Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ranked FFA] cigara vs alkol vs zina vs domuz (eti)

innworker

Öne çıkan mesajlar

bir elemanla kisa bir sure arkadasimin arkadasi oldugu icin cevremde takilmasina izin verdim. bu sure icinde elemani cigara icerken gordum ard arda chain yaparak. alkol alirken gordum yuklu bir miktarda. zina yaptigini biliyorum ve bilmedigimin disinda ovune ovune cok iyi seks performansi falan oldugunu soyluyordu. tabi birgun ben eve gida aldim acliktan olmemek icin ve ben bu gidalardan birini pisirirken bu eleman gariplesti ve bana sen domuzmu pisiriyorsun dedi saskin bir sekilde. bende evet diyince sen turk degilmisin? sorusu geldi. ardindan pisirmedigim diger yarisini gidanin dolaba koyarken, dolaba koyma onu! diye bir uyari geldi.

ben kur'ani bekir' i okumadigim icin size soruyorum: gunahim kac akce? bilmeden bu davranislarda bulundugum icin gunahimi dua ile sifirlatabilirmisiyim?
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış soruları sormuş, onun yerine; fakirmisin? dana eti varken niye domuz yiyosun? diye sormalıymış.

sırf çomarlar yemiyo diye farklı olmak için domuz eti yemeyin abi.pastırma (prosciutto/bacon) veya sosis dışında yenicek bi et değil domuz eti.özellikle dana eti varken.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

yanlış soruları sormuş, onun yerine; fakirmisin? dana eti varken niye domuz yiyosun? diye sormalıymış.

sırf çomarlar yemiyo diye farklı olmak için domuz eti yemeyin abi.pastırma (prosciutto/bacon) veya sosis dışında yenicek bi et değil domuz eti.özellikle dana eti varken.

aslinda bu olaydan daha once baskabir olay daha geldi basima bu ayni arkadasla. iyiki hatirlattin.

birgun gene iste aciktim ve yemek yapmaya karar verdim. tavuk incigi cikardim dolaptan ve attim tavaya. tam hatirlamiyorum baya oldu bu olay olali ama pisirirken sen niye tavuk yiyion? diye bir soru geldi. bende dedim aslinda tavuk gogusu veya somon yemek daha iyi dedim saglik acisindan ve buradaki cogu insan somon yer genelde dedim. bana donup tavugu varoslar yer dedi. eklemek gerekir: ben o gune kadar varos kelimesini hayatimda duymadim vede anlamini nede bilirdim. aylar sonra hatirlamadigim bi sebebten dolayi ogrendim ve o gun olanlari hic anlamamis oldugumu fark ettim.

hatta gene bi ara bu salami denilen seylerden sandwich yaparken saka olsun diye al domuz salami sanada yapiyim bi tane dedim elama. bana ben hic domuz yiyen beyaz amerikali gormedim. domuzu loser lar yer, cheap dedi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...