-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 cumartesi izledik, beğenmedim. espriler bayattı, oyunculuk yani işte önceki filmlerden daha iyi bir oyunculuk yoktu başrollerde. hela'nın bir olayı yoktu, zaten toplamda 15 dk falan gördük herhalde. onun da 10 dakkası şöyle hela'yım, böyle odin'in ilk çocuğuyum falandı. cate blanchett ne alaka ya bu rolde. valkyrie'ye uyuz oldum, kevaşe kılıklının tekiydi sdf. umarım tek filmlik görmüşüzdür. thor'un gözünün çıktığını saklamışlar trailer'larda. gözün çıkması ile ignite'lanan thunder form hoştu, iyiydi oradaki sahneler. onu da anca sonda gördük ya, neyse. hulk da bayık idi baya, hatta güçsüz bile yapmışlar bana kalırsa. tek gaz end credits'deydi, onun da ne olacağını az çok tahmin ediyorduk zaten. 69/100, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 bu kadar vurup 7 verdiysen 3-4 verdiğin bir reviewini okumak istemezdim. (espri açıklaması: çünkü çok uzun olurdu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 geçen gittim filme hiç bişey hatırlamıyorum ama izlerken de sıkılmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Black-ice said: bu kadar vurup 7 verdiysen 3-4 verdiğin bir reviewini okumak istemezdim. (espri açıklaması: çünkü çok uzun olurdu) benim puanım bol oluyor ya, elimde değil pek. arkadaşlarım der hatta, senin verdiğin puandan bi 10 puan düşmek lazım falan diye. thor çok sevdiğim bir karakter aslında, chris hemsworth de role baya yakışıyor. ama wonder woman'da olanın aynısı olmuş filmde, karakterler (hepsi olmasa da) iyi, filmin genel gidişatı boktan. bu da öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 kaç üstünden puan veriyon da 10 puan düşüyorlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 hiç thor izlemedim, buna gitmem saçma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 ben de izlemeden gittim saçma gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 kız arkadaşımla gideceğiz sanırım, inşallah küfür yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 http://www.johnnyetc.com/wp-content/uploads/2016/05/chris-hemsworth.jpg yemezsin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Fistan said: kaç üstünden puan veriyon da 10 puan düşüyorlar lan hadi bunu bi düşün be özcan'ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Cokomantis said: http://www.johnnyetc.com/wp-content/uploads/2016/05/chris-hemsworth.jpg yemezsin sdfs ya bunlar soytarı gibi giyinmiyor mu? bi şey olmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 - ye düşen bi zevkin var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 abi şu filme gidip begenmeyen adam zaten yanlış gelmiş, film vaadettigi herşeyi ve fazlasını veriyor. Gayet güzel seyirlik bir film, sinema tarihinde yer etme gibi bir kaygısı yok neden robocopla matrixle karşılaştırıyorsunuz abi sdfsdfsdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 bu şey gibi 99da çekilmiş çöp bi filmden çıkan 40 yaşındaki adamın bu jenerasyona yazık nasıl filmlerle büyüyorlar cık cık demesi gibi bişey, o filmle büyümedik ki biz, o film hatırlanmıyor çünkü merak etme bu jenerasyonun da hatırlayacagı akılda kalıcı filmler cıkıyor sen kaçırmış olabilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 ki robocop bayağı bayağı kötü bir film esasen, çocukken farklı diye güzel geliyordu da geçen izledim tekrar bildiğin ılık bi filmmiş asdfdsa şu thor falan 5 kat daha iyi her yönden misal. jurassic park, bttf falan ile kıyaslamak da yersiz cidden, onların aynı kalitesini aynı adamlar bile bir kez daha çekemedi ki tarihte başkaları yakınına gelsin. hani senede o seviyede 5-6 film anca çıkar zaten, tarihte toplasan öyle etkili her türden 500 film çıkmaz misal. çıkıp şurada kıyasa sokmak cidden aşırı mantıksız. vaat ettiklerinin fazlasını veren bi film ragnarok açık ara, ki marvel filmlerinin geneli böyle değil. edit: bunu yılda 2 kere yapacak seviyeye gelmesi marvel'ın cidden önemli yanız. homecoming'de aşırı başarılı bir filmdi mesela vaat ettiklerine oranla. marvel cidden iyi yolda genel kafa yapısının aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Quel-Thul said: abi şu filme gidip begenmeyen adam zaten yanlış gelmiş, film vaadettigi herşeyi ve fazlasını veriyor. Gayet güzel seyirlik bir film, sinema tarihinde yer etme gibi bir kaygısı yok neden robocopla matrixle karşılaştırıyorsunuz abi sdfsdfsdgdf çizgi roman okuyan/takip eden birinin bu filme 70 puandan fazla vereceğini düşünmüyorum. zaten ciddi bir film olmayacağını biliyorduk, ama espriler vs. de yavandı ya. madem guardians of the galaxy tadında yapıyorsun tam yap bari. waikiki midir nedir, öyle yönetmene verirsen maymun eder işte lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Son iki mesajda cahillik sel olmuş akmış resmen. Biri de vizyon bölüm yöneticisi olacak yani. (İlk Robocop u adam robot oluyo, efektler meh diye izliyorsan sana puanım dohuz kanka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 seneler önceki Robocop'la şu anki Thor'u karşılaştırmak... (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Yok yani iyi değil abi cidden sdafdsa politik altyapısı falan geçiniz, ben kıyasta yapmıyorum temelde her filmi çekildiği döneme göre yorumlayıp puanlamak gerek ama kıyas yapılacaksa illa ragnarok döver yani net saasdfsad robocop'u kült yapan dönemine göre sıradışı bir film olmasıydı. misal 90'ların en önemli filmlerinden biri olarak verhoeven'in starship troopers'ı gösterilir çünkü o dönem dillendirilmeyen ve çekilmeyen bir ton şeyi yapıp, hem politik olarak hem de sinematografik olarak bayağı iş çıkarmıştır. ama günümüzde bakınca net zayıf film yani. 10 sene önce bile eğitimler bu film üzerinden verilirken şimdi iplenmiyor bile. robocop'ta öyle bir film. bttf falan öyle değil işte, onlar bambaşka seviye ama. günümüze göre bile üst sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 DarKRideR said: ki robocop bayağı bayağı kötü bir film esasen, çarpılırsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 blasphemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Thor'u gremlinlerle kiyaslayan mi olmus? :P Ne alaka ya ahaha... Bazi insanlarin beklentilerinin karsilanabilmesi icin o filmi kendileri cekmeleri gerekiyo sanirsam. Ama suclamiyorum aslinda. Bizim cocuklugumuzda gercekten cok basarili yapitlar vardi. Fakat Marvel'dan Oscarlik film beklemeyi pek gercekci bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 -Deno- said: Quel-Thul said: abi şu filme gidip begenmeyen adam zaten yanlış gelmiş, film vaadettigi herşeyi ve fazlasını veriyor. Gayet güzel seyirlik bir film, sinema tarihinde yer etme gibi bir kaygısı yok neden robocopla matrixle karşılaştırıyorsunuz abi sdfsdfsdgdf çizgi roman okuyan/takip eden birinin bu filme 70 puandan fazla vereceğini düşünmüyorum. zaten ciddi bir film olmayacağını biliyorduk, ama espriler vs. de yavandı ya. madem guardians of the galaxy tadında yapıyorsun tam yap bari. waikiki midir nedir, öyle yönetmene verirsen maymun eder işte lol Yazılıp ciziliote benim okumadığım thor yok. Daha öncede dedim medium tırt. Sinemanın ederi budur. Daha önemlisi çizgiromanın temelinde macera yatar filmde tam bi macera filmi. Bi beta ray bill anlatack film yapılabileceğiné inanmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 quixef said: Son iki mesajda cahillik sel olmuş akmış resmen. Biri de vizyon bölüm yöneticisi olacak yani. (İlk Robocop u adam robot oluyo, efektler meh diye izliyorsan sana puanım dohuz kanka) benim mesajımın neresi cahillik lan totoş efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 -Deno- said: quixef said: Son iki mesajda cahillik sel olmuş akmış resmen. Biri de vizyon bölüm yöneticisi olacak yani. (İlk Robocop u adam robot oluyo, efektler meh diye izliyorsan sana puanım dohuz kanka) benim mesajımın neresi cahillik lan totoş efendi (bkz: What we do in the shadows) (bkz: hunt for the wilderpeople) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar