Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 fiyatı saçma bi şey olmazsa alıcam ben. kötüyse bile oynarım arada, eğlendiriyodu alpha'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Steam release gece yarısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Kimler var şimdi? Alsam mı ki ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 bende gelmeyi dusunuyorum ama once serverlari gormek lazim. lag var mi oyun optimize mi? en son P2win itemlar vardi. tepki cekmisti baya ne oldu bilmiyorum? birde community serverlar daha iyi olacak gibi Legends of Ultima'ya da bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Oyun ücretli, birde üzerine premium shop varmış anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 %34 indirimle 33 TL'ye düştü diye mail geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 33 lira çok iyi fiyat ya. 50 olursa falan belki alırım diyordumda bu fiyatada kaçmaz hani. Sevindim fiyatlandırma baya iyi olmuş steam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 https://store.steampowered.com/app/594770/Legends_of_Aria Evet 33TL şu an ama neden Early Access geldi bu oyun zaten Release olmamışmıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 yok hep earlydeydi oyun. founder hesabı olanlara steam keyler dağıtıldı. US için yeni bir server geldi sadece. EU'da gene aynı crimson serveri var hala ping 60 civarı. barding geldi diyolar bi girip kasasım var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 On 18.12.2018 at 13:15, Freemium dedi ki: Will this game be supported on Mac and Linux? We’re targeting a standalone client running Legends of Aria on PC/Windows at launch. We are also currently investigating officially supporting the Mac and Linux platforms. Demişler. Ayrıca Steamde 50$lık ARK 77TL ye, 35$lık Rust 57TL ye satılıyor. Bunlar büyük ihtimal 20$-30$ arası satacaklar, TR ye 49TL üstü girerse almam. 1 TL için kalp kırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 (düzenlendi) 33 lira çok iyi be, bakarız bir oyuna, olmadı dursun kenarda. Ağustos 7, 2019 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 ben aldım dün, sabah 6'ya kadar oynamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Steam release olmadan son anda değişiklik yapmışlar, open world pvp kapatmışlar tarzı yazı okudum. Ayrıca community hiç memnun değilmiş gidişattan, onun için steamde olumsuz yorum bombardımanı yememek için oyun sahiplerine steam keylerini gecikmeli vereceklerini düşünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 keyler dağıtıldı bile. girdim steam ile linkledim hesabı oynuyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 nasıl oyun? oynanıyor mu? steam yorumları pek iç acıcı değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Fena değil ama çok eksik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 full gz yapmışlar ana locationı bok olmuş oyun, luna umbra gelişi ile yok olan uo dalgası aynen burda da olmuş. lou desen wipe atmıyorlar bile millet wipedan baydığı için, britannia gelince bile wipe atmayacaklarmış, lol. oyun gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 (düzenlendi) trammel yalniz o. vay anasini adamlar 2015te expansion cikarmis. Ağustos 7, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Aldım, LOU da oynamaya başladım. Yalnız bu oyunun Grafik motoru olarak optimize edilmesi lazım. Anlamsız kasmalar. FPS düşmeler, Evde RX 580 de bile kasıyor. Dukkanda Laptop Nvidia 2gb 920m var, onda oynamak imkansız. Fps 10 ile 20 arası. Girdiğimiz open betada da böyle idi bu. Bu grafikler ile bu oyun RX 580 istememesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 işlemciden dolayı kasar abi mmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 O zaman durum daha da vahim , evde işlemci ryzen 5 2600 , dükkanda laptopta i3 5005u, ki ben o laptopta Low - med arası Warframe oynuyorum, yağ gibi kayıyor. Legends of Aria ya her ikisininde yeterli olması gerek diye düşünüyorum. Hani evde bile kasıyor arada. Ryzen bile yetmiyorsa artık ne lazım bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Yapmayın yeni aldım daha yükleniyor oyun. Güzel diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Yok yok haklısın Quo, optimizasyon sorunları var ama oynamaya çokta engel yaratmıyor. Düzeltirler illa ki. Birde Steam Release yeni çıktı sonuçta Steam'den kaynaklanan sorunlarda olabilir. Adamlar hergün Hotfix çıkarıyorlar. Teknik sorunlardan ziyade eksik çok oyunda. Hani dönemin ( 20 yıl önce ) UO suna benzemek istemişler ama modern MMO dönemindeyiz herşeyi eskisinin birebir aynısının yapmanın anlamı yok. Yeni nesil özellikleri eklemeleri gerekiyordu. En azından oyuncuların birbirleri ile olan iletişimini daha iyi yapabilirlerdi. Resmen birini bulucam diye kıvranıyorum oyunda. UO'da biriyle buluşacağın zaman bir mekan söylerdik brit bank, minoc maden gibi. O günün teknik şartları onu gerekiyordu belki ama bugun böyle yapmak zorunda değiller ki. Çok şey sayardım da kimseyi soğutmak istemiyorum daha yeni başlamışken. Bekleyip göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 bu adamın kanalını beğeniyorum. herif early founderlardanmış. steam'de ölü doğmuş gibi oyun. hype zaten ilk çıktığındaymış. bi gün adam edebilirlerse alıp oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 ben de legends of ultima'ya devam ediyorum ya. yok yani çok basit olması gereken bazı şeyler officialda yok LOU'da var. Britain'in newbie dungeonunda takılıyorum şimdilik, nick Xynocide. varsa uzaktan ekleme, çakın requesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar