Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bugün açıklanıyor 50.000 kişilik kura kalıcı vize için, açıklanma vakti EDT zaman diliminde "noon" diye yazmışlar, öğlen 12:00'dir tahmin ediyorum, türkiye saati ile de 19:00 oluyor 8-) merak ettiğim soru, 50k kişi direk mi açıklanıyor, yoksa önümüzdeki aylarda part part mı veriyorlar talihlileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 direkt aciklaniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 iyi şanslar pampalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 basvuran var mi ki?? hos ciksa ne yapacaksin..full macera.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 o memo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 sen bir şey yapamazsın, yapabilecekler değerlendiriyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 yapamayacaklar da yapabileceklerin hakkını gasp edip oranı düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 "flag as spam" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 yapamayacakların yapacaklarımın garantisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ben başvurmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 çıkarsa evlenebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Biriniz beni kuma alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Tum dunyadan 50k mi? Ulkelere gore ayrimi vardi di mi bunun. Son senelerde TR'den acayip basvuru olmustur ya. 1-2k adam alsalar, bi 500k basvurmustur kafadan, belki daha fazla. 0.2- 0.4% cok da kotu degil gerci dusununce. Diablo 2 high rune drop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Diversity visa diyince benim aklıma LGBT ve beyaz olmayanlara viza falan geliyor asdas ama bildiğin green card galiba bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 green card = diversity visa lottery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Remus said: çıkarsa evlenebiliriz. bana cikmismis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 olm cok enteresan ya yengeme ciktiydi gecen senelerde bu sene de yengemin abisine ve baska bir yakin akrabasina cikmis ben pek lottery fln oldugnu sanmiyorum bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 türkiyede ortalama %2 civarındaydı 2013 senesinde basvuru kazanma oranı ama basvuru sayısı artınca dogal olarak düşmüştür senelerdir başvuruyorum ben babayı aldık hep düşün berkardık hatunla evlendik felan hala cıkmıyor yüksek mühendisiz lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 yuzde 2 yuksek bi oran ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 benim de etrafımda 3 kişiye çıktı o yüzden gaza geldik biz de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Ayy nolur bu sene çıksın artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 türkiye sefalet ülkesi sayıldığından kontenjan muhabbeti vardı sanırım almanya ingiliterden felan basvuranların sansı dusuktu http://www.usadiversitylottery.com/green_card_lottery_winning_odds.php bu arada ben hatunla evli olduğundan iki kişilik sölemişim normalde 0.8 felanmış 2013 gene bu gitgide arttıgını basvuru saysının unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bu arada linkimiz: https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ bekliyoruz merakla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bnm 2018 ile başlıyor numaram ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 samaella said: bnm 2018 ile başlıyor numaram ama ? eğer "noon" dedikleri işte EDT zamanına göre 12:00 ise, bize 19:00 oluyor, hala geçen yılın mı ne çekiliş sonuçları var, bi 20 dakikaya değişir diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar