dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 al super star ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 neyse yeterince post kasılmıştır sfsdf. Teşekkürler dasaaa'cım beni bir tek sen anlıyorsun sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 hanımın ısrarıyla çuvalla para verip adidas supernova aldım. içim acıyor verdiği paraya ama hayatımda daha rahat bir ayakkabı giymemişimdir sanırım. çok şekilli olmadığından dışarıda günlük de kullanabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 VANS al VANS üstad ayakkabısıdır yukarıda bekaret onaylayıcı ayakkabılar paylaşılmış. ya da şundan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 dc, emerica ya da etnies al geç tatava yapma burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 air zoom pegasus, gunluk kullanim icin soyle soyleyim. 1 sene sonra tabanini olusturan malzemeler arasinda acilma meydana geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Selam, Fin ve Laorx'ın dediği gibi: Salomon 4 yıldır yaz için XA 3D Ultra 2, kış için de bunun GTX olanını giyiyorum. Gayet memnunum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 sketchers ve newbalance hakkaten cok rahat pambıh ustunde yuruyor gibisin kalın tabanli vans tarzi da rahattır ama uzun sure yuruyuslerde uzer seni en onemlisi de ne alirsan al barinaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 -Deno- said: dc, emerica ya da etnies al geç tatava yapma burda. okuldan kaçıp skate parkta limp bizkit mi dinlicez lan yaş olmuş 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 ^ This Cidden aklıma ilk gelen şeyi söylemişsin, bir de bol pantolon falan giyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 adidas nmd r1 ler rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 nike olur..ben hala butun gun nike giyiyorum ..kimse de hocam ne is demiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Fistan said: -Deno- said: dc, emerica ya da etnies al geç tatava yapma burda. okuldan kaçıp skate parkta limp bizkit mi dinlicez lan yaş olmuş 30+ ne alakası var lan, babam 62 yaşında dün gitti emerica'dan ayakkabı aldı. tüm modelleri tombiş skate ayakkabısı değil ki. ben de o tarz giymiyorum kaç zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Babanın zevksizliğini niye forumda afişe ettin ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 hepimiz ole olucaz olm ileride -tamam ben daha once olucam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 siz bu yaşta zevksizseniz adamcağız napsın. beyaz adidas giyin yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 hediye alırsan giyerim etnies kızma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 beğen bi tane alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 şu gider sana http://www.freedom.com.tr/Etnies-Jameson-Vulc-Black-Brown-Grey-Ayakkabi_30102.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Dizlerde sikinti oldugundan rahat ayakkabi falan bulamiyodum hic, sonra bu Sketchers'in memory foam'li olanlarina denk geldim, o zamandan beri rahatim. Gerci cok super bi marka degil Sketchers, modelden modele degisiyo rahatlik ve kalip ama memory foam taban hayati guzellestiriyo, orasi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 al bi airmax geç 1000km den fazla yürümüşlüğüm var hala iyi durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Glatheros said: adidas nmd r1 ler rahat ee bulamıyoruz ki alalım. üstüne 700 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 hatirlamisken reebok dmx'lerin de sade gorunumlu olan hava tabanli modelleri vardi. giydigim en iyi ayakkabilardan birisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 -Deno- said: şu gider sana http://www.freedom.com.tr/Etnies-Jameson-Vulc-Black-Brown-Grey-Ayakkabi_30102.html345 lira verilmez bence ama guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 https://www.aldoshoes.com/us/en_US/men/footwear/sneakers/Gwowen-Black/p/47966080-97 https://www.aldoshoes.com/us/en_US/men/footwear/sneakers/Aauwen-R-White%2FCream/p/50142859-70 bide dar pentelon, onuda baskasi linklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar