HoeZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 yavuz 3 - 2 quixef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Bi ara halledek bizim maçları da ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Hatatan#2980 b grubu için ekleyin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Quixef 3 - 0 Faery 9 puan oldu ama yetmez herhalde çıkmaya rakiplerimin alacağı puan ve puanları beklicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 a grubundan sabonis ve axedice gelin yapalım artık işimiz gücümüz var bitsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 benim oynayacak kafam ve vaktim pek yoktu. hala oynayasım yok da şimdi en azından vaktim var, yaparım heralde ya. 10 gündür hiç doğru düzgün bakmadım meta ne durumda diye. akşam spyro veya yav yardım etsin de 2-3 deck kuriim sonra yapiim maçlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Ben bu sezon attım havluyu ya bi süre girmem oyuna :D Secret mage q.rog agro druid paşadin al geç işte, roket bilimi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 daha legend olamadın mı la yoksa ondan mı küstün. ayrıca secret mage mi türedi, bak bilmiyom bile he.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 sugarfree 3-0 axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 sugarfree 3-2 özcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 SNA1L said: sugarfree 3-0 axedice HAHAHAH HELAL KARDEŞİM, HİNTLİYİ YERİNE KOYMUŞSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Baya iyi organize edildi ya bu turnuva, Mulgear helal valla tek tek takip ettin maçlarını yapmayanları Textbook case of yiyemeyeceği .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 sabo ve axe ne durumdasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Benim sabo hariç bütün oyunlar oynandı sanırım? Sabo da haliyle benden korkuyor. Bi çekince var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 abi sizin o maci twitch'den live vermeniz lazim. hatta onceden haber verin o gun toplanip izleyelim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 sabo direk 3-0 mağlup olsun ya kimseyle oynamıyo adam bende çıkmayı garantilerim gruptan mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 benimde bir maçım kaldı onuda bu aksam oynayalım eger varsa arkadasın zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Nerde bizim millet ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 ilkokul çocugu musunuz abi takip ediyim mesaj atın patiden yada hs'dan baktınız cevap vermiyo bi süre yazın buraya 3-0 sayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mail atmışsın. Dayanamadın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 =(( dayanamadım (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Yeni smiley ile kendimizi çok ayrıcalıklı hissediyoruz. Teşekkürler yönetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Hala kappa yok (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ee noldu turnuva yahu ses yok kimseden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Mulgear işte Adamın ölümü nefes almaktan hevesinin gecmesiyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar