Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Başlamış bugün animesi. İlk bir dakikası wtf verdirdi. World de değişmiş bir değişik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Önyargılarım yok değil. Uzun soluklu mu olacakmış bu da? Yoksa iyice sağalım ne çıkarsa hesabı bir proje mi? Pek takip etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Bu yürek bir shounen daha kaldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 uzun soluklu olur, manga 10 sayı falandı ama devamı belki anime başladı diye gelecektir. akşam izlicem bakalım. naruto evreninin devam etmesi yeterli ya benim için. çok seviyorum o evreni. naruto'yu hokage olarak izlemek de ayrı keyif. onca zaman bekledik şu günleri görelim diye. opening 1: https://www.youtube.com/watch?v=9y7idi-WlWQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 animenin sonunu başında verdiler. olay çok değişmiş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 narutonun animesini baya uzun zaman öne dropladım. keza one piece vs nin de animelerini hep dropladım. mangaları ile devam ettim. bunun da mangasının ilk bölümünü okuyup ehhh be diyip kapatmıştım. onun için uzun soluklu burutoya hayır diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 shippuuden'de kaldıydım ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 filmi mi anlatıyor yoksa ayrı mı? Mangayı okuyorum da manga da film ile aynıydı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 öncesinde filmi izlemek gerekli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Değil, hatta film bugün yayınlanan bölümden biraz daha ileri bir zamanda geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 izledim şimdi de mangadan biraz öncesini anlatıyormuş. İlk sahne mangada da aynı başlamıştı noluyoruz lan olmuştum. Çizimler bi değişmiş sanki güzel olmuş bence. Ama tam bir sasuke çocuu olmuş boruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 göt kanseri olmaya doymadınız heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ben de baktım ilk bölüme başlangıç *freeze frame *record scratch sahnesi bi kıllandırdı zaten direk c/p yapmışlar meh narutonun ekmeğini yicek demekki bi yenilik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 anime'i birkaç yıl önce filler sezon sırasında bırakmıştım, mangayı da boruto'nun ilk bölümünde bıraktım sanırım çünkü naruto'nun veletlik, kendini bilmezlik, çocuk halde dünyayı dövme kısımları en kötü kısımlarıydı, o ilk 25 bölüm filandı. tekrar aynı beğenmediğim kısmı şeyi 10+ yıl sonra yaşamak istemediğim için bıraktım. herkesin 5-6 yaşında çocuğu olmadığı timeskip öncesini anlatsalar, biz o arada evlenmelerini de yeni maceralarıyla görsek, sonra da bu çocukları gösterip orada herşeyi tamamen bitirselerdi en doğrusu olurdu. çocuk da naruto'nun daha kötü saçlısı daha ilk manga bölümünden, meh yani. asla bakmam demiyorum da şimdiye kadar ikinci bölümü hiç merak edip açıp okumadım. gai sensei kötürüm kalmış zaten, öyle bir dünya yerine dibine batsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Ya bi dk, ilk sahnede gösterdikleri eleman Borutonun arkadaş olduğu embesil velet mi? Eğer öyleyse şimdiden söylesinler hiç uğraştırmasınlar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 lan boruto nasıl shinobi olmus onu bi sorgulayın once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 şurada ilk sahnedeki elemanla ilgili bir bilgi mevcut https://www.facebook.com/BorutoNarutoNextGen/videos/117162772110609/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 İlk bolume baktim da narutonun aynisi abi Narutoyu olduren de bizim silik gozluklu sanirim. Yine univde olup 6381 saat bos vaktim olsa seyrederdim belki de, su ara zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 olm bunlar okul başlamadan okuma yazmayı öğrenen tipler gibiler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ahaha aynen çocukta bi garip gözü başka oynuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 500 bölüm olur bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 boruto ne ya burrito gibi sglklgşsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 komik değil. doğru bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 animenin kendisi bir şaka zaten dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 bakın bu çok yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar