mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 bu geceye yada yarın sabaha kadar bekleriz sonrasında başlatırım bracketı battlefy.com/geleneksel-paticik-hs-turnuvas%C4%B1/paticik-hs/58f92b78a03579032f747851/info?infoTab=details Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 agir spoiler (katilanlar bakmasin)ben kazanicam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 su oyunda sacma meta decklerini shotgun pally ile almanin verdigi zevki baska hicbirseyden alamadim, belki pilardo ama yok ya shotgun pally daha iyi http://i.imgur.com/fi7tB0w.jpg ziyan ettigim en iyi 1600 dust asdffdsfadsasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 molten giant otk mi :) toast baya oynadi onunla.. rus ruleti decki tam :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Pordakal said: Eve gidince bende olurum kayıt. Ettik 14 kutunu boşalt yada kayıt ol !!11 battlefy.com/geleneksel-paticik-hs-turnuvas%C4%B1/paticik-hs/58f92b78a03579032f747851/info?infoTab=details Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 32 olamıyıcaz muhtemelen 21de kalırsak şu şekilde yapıcam şanssız olan 9 kişi random seçilecek aralarında maç atıcak (2 kişi ekstradan 1 maç atmak zorunda). turu kazanan 8 kişi diğer 13 kişiyle birlikte seedlenicek single elem conquest bo5 bracketa çünkü 32lik bracket yaparsa 11 kişi maç yapmıyo 10 kişi kendi arasında oynuyo haksızlık olur diye düşünüyorum yeni başlık açıp oraya detayları yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Swiss de yapılabilir. Bir maçla elenmez kimse boylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 kaydoldum tamam ağlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 mulgear6 said: 32 olamıyıcaz muhtemelen 21de kalırsak şu şekilde yapıcam şanssız olan 9 kişi random seçilecek aralarında maç atıcak (2 kişi ekstradan 1 maç atmak zorunda). turu kazanan 8 kişi diğer 13 kişiyle birlikte seedlenicek single elem conquest bo5 bracketa çünkü 32lik bracket yaparsa 11 kişi maç yapmıyo 10 kişi kendi arasında oynuyo haksızlık olur diye düşünüyorum yeni başlık açıp oraya detayları yazarım abi baya saçma bu ama 2 kişi toplamda 2 maç fazl ayapıcak bahtsız diye 2 ye bölemiyosan devam etme usülüyle yapsana 21sin meselatandom 2 kişi seç onlar 1 maç yapsınlar 20 kalsın sonra herkez birer maç yapsın 10 olsun sonra herkez 1 er maç yapsın 5 olsun 2 kişi tekrar birer maç yapsın son 4 çıksın üst turdaki randomlarıda random seçme en düşük win loss ortalaması olan 2 kişi yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 bu adamın grameri düzelmişti kim ayarlarıyla oynadı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 2 günde rank6 dan 9 düştüm. Yetersiz olduğuma karar verdiğim için katılmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Arma said: 2 günde rank6 dan 9 düştüm. Yetersiz olduğuma karar verdiğim için katılmadım. ben de bunu yaşadım son 2 günde, büyük ihtimalle haftasonu rank 5 yapıp bırakıcak olan casualler (?!) yüzünden oldu ama evet yetersiziz o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 paso quest warrior geliyor. midrange huntera geçiyom quest rogue geliyor. ne alsam anti deck geliyor. baydım. sinirden telefonu kırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 KATILIN ŞUNA HADİ SON 10 SPOT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Arma said: paso quest warrior geliyor. midrange huntera geçiyom quest rogue geliyor. ne alsam anti deck geliyor. baydım. sinirden telefonu kırıcam midrange hunterın aggroya kaçan buildleri hem taunt warrioru hem de quest rogue güzel dövüyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Fasulye olarak bende kaydoldum 32yi bulsun diye. Classlari random sectim ama turnuva başlayana kesinleştiririm onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Arma said: paso quest warrior geliyor. midrange huntera geçiyom quest rogue geliyor. ne alsam anti deck geliyor. baydım. sinirden telefonu kırıcam Şu olayın literatürdeki tanımı confirmation bias ya =) Böle düşünürsen karşı tarafa da hep doğru match op geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Bastan soyliyim bug falan yapilirsa direk frapsle ceker youtube'a atar buraya koyarim videoyu. Hani su mage kartini sabaha kadar 0 manaya discover yapip turn karsiya gecince oynayamamasi olayi gibi seylerden bahsediyorum. Veya nozdromu atip pandalarla birbirlerini atmaları gibi. Yapan cikmaz da. Olursa ben direk win sayarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 AHAHAHAHAHAHHA onu fixlediler dsfhdsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 noluyo lan. adam rüyasında nozdormu'yu görmüş, güne atarla başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 yeni kartlar yok diye sallamamıştım ama halen yer varsa yazabilirsiniz beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Pordakal said: Hani su mage kartini sabaha kadar 0 manaya discover yapip turn karsiya gecince oynayamamasi olayi Beni bu arkadaşla eşleştirin direk şu deckle girip çıldırtmak istiyorum kendisini. Arma sen de oyunu beceremiyorsun bu arada. Haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 onlar fixlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Borastus said: yeni kartlar yok diye sallamamıştım ama halen yer varsa yazabilirsiniz beni de Yazmıyoruz abisi aşşağıdan girip kayıt ol. Var daha 8 kişilik yer battlefy.com/geleneksel-paticik-hs-turnuvası/paticik-hs/58f92b78a03579032f747851/info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 tamamdır saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar