escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 https://galeri13.uludagsozluk.com/712/george-karelias-and-sons_1438188.png ben bunu içiyorum 5 6 aydır. çok da memnunum. tabii ki arap çarşafıyla :D var mı bunu kullanan? incelemedim konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 tütün alırsam bundan alıyorum ben de. arap kağıdı candır, plebler sevmez, anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 bende bundan içiyorum. antalyada zor bulunuyor ama. konyaaltında aslan markette var, 20 tl. geçen sene istanbulda 10 tlye alırdım. arap kağıdının ortasında taç işareti var ya. bana o boyayı içmek zararlıymış gibi geliyor hep. bilen biri içimi rahatlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 üstündeki arapça yazı zararlı mı değil mi anlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 tütünün zararını alsın diye muska o. başında 3 kere cevirip at, atıcaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 masa said: bende bundan içiyorum. antalyada zor bulunuyor ama. konyaaltında aslan markette var, 20 tl. geçen sene istanbulda 10 tlye alırdım. arap kağıdının ortasında taç işareti var ya. bana o boyayı içmek zararlıymış gibi geliyor hep. bilen biri içimi rahatlatabilir mi? içtiğin şey en başından zararlı zaten. ona takılana kadar, sıcak duman çekilip filtreden geçerken, sıcaklık etkisiyle filtreden çıkan gazı(bir nevi yanma) ne yapacaksın? o da kanserojen ona bakarsan. piyasadaki en sağlıklı kağıt arap kağıtları. yapışkanlı yağlı kağıt kullananlar o yapışken yanarken içine çektiği o kimyasalı da düşünsün o zaman. ee nasıl içicez tütünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Murekkep yalamak iyi bisey diye biliyorum ben........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 https://i.hizliresim.com/jWqrWn.jpg şunu da şöyle bırakayım :D sarım biraz kötü oldu ama idare eder. bak masa kardeşim senin için o "haç" işaretli yeri çevirdim. tütün az kalmış almak lazım. 13 lira bizim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 sizin ora nere. 13 lira karelias ise iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ist/levent gültepe çeliktepe buralarda hep bulabilirsin bu fiyata. ama ellerinde kalmayabiliyor bazen ben 2 3 tane alıyorum. almak isteyen gelsin yaparız bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 baskentte 15 ten asagi bulunmuyor karailyas amerigan sipiriti 22 hele :/ biraz kalin ama duzgun sarmissin liselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 karelias beşiktaşta 11 ortaköyde 13 lira. gidin beşiktş barbaros yokuşundaki adamdan toplu alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 barbaros yokuşunda pasaj içindeki di mi? eski tütüncüm :D göztepe'de de 15'e satıyolar karelyas ya. bi de ilk gittim dükkana yabancı tütün var mı dedim yok dedi, nası ya falan şaşırdım ne arıyosun dedi dedim old holborn, karelyas var dedi çekmeceden çıkardı sfddfs vergi memuru ispikçi zabıta bişi sandı heralde nası paranoyaysa. emekli amca heralde dükkan açmış ayıkamadım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 freeshopta 2 euro asfdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 geliş fiyatı 2 euro demek ki işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 2 den aza gelmesi lazim onun ki satan da bisi kazansin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 dört işlem mi yazalım buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 escape epey fişek yapmış lan o ne el alışkanlığı fasdasdöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 arap kalem gibi olmuyo genelde. fişeği de makbul. gizeh organik kalem gibi yapılıyor. ocb ler çok yağlı ve kalın kimseye önermem. bi gizeh yeşil deneyin bence çok uzun zamandır onu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 bi de kareliasın turuncusu daha iyi. beyazı çok matah geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 gizeh güzel de azıcık elin nemli falan olsa yapışıp kalıyor. arap iyidir ya, pıt pıt yapıştırmadan o kağıdı tiftiklemek büyük keyif. bıraktık geçti artık gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 sanssizsansli said: bi de kareliasın turuncusu daha iyi. beyazı çok matah geliyor artık. geçen ay bu paketi bitmişti ben de turuncusunu almak zorunda kaldım çok ağır geldi bana. yukarıda gösterdiğim paket en hafif olanı. bir de bunda şöyle bir olay var, paketi ilk açtığınızda sardığını tütünün tadını daha alamıyorsunuz paket bitene kadar. o ilk koparışta ne var anlayamadım bayılıyorum o ilk fişeğe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 sanssizsansli said: bi de kareliasın turuncusu daha iyi. beyazı çok matah geliyor artık. matahın anlamını yanlış kullanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 pardon abi haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 king regards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar