Creus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Ping bunaltmasa LoU'da oynicam ama PvP yaparken cok ağlarız o ping ile eminim. Crimson'da oynuyorum o yüzden ben. 85+ şu an klasik sword & board fighter. Bugün yarın LoU'ya da bir bakarım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 abi officialda open world pvp yok ki zaten sdfg tek zone'da arena pvp gibi kapışıyo millet. LoU'nun server yoğunluğundan kaynaklı spikeları olmasa US olmasının etkisini çok hissetmedim ben şu ana kadar. Dediğim gibi bazen ciddi lag oluyor ama o da steam release'den sonra nüfus coşmuş onunla alakalı. makineleri güçlendiricez felan diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 LOU da 145 ping var ama delay yok. PVP yapmadım ama PVE de 3-4snlik hiç spike görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Oyun motorundan kaynaklı olarak PVP leş zaten farketmiyo o. Ultimadaki akıcılık yok kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 (düzenlendi) https://www.mmorpg.com/legends-of-aria/news/legends-of-aria-introduces-premium-subscription-brings-back-in-game-store-1000053777 batıyoruz kaptan 32 lira olmuş fiyat Eylül 20, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Oyunu alıp hala başlayamamış olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 şöyle değişiklikler geliyor bu saatten sonra community'i geri kazanabilirler mi bilmiyorum ama bence çoğu değişiklik yerinde olmuş. harita aşağı yukarı her yerin safe olduğu bi saçmalığa dönüşmüştü, anlamını yitirmişti tamamen. crimson'dayım bu arada varsa oynayan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 yeni server açmak niye onu anlamadım, çok yüksek popülasyonu varmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 (düzenlendi) Alıntı New Dawn is a huge update, bringing with it a ton of features, new content, fixes, and the first time ever introduction of Free Accounts! hmm https://www.legendsofaria.com/legends-of-aria-new-dawn-is-coming-december-5th/ Kasım 21, 2019 Oce4n tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 merhaba bi yükliyim deniyim şunu hazır free olmuşken dedim.hem steamden yüklediğimde hemde sitesinden yüklediğimde resimdeki hatayı alıyorum.aradım araştırdım bulamadım çözümü launcher e tıkılıyorum bu hata geliyor biraz dolu kapanıyor hemen varmi bi fikri olan ? hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Merhaba. devam eden var mı hala ? 3 arkadaş başladık ama sıfırdan öğrenmek çözmek çok sinir bozucu düzgün bir rehberde yok. Tank bir karakter kasmak istedim yan karakterde de bs mining ama hepsi ayrı bir zulüm .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 https://www.mmorpg.com/legends-of-aria/videos/legends-of-aria-leaving-early-access-launching-with-point-release-10-on-july-8th-2000118704 early access'ten çıkıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 7 Temmuz 2020 102 players right now 119 24-hour player peak bakalım ne olacak EA dan çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 hiçbir şey olmayacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 168 players right now 286 24-hour player peak evet olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 %100 artmis iste dhdbbsc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorthCrow Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2024 Bu oyun tekrar gelmiş baya iyi gözüktü gözüme, tamamen UO gibi ama gelişmişi. Bügün open beta olarak açıldı 7 mayıs beta bitiyor wipe geliyor, 9 mayıs da start veriliyor ilk 1 ay bedava sonra aylık 10$. Bütün gün oynadım skill'ler mekanikler tamamen UO gibi grafikler ortam falan baya hoşuma gitti ne hikmetse konu UO oldumu paticik geliyor aklıma Her şey güzel ama millet eski olan olaylardan çok laf etmiş, piyasada böyle oyun yok hiç yine aynı şeyler olursa yazık olur bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar