BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 En basit olay ben bu duygumu buraya yazabiliyorum ve sizlerle paylaşabiliyorum. Kaç yıldır buradayız mutlu olmak için sebep bence ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 hayat cok gzl capsı vardı onu paylassasya biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 incredibull said: +18 http://i.imgur.com/3idljW3.gifv ehue ağzı burnu patlamış sırıtıyo hala gebeş gebeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 ehue diyen suratına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 hahaha evlen birde çocuk sahibi ol sonra paran olmasın görürüm o hayatın güzelliğini. Çoğu babanın ölüm sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paramiz yoksa niye cocuk sahibi olalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 incredibull said: +18 http://i.imgur.com/3idljW3.gifv :c böyle şeyleri hatırlayınca şükrediyor insan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 güzel falan değil lan hayat kendinize gelin. Ara sıra mutlu olabiliyor olmak shit tier bir dünyada yaşadığımız gerçeğini değiştirmiyor sdf KÖTÜLERİN DÜNYASINDA ŞEYTANLARIN OYUNUNU OYNUYORUZ GENÇLEEER best.sayfabaşı.ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Olsekte bitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 hayat cok guzel falan degil emeke.hele tr de.hayatimda gordugum en igrenc freaky show donuyor zaten ulkede. soyle donup bakiyorum benden alinan kaybettigim sey kazandiklarimdan cok fazla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 güzel tabi daha obka bakmadıkki. batalım sonra kötü olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 hayat Bellow gibi insana tabi ki güzel olur lan. bize mi güzel olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 şükredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 geceki adamın mesajıyla benim mesajı kaldıran yönetimden allah razı olsun, gece gece zor tuttum kendimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 grafikleri daha iyi olabilirdi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 calimero said: Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Flassh said: hayat cok gzl capsı vardı onu paylassasya biri bunu beklkiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 yoo bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 http://karikaturistan.com/wp-content/uploads/2012/04/ss-hayat-cok-mu-guzel-lan.jpg şu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 http://www.komikaze.net/content/site-bocugu/serkanaltunigne1-627.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 senko said: Paramiz yoksa niye cocuk sahibi olalim? Paran yoksa çocuk sahibi olmayı bırak evlenme zaten. Ben çocuktan sonra işsiz kaldım. ev kredisi falan da ödüyorum. eve para getirmek için garsonluk falan yapıyorum lan ! paramiz yoksa niye çocuk sahibi olalımmış. bi zeki sensin sanırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 adam hakli ve zeki yani. para yok, cocuk yok. basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 nesi haklı la? paran yoksa çocuk yapma diyor. bende ona paran yoksa direk evlenme zaten diyorum . Benim param vardı evlendim . evimi de aldım, osmanlı Tuğralı döblömü de aldım. işler güzel gitseydi yazlığımı da alıyordum. para yok çocuk yok !doğru da işte para yoksa zaten kız bulma, nişanlanma evlilik gibi ön elemeleri geçemiyorsun. 35 hadi erkek için günümüzde şartları zorlayalım 40 yaşına kadar evlenicek sevide bir birikim yapamamış adam zaten elizabet olayına devam etsin bir zahmet. canım çok zekiymiş gerçekten para yok çocuk yok. sen ilk önce elemeleri geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 smyrnas said: senko said: Paramiz yoksa niye cocuk sahibi olalim? Paran yoksa çocuk sahibi olmayı bırak evlenme zaten. Ben çocuktan sonra işsiz kaldım. ev kredisi falan da ödüyorum. eve para getirmek için garsonluk falan yapıyorum lan ! paramiz yoksa niye çocuk sahibi olalımmış. bi zeki sensin sanırım . Abi adam zeki işte neden anlamak istemiyorsun Bak şöyle açıklayayım Çocuk yok garsonluk yok (no child no cry) Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar