boztu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Yok ya baya baya kadınmış ama emin olamıyor kimse. Açıktan yazan yok gibi bir şey. Op İstanbul'daysan mesaj at gezelim. Ben de yeni taşındım buralara. Keşif hissi iyi dopamin veriyor.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 boztu bana neden yazmıyorsun böyle. illa kadın mı olacaz beraber gezmek için?
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Op nedir tam olarak acaba sdg
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 topiği açan demek işte orijinal postır
boztu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bingildak said: boztu bana neden yazmıyorsun böyle. illa kadın mı olacaz beraber gezmek için? Eh yani, herhalde kadınla gezmek öncelikli. Nabacaz seninle maç mı izleyecez?
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 dshfj tamam anladım, teşekkür ederim
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bingildak said: boztu bana neden yazmıyorsun böyle. illa kadın mı olacaz beraber gezmek için? kimse yazmamış diyip açığı kapamış
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 boztu said: bingildak said: boztu bana neden yazmıyorsun böyle. illa kadın mı olacaz beraber gezmek için? Eh yani, herhalde kadınla gezmek öncelikli. Nabacaz seninle maç mı izleyecez? istersen ardımızı bile döveriz abi neden bu kadar kapalı düşünüyorsun ki.
boztu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bingildak said: boztu said: bingildak said: boztu bana neden yazmıyorsun böyle. illa kadın mı olacaz beraber gezmek için? Eh yani, herhalde kadınla gezmek öncelikli. Nabacaz seninle maç mı izleyecez? istersen ardımızı bile döveriz abi neden bu kadar kapalı düşünüyorsun ki. puhaha sağolasın abi bu kadar çözüm odaklı olduğun için.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bu kadar yıldır pati ekosistemi nasıl muhafaza ediyor zannediyorsun abi. işimizi kendi kedimize görüyoruz allaha şükür, kadınlara muhtaç olmadık hiçbir noktada. bu noktadan sonra da olmayız, sen ulaş gezeriz beraber.
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Hava güzel, bence de cikilir, gezin.
boztu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bingildak said: bu kadar yıldır pati ekosistemi nasıl muhafaza ediyor zannediyorsun abi. işimizi kendi kedimize görüyoruz allaha şükür, kadınlara muhtaç olmadık hiçbir noktada. bu noktadan sonra da olmayız, sen ulaş gezeriz beraber. demek ki o yüzden yıllardır sadece okuyorum bu forumu. bir türlü dahil hissedemiyorum. şimdi çözdüm problemi. Tatre_ said: Hava güzel, bence de cikilir, gezin. al bak kızı da ürküttün. bekçi gibi, ne yiyon ne yediriyon :(
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bingildak said: boztu bana neden yazmıyorsun böyle. illa kadın mı olacaz beraber gezmek için? onu bosver gel biz gezek qanqa!
Öne çıkan mesajlar