Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ashes of Creation

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

bu aralar baya bi reklam yapmaya başladılar yayıncılar aracılığıyla. anlatılanlar milletin hoşuna gidiyor tabi. beklendi hype aşırı yüksek oluyor da... gerçekte hala elde tutulur bir şey yok.

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

alpha 2021 ise 2022 ye zor. bu tarz oyunlar esas finansmana sonlara doğru ihtiyaç duyar. polish her zaman daha fazla zaman ve para demek. bina gibi  çok güzel kaba çıkarsın sıvayı bitirir taşları döşersin iş iç dekor ve işçilik kısmına geldiğinde su gibi gider para. ne kadar kaliteli olduğunu oradan anlarsın . luxe kaçmak istersen sana kalmış ki bu arkadaşlar takip ettiğim kadarı ile lux e kaçıyorlar. daha ortada combat sisteminin dinamikleri yok aqua mount tanıtmak nedir. 

hayırlısı. herkes wow olmak için yola çıkıyor da arakada 6.5 milyar dolar geliri olan şirket olmuyor. 

• 3 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

tab sistemi gene iyidir ya. diğer sistemlerin faillaması baya yüksek. 2-3 lag girmesine bakar bütün oyun çöp olur. hilesi çıkar scripti çıkar sürekli hedşat atanlarla dolar oyun vs.vs.

Mesaj tarihi:

müstehak bu oyunculara müstehak. ben artık tab targete gelemiyorum asla. jedi knight combatıyla mmo oynadım artık geri dönüşü yok benim için

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

baya güzel adımlarla ilerliyor bu oyun. 2024-25 gibi çıkması muhtemel. crafting olayı haricinde gayet güzel düşünülmüş çoğu sistem. dünya içinde var olan evleri alabilmek en keyifli gözüken kısmı benim için. yoldan geçenlere nereye gidiyonuz gelin 2 çay için diyebildiğimiz oyunlar kalmadı hiç ? 

lazypeon tekrar güncelleme vidyosu çekti hatta tüm oyun içi içeriği anlatan:

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Epeyi hoş görünüyor, bir sürü detay var. Crafting'i belki iyileştirirler. Çıkınca bir şans verip denemek istedim açıkçası. Yalnız cidden çok yavaş ilerliyorlar ?

• Yeni Oluştur...