mascio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 ben hala main kasıyorum zaten hem de para toparlıyorum land için ama çok yer gitmiş yani lou açıldığında tamer'ı da gmleyip bi süre oynarım ama loa da oynanır gibi görünüyor oyunsuzlukta özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 arsa kalmamıştır ya. ilk açıldığı zaman güzel yerlerin hepsini topladılar. kısmen iyi bir yerde sayılır benim vendor da. sürekli restocklamak gerekiyor vendoru. ne zaman gelsem boşaltıyorlar :p hele ki bazıları craft kasmamış sırf güzel yere vendor atmış diye fakir vendorlardan topladıkları itemleri fahiş fiyatlara satabiliyorlar :D :D 80'den sonra kasmak aşırı zorlaşıyor. en azından crafting için öyle. diğerlerini bilmiyorum. oyun benim için baya keyifli sadece craft kasıyorum, ağaç kesmek meditasyon gibi geliyor :D uzun süre oynarım ben ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Pk yok mu nasıl meditasyon ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 ocean abi ash warbow ya da blightwood short bow yapabiliyor musun? çok ihtiyacım var şu aralar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Greetings Adventurers, We've just posted an announcement to our site that we will be delaying our arrival on the Steam store to after the holidays. The post goes into detail about why and what we will be doing moving forward. If you can't wait to play, you can buy the game direct from our website. STEAM GG bi de direct from our website dememişler mi, işine gelirse biraderrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 steam ertelemeleri baya mantıklı bir karar aslında. şu headstart günlerinde discordda da çok yazıldı. siz bu buglarla live'a çıkarsanız steam reviewları çöp olur şeklinde. tam bir uo havası aldım ben oyunda. kaç kere savelere rollback atıldı. emeklerimiz silindi filan. aynı eski günlerdeki gibiydi :D mascio said: ocean abi ash warbow ya da blightwood short bow yapabiliyor musun? çok ihtiyacım var şu aralar da malesef :( ama eldeir gate'in hemen alt çıkışında satıyor vendorun teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 mac icin de cikarsa gelirim sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Şimdi siteden alanlar 1 hafta yerine 6 hafta mı headstart yapacaklar? Wipe filan gelmeyecekse veya sunucular bu süre zarfında kapanmayacaksa ev kurulacak pixel bırakmazlar. Uzun süreden beri takip ediyorum, sözde Nisan ayında Steame gelecekti, tarih vermeden yaz sonu diye ertelendi. Sonunda Aralıkta açılıyor derken yine 5 hafta ertelendi. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 steamden almak zorunda değilsiniz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 30 dolardan almaktansa lira üzerinden daha uygun gelir diye bekliyorduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 oyun crash fest ya. lou'nun gözünü seveyim 150 değil 350 ping olsa da bırakmam daha herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 lou ya girebiliyordun ki zaten steam'i beklemeye gerek yoktu. ip girerek giriliyordu. ama lou nun da serverları dünden beri patlak https://www.legendsofultima.online/community/d/51-relaunch-holdback-what-we-need-from-you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Oyunun ücretini sadece paypal üzerinden ödeyebiliyoruz? Ben oyunu almak istiyorum ama PayPal türkiye de çalışmıyor. Steam desen zaten ocakta sonra satılacak. Bu oyunu nasıl alabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 vpn kullanabilirsiniz. veya oyunun discord grubunda şöyle birşeyler yazmışlar said: 1-google maps'e girip bulgaristan'da bir otel buluyorsunuz, adres ve telefonu solda çıkıyor. 2-paypal'ın bulgaristan sayfasına giriyorsunuz : https://www.paypal.com/bg/home 3- signup, diyip googlemapsten bulduğunuz otelin adresini ve telefonunu yazıyorsunuz, 4- kredi kartı bilginizi giriyorsunuz. işlem tamam ödeme esnasında garantinin 3d secure ekranı da açıldı, smsle gelen şifreyi girip devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Oce4n said: lou ya girebiliyordun ki zaten steam'i beklemeye gerek yoktu. ip girerek giriliyordu. ama lou nun da serverları dünden beri patlak https://www.legendsofultima.online/community/d/51-relaunch-holdback-what-we-need-from-you lou yaklaşık 3 haftadır kapalı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 zamansızlıktan oynayamıyorum bunu almak isteyen olursa 30$'lık hesabı, 120tl'ye veriyim hesabı. 1100loyalty point var sanırım eskiden satın aldığımdan dolayı. karakter olarak 70 civarında da magery kastığım lancer-mage var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 45 tl veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Ben 100 liraya veririm temiz hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 macos'a gelirse alirim 100'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Oce4n said: tam bir uo havası aldım ben oyunda. kaç kere savelere rollback atıldı. emeklerimiz silindi filan. aynı eski günlerdeki gibiydi :D zaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Will this game be supported on Mac and Linux? We’re targeting a standalone client running Legends of Aria on PC/Windows at launch. We are also currently investigating officially supporting the Mac and Linux platforms. Demişler. Ayrıca Steamde 50$lık ARK 77TL ye, 35$lık Rust 57TL ye satılıyor. Bunlar büyük ihtimal 20$-30$ arası satacaklar, TR ye 49TL üstü girerse almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Abi ben şuan alamıcam mı oyunu paypal yok.. bi early access girelim dicektik 9'una kadar beklicez mi ..yok mu başka şekli alabilmenin gördüm bir önceki sayfadan teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 selam herkese, crowfunding alpha access hesabı olup satan var mıdır ? özelden yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 21 Mart nedir arkadaş..Çıkaramadılar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar