Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarma sigara/tütün konusu

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

bende bundan içiyorum. antalyada zor bulunuyor ama. konyaaltında aslan markette var, 20 tl. geçen sene istanbulda 10 tlye alırdım.

arap kağıdının ortasında taç işareti var ya. bana o boyayı içmek zararlıymış gibi geliyor hep. bilen biri içimi rahatlatabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

bende bundan içiyorum. antalyada zor bulunuyor ama. konyaaltında aslan markette var, 20 tl. geçen sene istanbulda 10 tlye alırdım.

arap kağıdının ortasında taç işareti var ya. bana o boyayı içmek zararlıymış gibi geliyor hep. bilen biri içimi rahatlatabilir mi?

içtiğin şey en başından zararlı zaten. ona takılana kadar, sıcak duman çekilip filtreden geçerken, sıcaklık etkisiyle filtreden çıkan gazı(bir nevi yanma) ne yapacaksın? o da kanserojen ona bakarsan.

piyasadaki en sağlıklı kağıt arap kağıtları.
yapışkanlı yağlı kağıt kullananlar o yapışken yanarken içine çektiği o kimyasalı da düşünsün o zaman.

ee nasıl içicez tütünü?
Sosyal ağlarda paylaş

barbaros yokuşunda pasaj içindeki di mi? eski tütüncüm :D

göztepe'de de 15'e satıyolar karelyas ya. bi de ilk gittim dükkana yabancı tütün var mı dedim yok dedi, nası ya falan şaşırdım ne arıyosun dedi dedim old holborn, karelyas var dedi çekmeceden çıkardı sfddfs vergi memuru ispikçi zabıta bişi sandı heralde nası paranoyaysa. emekli amca heralde dükkan açmış ayıkamadım tam.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

bi de kareliasın turuncusu daha iyi. beyazı çok matah geliyor artık.

geçen ay bu paketi bitmişti ben de turuncusunu almak zorunda kaldım çok ağır geldi bana. yukarıda gösterdiğim paket en hafif olanı.

bir de bunda şöyle bir olay var,
paketi ilk açtığınızda sardığını tütünün tadını daha alamıyorsunuz paket bitene kadar. o ilk koparışta ne var anlayamadım bayılıyorum o ilk fişeğe :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...