Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

düşme sonucu kalça kemiği ağrısı


Litminov

Öne çıkan mesajlar

şubat ayında kayak kayarken kalçamın üstüne, kara düştüm fazla acı hissetmemiştim ama o günden sonra ne zaman fazla otursam kalkarken inanılmaz bir ağrı oluyor kalkana kadar hissetmiyorum.

kuyruk sokumu mu oluyor artık neresi oluyor bilmiyorum kemikteki ağrı 2 aydır geçmedi eskiye göre daha da azaldı tabi ama hala ağrıdığı oluyor oturuş pozisyonuma göre üstelik o kadar kötü de düşmedim.

bazı oturma pozisyonları çok ağrı yapıyor. ne zaman geçer bu bir gün söyleyin, teselli verin doktora gitmek istemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Litminov said:

şubat ayında kayak kayarken


öncelikle geçmiş olsun. alıntıdaki kısım dolayısıyla şunu bi paylaşayım hele:

https://pbs.twimg.com/media/BgI8SUbIQAAIUVs.jpg

formaliteleri geçtiğimize göre, ilk düştüğünde olayın heyecanıyla (adrenalin falan) acıyı hissetmemiş olman normal. doktora git. "kalça; boyun, bel ve dizle birlikte vücuttaki yük dağılımı falan orayı daha çok zorladığı için kritik bir yer." gibi bi inancım var ortopediden anlamayan halimle.

bi de 2 aydır geçmiyormuş, 2 ay tırnağın ağrısa git doktora yahu 2 ay ne. doktorsuz geçecek bir şey olsa geçermiş belli ki :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bebekken dusmusum, alttan 5. omur ya yerinden kaymis ya kirilmis ama bebektir aglar dediklerinden doktora gitmemisiz. O yasta kemik kendini daha hizli yenileyebildigi icin sorun cikmamis.
Bir suredir kosu pistinde kosuyorum, saga dogru donusler nihayet bele vurmus, 30 yasinda topallamaya basladim.
Doktora git.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Snowboard'da geçen sene başıma geldi. Kuyruk sokumu kemiği zedelendiyse 4-6 hafta, çatladıysa 6-8 hafta, kırıldıysa 8-12 hafta sürer ağrı dediler. Röntgen çektik, zedelenmiş sadece. 10 haftada yine de geçmeyince tekrar gidip mr çektirdik, ödem toplamış. Birkaç aya geçer dediler. Zaman içerisinde çok ciddi ölçüde azaldı. Ama aradan 1,5 sene geçmesine rağmen nadiren de olsa uzun oturduğumda hala ağrı yapar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...