Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 cidden yapıyorlar galiba bu oyunu dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 gecen kungen tanitiyodu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 bu aralar baya bi reklam yapmaya başladılar yayıncılar aracılığıyla. anlatılanlar milletin hoşuna gidiyor tabi. beklendi hype aşırı yüksek oluyor da... gerçekte hala elde tutulur bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 combat'ı göstermişler, iyi gibi gözüküyor. black desert'a benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 (düzenlendi) https://ashesofcreation.com/news/2020-10-16-creative-directors-letter Ekim 18, 2020 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Alpha One Mayıs diyor. Çıkış 2022 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 alpha 2021 ise 2022 ye zor. bu tarz oyunlar esas finansmana sonlara doğru ihtiyaç duyar. polish her zaman daha fazla zaman ve para demek. bina gibi çok güzel kaba çıkarsın sıvayı bitirir taşları döşersin iş iç dekor ve işçilik kısmına geldiğinde su gibi gider para. ne kadar kaliteli olduğunu oradan anlarsın . luxe kaçmak istersen sana kalmış ki bu arkadaşlar takip ettiğim kadarı ile lux e kaçıyorlar. daha ortada combat sisteminin dinamikleri yok aqua mount tanıtmak nedir. hayırlısı. herkes wow olmak için yola çıkıyor da arakada 6.5 milyar dolar geliri olan şirket olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 bu nası healer ya. Staggerlamışlar ful lul. Bu spellerle healer oynanmaz ki herkes keser seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paladin gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Keltoş ashes of creation oyniyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 daha alpha 1mı hala bu 2023ten once goremeyız oyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 tab target in 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Tab target iyidir ya. Rahat daha az dert. Digeri cok curcuna geliyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 diğeri dediğin ne ama? action combat dark souls tarzı olmayınca sarmıyo artık beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 New world vb iste.. Bama gume geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 tab sistemi gene iyidir ya. diğer sistemlerin faillaması baya yüksek. 2-3 lag girmesine bakar bütün oyun çöp olur. hilesi çıkar scripti çıkar sürekli hedşat atanlarla dolar oyun vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 müstehak bu oyunculara müstehak. ben artık tab targete gelemiyorum asla. jedi knight combatıyla mmo oynadım artık geri dönüşü yok benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 baya güzel adımlarla ilerliyor bu oyun. 2024-25 gibi çıkması muhtemel. crafting olayı haricinde gayet güzel düşünülmüş çoğu sistem. dünya içinde var olan evleri alabilmek en keyifli gözüken kısmı benim için. yoldan geçenlere nereye gidiyonuz gelin 2 çay için diyebildiğimiz oyunlar kalmadı hiç lazypeon tekrar güncelleme vidyosu çekti hatta tüm oyun içi içeriği anlatan: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Epeyi hoş görünüyor, bir sürü detay var. Crafting'i belki iyileştirirler. Çıkınca bir şans verip denemek istedim açıkçası. Yalnız cidden çok yavaş ilerliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 adamlardan ışın falan çıkıyor yav hiç gerçekçi bulmadım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 2025e kadar ben ölürüm lan ohaa be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 SCAM OF CREATİOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar