dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 sahibindene bakarsan bir suru raf satan vardi cesitli cap ebatlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 sahibinden değil de, bayrampaşa da, ülker fabrikasının yanında bir han vardı adını unutum şimdi orada satanlar var ama para çok sıkıntı değilse, terzi işi iş yaptırsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 tim1 tim 2 falan,epey büyük biryer para çok sıkıntı değil açıkcası 3-5 eksik fazla çok problem değil,temiz olsun benim olsun taksitli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Dükkanda mevcut rafları kaldırmaya başladım şuan duvarın bir kısmı boş bekliyor,boş durması daha iyi pis durmasından.Az biraz ferahlasın duvarlar :) Babamda az gevşedi,sağa sola söylüyor yeniliyoz diye filan,firmalardan beleş raflar söyledi,geldi 4-5 tane :) velhasıl o da kabul etti artık. Birde her gelen müşteri biz söylemeden yenilik yapılmasını vs haykırıyor artık. Geçen son bir yere daha gittim raflar için. Çok pahalı oldugunu düşündüğüm için hiç fiyat bile sormadıgım raf sisteminin aslında okadarda pahalı olmadıgını öğrenince hemen ateşledim siparişi. şunlardan yaptıracaktık ama şuan yaptıracağımız ahanda şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 azimle basardin valla helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 doğru tercih hangi bence, rafları hangi firmaya yaptıracaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 eyvallah teşekkür ederim. Bayrampaşada raftürk var oraya yaptırıyorum.2-3 haftaya bitecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Hadi bakalim hayirli olsun simdiden Yeni halini koyarsin buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 noldu raflar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 masa said: noldu raflar? sabirla bekliyoruz,pazartesiye kadar gelmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Eve de alabilir miyiz bu raftürk'ten yoksa tenezzül edip satmazlar mı ? ikea da müthiş tasarım açık raf sistemi diye satıyolar aynısını dünya paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 dükkanımız küçük dersen, kasada bi kaş yukarı kalkarsa da ("şirkete kestirmiyo musunuz?") vergi şeyine kaydettirmedik, evrak eksik dediler falan derseniz olur bence? parasıynan değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 şu kadar ölçek böyle bir şey istiyorum dersin, yapılacak bir şeyse yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 o kadar ufak şeyle ugrasamayız derler mi acaba, yoksa tabii ki parasıynan şunun kadar da pahalı değildir https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/antreler/acik-raf-sistemleri/acik-raf-uniteleri/59017715/algot-raf-unitesi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 böyle bir şeyse istediğin, o rafçılara değil, mağaza dekorasyon işi yapan yerlere gitmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 hazırda var böyle şeyler,rafçılardan alabilirsiniz,yaptırmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 rafcılardan ziyade dekorasyoncular ev için biraz daha nezih olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 dekorasyonculardan ziyade rafçılar daha uygun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 şuraya bak istediğin gibi bir şey bulmazsan rafcılara bak http://www.tekdekorasyon.net/content/6-kataloglar http://www.oztektasarim.com/urunler/ ikea örnekte olan raflar, 3 tane -şu linkte olan- http://www.oztektasarim.com/product-category/duvar-sistemleri/ , http://www.oztektasarim.com/product-category/duvar-sistemleri/konik-raf-sistemleri/ taşıyıcının üzerine rafların takılmasından ibaret bu yüzden benim önerim, bunlardan satan bir yere -örnek link gibi imalatçı- istediğin sayı ve uzunlukta alman ve bunlara ve ihtiyaçlarına uygun raf ve taşıyıcılar ile kombine etmen benim tahminime göre 500-600 tl civarı ikea benzeri bir sistem yapılabilir bu işi yapan rafçılarda var ama diğerleri biraz daha temiz iş yapabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ya tazecik komboyu kırdın, teşekkürler yardımın için ama söyle değdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 mytheron said: Vitrin bok gibiydi aldıgımızda,aksam bunu gönderdik kapattık kepenkleri 2 akşam vitrin düzelttik cillop gibi oldu insanlar artık durup bakıyor filan herkes begeni dileklerinde bulunuor ama bu sabah gelince köpek gibi çemkiriyor yüzümüze. mytheron said: Hani sipariş verilecekse oğlum rehberi aç,a firmasını ara fiyat al,sonra b firmasınıda ara ordanda fiyat al hangisi uygunsa ondan alalım gibi bir öğreti yok. Alıyor telefonu nereyi aradıgını bilmiyoruz siparişi veriyor kaça geliyor haberimiz yok sormazsam. Not alıyorum bende neyi nerden alıyor kaça alıyor diye. şunları okurken helal olsun dedim, tebrik etmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 tesekkur ederim :) bi yandan uzuluyorum adamcagiza bi yandan kiziyorum bu nasil is anlamadim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 baba olunca anlarsın dendi mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 yav babayim zaten,bizimkiler exteme baba. kucuklugumuzden beri sikintili kendisi,baba ogul iliskisi yok yani aramizda. mevzu derin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 İçinde tutma abi anlat dinliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar