Litminov Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 şubat ayında kayak kayarken kalçamın üstüne, kara düştüm fazla acı hissetmemiştim ama o günden sonra ne zaman fazla otursam kalkarken inanılmaz bir ağrı oluyor kalkana kadar hissetmiyorum. kuyruk sokumu mu oluyor artık neresi oluyor bilmiyorum kemikteki ağrı 2 aydır geçmedi eskiye göre daha da azaldı tabi ama hala ağrıdığı oluyor oturuş pozisyonuma göre üstelik o kadar kötü de düşmedim. bazı oturma pozisyonları çok ağrı yapıyor. ne zaman geçer bu bir gün söyleyin, teselli verin doktora gitmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 gitme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 gitmiycem zaten sdf aslında birden fazla düştüm düşmeden de olmayabilir düşerken hiç canım yanmamıştı çünkü. çok hızlı giderken fren yapmak bayağı zorladı kalçam alev aldı resmen ondan da olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Litminov said: şubat ayında kayak kayarken öncelikle geçmiş olsun. alıntıdaki kısım dolayısıyla şunu bi paylaşayım hele: https://pbs.twimg.com/media/BgI8SUbIQAAIUVs.jpg formaliteleri geçtiğimize göre, ilk düştüğünde olayın heyecanıyla (adrenalin falan) acıyı hissetmemiş olman normal. doktora git. "kalça; boyun, bel ve dizle birlikte vücuttaki yük dağılımı falan orayı daha çok zorladığı için kritik bir yer." gibi bi inancım var ortopediden anlamayan halimle. bi de 2 aydır geçmiyormuş, 2 ay tırnağın ağrısa git doktora yahu 2 ay ne. doktorsuz geçecek bir şey olsa geçermiş belli ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 belki catlak olusmustur. bi film falan cektir bence anlasilabiliyodur herhalde. edik: bi de gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Ortopedi yolu gözükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 2-3 yıla geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Bebekken dusmusum, alttan 5. omur ya yerinden kaymis ya kirilmis ama bebektir aglar dediklerinden doktora gitmemisiz. O yasta kemik kendini daha hizli yenileyebildigi icin sorun cikmamis. Bir suredir kosu pistinde kosuyorum, saga dogru donusler nihayet bele vurmus, 30 yasinda topallamaya basladim. Doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Snowboard'da geçen sene başıma geldi. Kuyruk sokumu kemiği zedelendiyse 4-6 hafta, çatladıysa 6-8 hafta, kırıldıysa 8-12 hafta sürer ağrı dediler. Röntgen çektik, zedelenmiş sadece. 10 haftada yine de geçmeyince tekrar gidip mr çektirdik, ödem toplamış. Birkaç aya geçer dediler. Zaman içerisinde çok ciddi ölçüde azaldı. Ama aradan 1,5 sene geçmesine rağmen nadiren de olsa uzun oturduğumda hala ağrı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Aynen terliğimi almadan duşa girdiğim günlerden bir gün kötüstü oturmuştum o dönem oturduğum evin salonunun laminat parke salonunda 1.5 - 2 yıl falan ince ince ağrıdı sonra geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 kayak board için göt korumalık şart ya. özellikle buzlu günlerde mahfoluyor toto... be şununla buzlu betonda çok pist düştüm toto üstü hissetmedim bile, tavsiye ederim. https://www.decathlon.com.tr/defense-3-sort-id_8375047.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 buz pistte kaymayın ya keyifsiz ve tehlikeli. kar yağışı takip etmek gerekli. Tahminim kırılmıştır geçer. Tavsiyem doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Evet doktora gitmeyip patiden tavsiye al mak kesinlikle yapman gereken bir is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 kırılsa yerinde duramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 senko said: Evet doktora gitmeyip patiden tavsiye al mak kesinlikle yapman gereken bir is entera niye bastın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 android kendi basmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Jeeztro said: senko said: Evet doktora gitmeyip patiden tavsiye al mak kesinlikle yapman gereken bir is entera niye bastın ayar verirken heyecanlanmış bi titreme gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 hala elim ayagim tit riyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 sanko'nun içindeki yılmaz özdil sevgisi random enter'larla ... ve alakasız üç noktalarla ortaya çıkıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 sdeceokuyangenç said: buz pistte kaymayın ya keyifsiz ve tehlikeli. kar yağışı takip etmek gerekli. Tahminim kırılmıştır geçer. Tavsiyem doktora git "Ya zaten 3-4 günlüğüne geldik onda da kaymayacaz mı" gibi bir psikolojiyle salıyor kendini insan buz sis fark etmeksizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar