reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ahaha ben kaynaginda bakmadan once arkada tuzcunun oldugunu gormemistim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 bende de dünden beri sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 dunden beri open dns ile girilmiyor. imgur.com degil de sub domain ve resimlere bir sey yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 evet site açılıyor, resimler yüklenmiyor. resimlerin direkt linkleri de açılmıyor hâliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Dun aksamdan beri gidik, google dns, uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ne istiyorlar sabiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 i.imgur.com direk burayı engellemişler, dns ile girilmiyor(uydunet). Vpn ile çalışıyor tabiki. Adamlar dünyanın en populer imagehostunu engellemek için bu kadar kasıyor ya, çok komikler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 opera vpni açıyorum paticik açılmıyor, kapatıyorum imgur açılmıyor. allah böyle hayatı kahretsin niye yasaklı şimdi bu site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 yazı yazmayı bile bilmeyen moronlar tarafından yönetildiğimiz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Abi bu ülkede yaşayıp premium vpn almayan kalmasın. Imgur gitti doğrudan aldım zaten. Wiki tuz biberi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 imgur icin filmot, wikipedia icin wikiwand vpn kullanmak istemeyenler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Aluriel said: imgur icin filmot iyi güzel ama resimler açılmıyo yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Aciliyor bende extensioni kurunca dns ve vpn olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Aluriel said: imgur icin filmot, wikipedia icin wikiwand vpn kullanmak istemeyenler icin oh be, allahuteala razi olsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 reddit browse etmek büyük çile oldu. allah belalarını versin ya...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 toggie said: Aluriel said: imgur icin filmot, wikipedia icin wikiwand vpn kullanmak istemeyenler icin oh be, allahuteala razi olsun kardes. tataaaaa (:D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 sabonis said: reddit browse etmek büyük çile oldu. allah belalarını versin ya...... yup. bi reddit zevkim vardı onun da içine sıçtılar teşekkürler akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 bi sebepten dolayı imgur linkleri sadece başında https:// varsa çalışıyordu reddit'te de bazı linkleri direk i.imgur.com olarak verdikleri için açamıyordum fakat chrome'da chrome://net-internals/#hsts yazıp, Domain kısmına imgur.com ve i.imgur.com adreslerini ekledim, şu an reddit'teki i.imgur.com linkleri de https olarak açılıyor ve girebiliyorum belki sorunu aynı olan vardır diye yazayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 selam, ofiste ttnetin fiberi var. düz dns ile girebiliyorum imgur'a. evde kablonet var. birkaç ay öncesine kadar sorunsuzdu ama şimdi filmot olarak bile giremiyorum siteye. vpn dışında bir çözümü var mı bunun? bir de diğer kablo kullanıcıları girebiliyor mu bi söyler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 opera browser. üşenmiyorum, her reddite girişimde opera açıyorum. built-in vpn ile sorunsuz çalışıyor. maymun olduk kodumun ülkesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 sabah ben de imgurun açıldığını farkettim. kimseye çaktırmıyordum tekrar kaparlar falan diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 herşeyi chrome'da yaparken opera'ya sırf resim görüntülemek için girmek de bildiğin iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 abi su imgur muhtemelen engelleyerek attıkları en buyuk kazık. reddit zevkimin icine ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Saeros said: bi sebepten dolayı imgur linkleri sadece başında https:// varsa çalışıyordu reddit'te de bazı linkleri direk i.imgur.com olarak verdikleri için açamıyordum fakat chrome'da chrome://net-internals/#hsts yazıp, Domain kısmına imgur.com ve i.imgur.com adreslerini ekledim, şu an reddit'teki i.imgur.com linkleri de https olarak açılıyor ve girebiliyorum belki sorunu aynı olan vardır diye yazayım dedim dns'le giremeyenler şunu denedi mi? çatır çatır giriyorum ben bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Telefonunuza adguard pro satin aliyorsunuz reklamlari engelliyor bonusu icinden vpn cikiyor ve Mobil hat uzerinden cillop gibi calisiyor imgur ama wifi'ye gecince calismiyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar