µh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Fsor_FoHv7A Online gaminge bağımlılar diye aileleri gidip bunları devletin gençler için hazırlanmış askeri kampına kapattırıyor, bunlar da bir iki haftaya çıkarız diye umutlanıp aylarca kalıyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 beter olsun hayırsız şerefsizler sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 oturup bunu 1 saat izleyeni de kapatmak gerek aslinda. issiz gucsuz tipler doldu her ulke! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 lan işsizin allahı sensin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 µh said: lan işsizin allahı sensin be sizin gibi seviyesizleri, ve seviyesiz hakaretlerinizi hep sikayet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 işsiz misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 calisiyoruz cok sukur. sizin isler nasil vecihi bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 olm kimse 1 saat izlemiyo zaten. skipleye skipleye izliyosun. elin cinli suratlarina 1 saat bakilir mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 cinli surati gormek istememek irkcilik isareti gibi yalniz. sjw hucrelerini hafif terdirgin edici bir aciklama oldu bu. talihsiz diyelim ya da.. talihsiz bir aciklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 wei zhao gibiyse bakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 aa dasaaa gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 beyaz ekran görünüyo bende (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ad3m said: aa dasaaa gelmiş bikaç haftaya geri dönücek gibi, girişinden bakılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 yurtdışında karşıdan karşıya geçerken arabalar yayalara yol veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yumy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 bi de kızlar teklif ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Esh said: olm kimse 1 saat izlemiyo zaten. skipleye skipleye izliyosun. elin cinli suratlarina 1 saat bakilir mi lan? abi sen turizmci degil misin, cinli turistlerle yere bakarak mi konusuyosunuz askdjfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 olm bize bi kere 6 tane cinli kiz geldi, tr turu yapan.. acayip eglendik tiplerle ya saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ama genelde uzak dogulu deniz kum gunes tatili yapmaz, gelir kulturunu inceler gezer tozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 dasaaa said: calisiyoruz cok sukur. sizin isler nasil vecihi bey? boş sıralar vize haftası pek iş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0dkkf5NEIo0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Vanilla zamani blasted lands'te farm spot kavgasi az yapmadim cinlilerle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Llama said: dasaaa said: calisiyoruz cok sukur. sizin isler nasil vecihi bey? boş sıralar vize haftası pek iş yok fotokopi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… innworker Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Darqainu said: Vanilla zamani blasted lands'te farm spot kavgasi az yapmadim cinlilerle sdf turkcemi konusuyorlardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xaty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 gamerlık iyi güzel de uzak doğuda neredeyse gelecek için tehdit görünecek hale gelmiş adamlar başarılı ve başarıları gördükçe gençler heveslenip sayılar ile harcanan zamanlar artıyor tabi bu eğitim ve hayat kalitesini düşürüyor o kişilerde teenage gamerlık varken bunun önemsiz olduğunu düşünüyor istemsizce, bir tarafta çok cazip ve başarılı olduğu, üstelik güzel paralar kazanabilceği şey varken kim gidip niye ders falan uğraşsın ama yaş 23'ten sonra refleksler zayıflamaya başlıyor, tecrübe ve strateji ile bi süre idare etseler de 25-26'dan sonra işe yaramaz hale geliyorlar o saatten sonra da hiç bi işe yaramaz halde ortada kalıyorlar. anca eski başarılarını sergileyip haklarında konuşabiliyorlar. aralarından çok azı kazandıkları yüklü miktarları akıllı yönetim geleceğini kurtarabiliyor, ama geri kalanı gamer olduğu süreçte çok güzel yaşasa da sonrasında ortada kalıyor.. bu tip bi sürü belgesel var ve konusu hep aynıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Bence gayet geçerli, istedikten sonra 30 yaşına kadar da oynanır. O yaşa kadar 3-4 sağlam turnuva patlatsan, paralarla yardım baloları düzenleyip sonra oradan gelen paralarla daha fazla yardım balosu düzenlesen hmmfs hmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 beyaz ekran görünüyo bende (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ad3m said: aa dasaaa gelmiş bikaç haftaya geri dönücek gibi, girişinden bakılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 yurtdışında karşıdan karşıya geçerken arabalar yayalara yol veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yumy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 bi de kızlar teklif ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Esh said: olm kimse 1 saat izlemiyo zaten. skipleye skipleye izliyosun. elin cinli suratlarina 1 saat bakilir mi lan? abi sen turizmci degil misin, cinli