Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Öğrenciyim ama okul erken bitti bu yıl. Eylül'e kadar bomboşum ve bulamıyorum. Zorunlu staj isteyeni var, zorunlu stajım yok. Ya da başvuruyorum ama en fazla ''başvuru goruntulendi'' diyor ve dönüş yok. Uzun süre boş durunca da kötü hissediyorum. Canımı sıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 canın sıkılmasın, bi kere is hayatına girince, 3 saat daha fazla tatil yapayım dıye kıvranacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 daha seruvenin yeni basliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 sektör ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 İş hayatına girdim daha onceden, bilirim az biraz ''3 saat daha fazla tatil yapayım'' diye kıvranmaları :) Bu benim 2. lisansim. İşletme bitirdim, şimdi Psikoloji okuyorum. Deneyim ve para kazanmak istiyorum :( Sektör ise; en son e-ticaret'te Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden birinde calistim. (Her ne kadar sadece öğrenciyken yapabilecegim bir iş olsa da, şirketten cok memnundum) Okul durumlarından dolayı çıkmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Kariyer.net iş ilanı gibi yazma yahu açık açık yaz işte. Sektörünün önde gelen şirketi ne dasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 ooo sozelci gecmis olsun :) etrafimda muhendisler disinda su siralar is bulabilen yok, issiz psikolog, issiz isletmeci, issiz IK ci, issiz reklamci filan dolu cevrem ki bende bulamiyorum is :D tesekkurler yeni turkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 grinny said: Kariyer.net iş ilanı gibi yazma yahu açık açık yaz işte. Sektörünün önde gelen şirketi ne dasdf Yazarken ben de düşündüm güldüm az ama çok ayrıntıya girmeyeyim demiştim; Yemeksepeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Laurelin said: ooo sozelci gecmis olsun :) etrafimda muhendisler disinda su siralar is bulabilen yok, issiz psikolog, issiz isletmeci, issiz IK ci, issiz reklamci filan dolu cevrem ki bende bulamiyorum is :D tesekkurler yeni turkiye Eşit ağırlık, lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 esit agirlik = sozel sosyal = matematik bilmeden uniye gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 tütüncü tükanı aç kendi işin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Usta ordan 3 dal sar ver Saka bi yana 2 aydir amerikada it gibi calisiyorum bence herkezin hayatinda bir kere gelip calisma disiplini ve seklini gormesi gerek.Hakettigin karsiligi almakda cabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 kolay gelsin bende 2008 krizine mezun olmuştum, varsa askerlik aradan çıkarablirsin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Valvyn said: Usta ordan 3 dal sar ver Saka bi yana 2 aydir amerikada it gibi calisiyorum bence herkezin hayatinda bir kere gelip calisma disiplini ve seklini gormesi gerek.Hakettigin karsiligi almakda cabasi Ne kadar güzel, sevindim senin adına. Ben de ileride Amerikan şirketinde calismak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Suark said: kolay gelsin bende 2008 krizine mezun olmuştum, varsa askerlik aradan çıkarablirsin bu arada. Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Laurelin said: esit agirlik = sozel sosyal = matematik bilmeden uniye gitmek cok sagol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Benimde grafik- tasarım okumuş akrabam var ve ankara- bursa- izmir üçgenini radara almış bulunmaktayız. İş arama mevzusu daha yeni başladı ama o kadar kolay değil gibi. İstanbul dan kaçıyoruz ama kara delik gibi çekecek bizi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 canim sikilio diye is aramak sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 dil öğrencileri de matematik bilmeden okul bitiyor, sadbuttrue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 onlar dil ogrenmis oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 senko said: canim sikilio diye is aramak sfdsdf Alttaki postlari okumamissin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Kendi alanında sezonluk iş zor bulursun. Otel mağaza bar cafe olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 senko said: hayir. Can sıkıntısı değil abi bildiğin kötü hissediyorum uzun sure boş durunca, çünkü deneyim ve para kazanmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Mal said: Kendi alanında sezonluk iş zor bulursun. Otel mağaza bar cafe olur anca. Evet, doğru diyorsun, staj da bulamıyorum işte. Hatta bazı staj ilanı veren firmalar abartıp, ''tercihen ik alanında daha once staj yapmış olmak'' diyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar