Bright Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 mulgear6 said: Voys said: öncelikle, 1 yıldan fazladır tütün içip de aletle saranlar topic'den yavaşca uzasın. Bence haksızsın Çok rahat oluyo yolda filan sarması. 20 sn bile sürmüyo ve her seferinde düzgün çıkıyo. Oyun filan oynarken arada 10 sn boşluğum olduğunda filtre ve tütün koyuyorum kapatıyorum. Sonraki boşlukta kağıdı koyuyorum filan. Elle sararken impossibru bu. Şunları elle yapıyosan iyiymiş diyecektim de meh Ben herşey dahil cepten kağıt-filtre-tütün çıkarıp 1 dakika içinde sarıyordum makina düzgünlüğünde ayaktayken falan Gene de vape'e daha az vakit harcıyorum, elle sararken 2 haftada bir 30 dk falan toplamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 mulgear6 said: Voys said: öncelikle, 1 yıldan fazladır tütün içip de aletle saranlar topic'den yavaşca uzasın. Bence haksızsın Çok rahat oluyo yolda filan sarması. 20 sn bile sürmüyo ve her seferinde düzgün çıkıyo. Oyun filan oynarken arada 10 sn boşluğum olduğunda filtre ve tütün koyuyorum kapatıyorum. Sonraki boşlukta kağıdı koyuyorum filan. Elle sararken impossibru bu. gel canlı yayında kapışalım ben elle sen makineyle saracaksın hangisi daha güzel(5 puan) daha hızlı(5puan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 GONDARCENGIZ said: pascalnouman said: gondarcengiz gel saramayanlara sarma topiki asjhgfajhlla B)- sokakta yürürken nasıl sarılır tutosu açmak lazım lul B)- elden ele karsim elden ele ahgsdajhslalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 bu arada bir süredir normal içtiğim tütünün içine biraz captain black'in pipo tütününden koyuyorum baya imb4 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 e-cig öncesi ben de elle sarıyordum, elle sarmanın keyfi başka abi kullanmayın makine falan sdfs. bi de o makineler gereksiz tütün harcıyor, gerek yok. kırmızı drum, sarı old holborn iyiydi ben içerken ama çok çakması vardı ya. arabın bile çakmasını yaptılardı ulan 25 kuruş ya. hatta bedava verdiği de çok oluyordu tütünün yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Elle tütün sarmayı gösteren video cekecegim en sonunda nonprofessional video sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 cekmezsen adam degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 one lan ahmet çakar style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 dasaaa said: cekmezsen adam degilsin Çektim ama kotu oldu, olsun ahahah Patates soğancı geçiyor dışarıda sdf https://www.youtube.com/watch?v=54B5IvkrA6A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 bck said: one lan ahmet çakar style hizli sonuc icin zorluyacaksin. bu dunyada guclu ve kararli olan kazanir bocuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 dasaaa said: bck said: one lan ahmet çakar style hizli sonuc icin zorluyacaksin. bu dunyada guclu ve kararli olan kazanir bocuk! bocuk hiç aklım gelmemişti.üzgün smile bu arada patatesçi dışında eyi vidyo ne kadar cig kullanmasam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Jack Karellias mı ne içiyordu benim bir arkadaş geçen, kokusu güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Slms buse topic sahibi benim 2 dk özele gelirsen mesene istiyicem burası kasıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 ben de sarma içiyorum tatre. hobilerim george karelliası gizeh naturele slim filtreyle sarmak. 5 senelik tecrübem var. yarışalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 selam, videoyu kız kardeşime çektirdim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 sanssizsansli said: ben de sarma içiyorum tatre. hobilerim george karelliası gizeh naturele slim filtreyle sarmak. 5 senelik tecrübem var. yarışalım mı yarışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 (tu) bugun de bisi ogrendik cok sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 dasaaa said: (tu) bugun de bisi ogrendik cok sukur. tutorial diyince akıllara Tatre_ gelir sdfjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 tatre nin videodan sonra sigara icmeyen ben sarma sigaraya basladim sagol tatre bu arada bi gun kismet olursa beraber saralim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 FromTheHell said: video abi adam heyecandan video diyebilmiş sadece fsdfdskfkds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 yıl 2017 hala sigara içen mi var ya. bir de başlarken öksür tıksır geber ama cool olmak lazım diye devam et falan. her türlü mantık duvarını yıkıyor sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Valvyn said: tatre nin videodan sonra sigara icmeyen ben sarma sigaraya basladim sagol tatre bu arada bi gun kismet olursa beraber saralim B)- İçmeyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 sigara ne ya koylu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Laraken said: FromTheHell said: video abi adam heyecandan video diyebilmiş sadece fsdfdskfkds patide kiz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar