daha çok giriyorum. hatta adamlara destek için oyunu da alabilirim ama paypal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar