Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig >>>Galatasaray- Fenerbahçe 23.04.2017 Saat: 19,00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu iddacılar çok acayip, eve gelirken radyosporda biri bağlandı bu maç sadecece ilk yarı o oynanır başka da bişey oynanmaz dediydi.

Ulen lavuk dediydim nasıl bu kadar emin konuşursun ayıp değil mi ya biri inanır para basarsa ama o kadar emin knuşuyordu ki... al bak tutturdu adam.
Mesaj tarihi:
fenerin hucum edebilecek durumu yok azıcık edebilse gs defansı cok boktan. Gs hucum gucu var ama fener 6 kişi defansda bekleyince onu acabilecek takım oyunu yok.Bala biri atarsa atar yoksa mumkun degil.
Mesaj tarihi:
fb'yi lens bile kurtaramayacak gibi başka hücum planı yok zaten takımın
gs yine boş pas kasıyor her zamanki gibi sneijder ve podolski iyi pas şut çıkarmadığı sürece gol atamazlar
Mesaj tarihi:
İki takım da forvetsiz oynuyor zaten. FB'de Persie atağın iyice olgunlaştığı son ana kadar forvetten çok ofansif ortasaha gibi, GS'de zaten santrafor yok, kağıt üstünde Podolski var, ama o da pozisyon olarak genelde Yasin'in arkasında oynuyor.
Mesaj tarihi:
periskoptan açtım. rodriges yeni girdi. girer girmez gol atıyordu. hala yasin oynuyor bu takımda yazık.

yanlız uzun zamandır ilk defa böyle maç izliyırum. teknoloji gelişmiş sdfs. 190k izliyor şuan vay anasını.
Mesaj tarihi:
Red said:

periskoptan açtım. rodriges yeni girdi. girer girmez gol atıyordu. hala yasin oynuyor bu takımda yazık.

yanlız uzun zamandır ilk defa böyle maç izliyırum. teknoloji gelişmiş sdfs. 190k izliyor şuan vay anasını.

ben de buradan izliyorum ya efsane yayın sdfds
  • Yeni Oluştur...