turistlerle yere bakarak mi konusuyosunuz askdjfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 olm bize bi kere 6 tane cinli kiz geldi, tr turu yapan.. acayip eglendik tiplerle ya saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ama genelde uzak dogulu deniz kum gunes tatili yapmaz, gelir kulturunu inceler gezer tozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 dasaaa said: calisiyoruz cok sukur. sizin isler nasil vecihi bey? boş sıralar vize haftası pek iş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0dkkf5NEIo0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Vanilla zamani blasted lands'te farm spot kavgasi az yapmadim cinlilerle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Llama said: dasaaa said: calisiyoruz cok sukur. sizin isler nasil vecihi bey? boş sıralar vize haftası pek iş yok fotokopi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… innworker Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Darqainu said: Vanilla zamani blasted lands'te farm spot kavgasi az yapmadim cinlilerle sdf turkcemi konusuyorlardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xaty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 gamerlık iyi güzel de uzak doğuda neredeyse gelecek için tehdit görünecek hale gelmiş adamlar başarılı ve başarıları gördükçe gençler heveslenip sayılar ile harcanan zamanlar artıyor tabi bu eğitim ve hayat kalitesini düşürüyor o kişilerde teenage gamerlık varken bunun önemsiz olduğunu düşünüyor istemsizce, bir tarafta çok cazip ve başarılı olduğu, üstelik güzel paralar kazanabilceği şey varken kim gidip niye ders falan uğraşsın ama yaş 23'ten sonra refleksler zayıflamaya başlıyor, tecrübe ve strateji ile bi süre idare etseler de 25-26'dan sonra işe yaramaz hale geliyorlar o saatten sonra da hiç bi işe yaramaz halde ortada kalıyorlar. anca eski başarılarını sergileyip haklarında konuşabiliyorlar. aralarından çok azı kazandıkları yüklü miktarları akıllı yönetim geleceğini kurtarabiliyor, ama geri kalanı gamer olduğu süreçte çok güzel yaşasa da sonrasında ortada kalıyor.. bu tip bi sürü belgesel var ve konusu hep aynıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Bence gayet geçerli, istedikten sonra 30 yaşına kadar da oynanır. O yaşa kadar 3-4 sağlam turnuva patlatsan, paralarla yardım baloları düzenleyip sonra oradan gelen paralarla daha fazla yardım balosu düzenlesen hmmfs hmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 yurtdışında karşıdan karşıya geçerken arabalar yayalara yol veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 bi de kızlar teklif ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Esh said: olm kimse 1 saat izlemiyo zaten. skipleye skipleye izliyosun. elin cinli suratlarina 1 saat bakilir mi lan? abi sen turizmci degil misin, cinli turistlerle yere bakarak mi konusuyosunuz askdjfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 olm bize bi kere 6 tane cinli kiz geldi, tr turu yapan.. acayip eglendik tiplerle ya saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ama genelde uzak dogulu deniz kum gunes tatili yapmaz, gelir kulturunu inceler gezer tozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 dasaaa said: calisiyoruz cok sukur. sizin isler nasil vecihi bey? boş sıralar vize haftası pek iş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0dkkf5NEIo0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Vanilla zamani blasted lands'te farm spot kavgasi az yapmadim cinlilerle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Llama said: dasaaa said: calisiyoruz cok sukur. sizin isler nasil vecihi bey? boş sıralar vize haftası pek iş yok fotokopi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Darqainu said: Vanilla zamani blasted lands'te farm spot kavgasi az yapmadim cinlilerle sdf turkcemi konusuyorlardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 gamerlık iyi güzel de uzak doğuda neredeyse gelecek için tehdit görünecek hale gelmiş adamlar başarılı ve başarıları gördükçe gençler heveslenip sayılar ile harcanan zamanlar artıyor tabi bu eğitim ve hayat kalitesini düşürüyor o kişilerde teenage gamerlık varken bunun önemsiz olduğunu düşünüyor istemsizce, bir tarafta çok cazip ve başarılı olduğu, üstelik güzel paralar kazanabilceği şey varken kim gidip niye ders falan uğraşsın ama yaş 23'ten sonra refleksler zayıflamaya başlıyor, tecrübe ve strateji ile bi süre idare etseler de 25-26'dan sonra işe yaramaz hale geliyorlar o saatten sonra da hiç bi işe yaramaz halde ortada kalıyorlar. anca eski başarılarını sergileyip haklarında konuşabiliyorlar. aralarından çok azı kazandıkları yüklü miktarları akıllı yönetim geleceğini kurtarabiliyor, ama geri kalanı gamer olduğu süreçte çok güzel yaşasa da sonrasında ortada kalıyor.. bu tip bi sürü belgesel var ve konusu hep aynıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Bence gayet geçerli, istedikten sonra 30 yaşına kadar da oynanır. O yaşa kadar 3-4 sağlam turnuva patlatsan, paralarla yardım baloları düzenleyip sonra oradan gelen paralarla daha fazla yardım balosu düzenlesen hmmfs hmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar