Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Yok ya baya baya kadınmış ama emin olamıyor kimse. Açıktan yazan yok gibi bir şey. Op İstanbul'daysan mesaj at gezelim. Ben de yeni taşındım buralara. Keşif hissi iyi dopamin veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 boztu bana neden yazmıyorsun böyle. illa kadın mı olacaz beraber gezmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Op nedir tam olarak acaba sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Original poster Konuyu açan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 topiği açan demek işte orijinal postır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bingildak said: boztu bana neden yazmıyorsun böyle. illa kadın mı olacaz beraber gezmek için? Eh yani, herhalde kadınla gezmek öncelikli. Nabacaz seninle maç mı izleyecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 dshfj tamam anladım, teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bingildak said: boztu bana neden yazmıyorsun böyle. illa kadın mı olacaz beraber gezmek için? kimse yazmamış diyip açığı kapamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 boztu said: bingildak said: boztu bana neden yazmıyorsun böyle. illa kadın mı olacaz beraber gezmek için? Eh yani, herhalde kadınla gezmek öncelikli. Nabacaz seninle maç mı izleyecez? istersen ardımızı bile döveriz abi neden bu kadar kapalı düşünüyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bingildak said: boztu said: bingildak said: boztu bana neden yazmıyorsun böyle. illa kadın mı olacaz beraber gezmek için? Eh yani, herhalde kadınla gezmek öncelikli. Nabacaz seninle maç mı izleyecez? istersen ardımızı bile döveriz abi neden bu kadar kapalı düşünüyorsun ki. puhaha sağolasın abi bu kadar çözüm odaklı olduğun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bu kadar yıldır pati ekosistemi nasıl muhafaza ediyor zannediyorsun abi. işimizi kendi kedimize görüyoruz allaha şükür, kadınlara muhtaç olmadık hiçbir noktada. bu noktadan sonra da olmayız, sen ulaş gezeriz beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Hava güzel, bence de cikilir, gezin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bingildak said: bu kadar yıldır pati ekosistemi nasıl muhafaza ediyor zannediyorsun abi. işimizi kendi kedimize görüyoruz allaha şükür, kadınlara muhtaç olmadık hiçbir noktada. bu noktadan sonra da olmayız, sen ulaş gezeriz beraber. demek ki o yüzden yıllardır sadece okuyorum bu forumu. bir türlü dahil hissedemiyorum. şimdi çözdüm problemi. Tatre_ said: Hava güzel, bence de cikilir, gezin. al bak kızı da ürküttün. bekçi gibi, ne yiyon ne yediriyon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Fistan said: seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bingildak said: boztu bana neden yazmıyorsun böyle. illa kadın mı olacaz beraber gezmek için? onu bosver gel biz gezek qanqa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 yuruyus + podcast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar