innworker Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bir elemanla kisa bir sure arkadasimin arkadasi oldugu icin cevremde takilmasina izin verdim. bu sure icinde elemani cigara icerken gordum ard arda chain yaparak. alkol alirken gordum yuklu bir miktarda. zina yaptigini biliyorum ve bilmedigimin disinda ovune ovune cok iyi seks performansi falan oldugunu soyluyordu. tabi birgun ben eve gida aldim acliktan olmemek icin ve ben bu gidalardan birini pisirirken bu eleman gariplesti ve bana sen domuzmu pisiriyorsun dedi saskin bir sekilde. bende evet diyince sen turk degilmisin? sorusu geldi. ardindan pisirmedigim diger yarisini gidanin dolaba koyarken, dolaba koyma onu! diye bir uyari geldi. ben kur'ani bekir' i okumadigim icin size soruyorum: gunahim kac akce? bilmeden bu davranislarda bulundugum icin gunahimi dua ile sifirlatabilirmisiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 önce liseyi bitir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 http://i1353.photobucket.com/albums/q661/jmscoggin/keep-calm-and-never-go-full-retard-8_zps1a3fe75b.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 mariyana enjekte eden alkolikler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Fistan said: önce liseyi bitir mektepten sonrasina gerek duymadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 arkadaş seçimin kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 dumduz trol. eskilerden biri heralde eyleniyor. cok kalitesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Evrim dogru ise hz adem maymunmuydu topiginden beri yapilmis en basarisiz bait denemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 öyle cevaplar veriyosunuz ki, içime umut doğuyo sanki bi anda ülkenin %50 si çıkıp ZUHZUA nası trolledik dicek diye gülümseme alıyıo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 free for all? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 trolleri beyaz tvden mi ithal etmeye başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Bu arkadaş ne zaman uçurulacak? Bariz trolle gelmiş yani her konusundan belli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ninca's bizarre adventure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 yanlış soruları sormuş, onun yerine; fakirmisin? dana eti varken niye domuz yiyosun? diye sormalıymış. sırf çomarlar yemiyo diye farklı olmak için domuz eti yemeyin abi.pastırma (prosciutto/bacon) veya sosis dışında yenicek bi et değil domuz eti.özellikle dana eti varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/436/621/464.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Vingthor said: dumduz trol. eskilerden biri heralde eyleniyor. cok kalitesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Verin suna mehteri sabah sabah kendine gelsin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 _Rave said: yanlış soruları sormuş, onun yerine; fakirmisin? dana eti varken niye domuz yiyosun? diye sormalıymış. sırf çomarlar yemiyo diye farklı olmak için domuz eti yemeyin abi.pastırma (prosciutto/bacon) veya sosis dışında yenicek bi et değil domuz eti.özellikle dana eti varken. aslinda bu olaydan daha once baskabir olay daha geldi basima bu ayni arkadasla. iyiki hatirlattin. birgun gene iste aciktim ve yemek yapmaya karar verdim. tavuk incigi cikardim dolaptan ve attim tavaya. tam hatirlamiyorum baya oldu bu olay olali ama pisirirken sen niye tavuk yiyion? diye bir soru geldi. bende dedim aslinda tavuk gogusu veya somon yemek daha iyi dedim saglik acisindan ve buradaki cogu insan somon yer genelde dedim. bana donup tavugu varoslar yer dedi. eklemek gerekir: ben o gune kadar varos kelimesini hayatimda duymadim vede anlamini nede bilirdim. aylar sonra hatirlamadigim bi sebebten dolayi ogrendim ve o gun olanlari hic anlamamis oldugumu fark ettim. hatta gene bi ara bu salami denilen seylerden sandwich yaparken saka olsun diye al domuz salami sanada yapiyim bi tane dedim elama. bana ben hic domuz yiyen beyaz amerikali gormedim. domuzu loser lar yer, cheap dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Nigger please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Chorme bu ya galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Ninja da olabilir bilemedim gerci o daha kaliteli trolldu nispeten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 izin verin şu herifi bir silkiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Alin bunu burdan mantaradam tier espriler yapiyor kesin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Aluriel said: Chorme bu ya galiba daha onceki topicten diyecektim de demediydim. muhtemelen chrome bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 herkimse baya bir başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar