Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 selam, polisiye dizi arıyorum. csi bullshit gibi değil de boomtown ayarında. delilleri/ifadeleri toplayıp "this pins salieri to the crime scene but it's not enough. where's the motive? go to the DA with this and he walks."ların havalarda uçuştuğu bi dizi var mıdır? film de olur. breaking bad'de hank, dexter'da debra, angel batista ve quinn falan en sevdiğim karakterlerdi. gotham da baya iyi gidiyor da tiny bruce ve teen catwoman falan bozuyor modunu. beat cop'a, you have the right to remain silent'a, donut'a kahveye doyurun beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 police squad http://i.onionstatic.com/avclub/4057/07/16x9/960.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 behzat ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=3fgp0YHRykM https://www.youtube.com/watch?v=w5Xp0FtheKw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 içerde izle, trollemiyorum, içerde izle, karakterler iyi sevdim ben, yemek yerken flm izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 The wire Polisiye demeyelim ama dibine kadar crime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 yav said: The wire Polisiye demeyelim ama dibine kadar crime +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 the shield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 op bizi soruyor riza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 luther izlediğim en iyi ingiliz polisiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Psych (bu inanilmaz bir dizi, izlemediysen atla hemen) Castle Mentalist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 true detective Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 GERGE said: Psych (bu inanilmaz bir dizi, izlemediysen atla hemen) ya geçenlerde de böyle bişi yazdın sen açtık bok gibi bişey çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 gerge soft diziler önermiş the wire ve luther erkek dizileridir onlarla başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 vivavale said: op bizi soruyor riza baba film de olur pampa ya. dandik arabada gece stakeout'a yatıp kahve içmeli, sabah işe gelirken şişman clerk doris'e donut getirmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 bizi diyo bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Unforgotten S01 & S02. 1. sezonu yeni bitti sayılır, 2'ye de bakıyorum. Enteresan hikayeler. Broadchurch'ü de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 gaddem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 "bam bam bam" polis dizisi istemis. murder mystery, komedi falan onermissiniz. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 1 sezon süren efsane dizi var, gang related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Bosch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 rosalie and isles, cinayet çeşitliği ve yaratıcılığı, delilerin toplanması, bilimsellik vs gibi alanların başarılı işlendiğini düşünüyor ve bunları artı değer olarak belirtiyorum, tabi Angie Harmon ve Sasha Alexander da ayrıca değinmek lazım, :) keza yazılan karakterlerde bir o kadar ilgi çekici olabiliyor, zaman zaman ... ha unutmadan benim için başka artı değerler, boston, keltin tema müziği ve isles arkaplanı, rosalie nin italyan arka planı... eksi değer olarak, -tam olarak değil kişiden kişiye değişir- rosalie ve isles arasında lezbiyenliğe giriş seviyesinde ilerleyen bir ilişki, ve bu ilişkinin hırçın kadın ile şık,zarf ve zengin diğer kadın gibi bir klişe olarak kurulması, tabi bunların hayatlarına giren erkeklerden istediklerini bulamamaları, rosalie nin tam bulmuş gibi yaparak geri çekilmesi gibi gibi bir çok daha çok "kadınsal" mevzuların üzerinden ilerlemesi bir çok kişi için sıkıcı olabilir. ama, davalar ve çözümlemeler bakımından tatmin edeci ve katlanılabilinir buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Aradığın türün komedi versiyonu için Brooklyn Nine-Nine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 memoli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 the wire ve the shield tam aradığı şeyler. uzun biraz ama iki seri de. bi de yine bu tarz için southland diye bi diziyi önermişlerdi bana zamanında ama fırsat olmadı daha ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar